Spor

Spor Haberleri

TFF 3. Lig: Elazığspor: 1 - Fatsa Belediyespor: 0

TFF 3. Lig 1. Grup 34. hafta maçında Elazığspor, sahasında Fatsa Belediyespor'u 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla Elazığspor matematiksel olarak ligde kalmayı garantiledi.

Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamlayan Bursaspor, kampa girdi

Bursaspor, Ümraniyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Yeşil-beyazlı takım bugün yaptığı idmandan sonra Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Malatyalı sporcudan Türkiye ikinciliği

Malatyalı sporcu Gülay Balık, Spor Tırmanış Speed (Hız) Türkiye Şampiyonası 'Spor Tırmanışı' dalında Türkiye ikinciliği elde etti.

Bağlar Belediyesi'nin milli sporcusu Sena Kızılaslan yeniden Türkiye şampiyonu oldu

Sakarya'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atan Bağlar Belediyesporlu milli sporcu Sena Kızılaslan bir kez daha Türkiye şampiyonu olarak Diyarbakır'ın ismini zirveye taşıdı. Şampiyon sporcu, başarısını bugüne kadar kendisine sahip çıkan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na armağan etti.

Erol Bulut: 'Ligde kalabilmek adına 1 puan önemliydi'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Kayserispor ile 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı garantiledikleri zorlu maçın ardından yaptığı açıklamada, Ligde kalabilmek adına 1 puan önemliydi dedi. Taraftarların yoğun istifa tezahüratları ile ilgili de konuşan Erol Bulut, Taraftarımızın takımın yanında olmasını beklerdim ifadelerini kullandı.

Hikmet Karaman: 'İki takım için de zor bir maç oldu'

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, İki takım için de zor bir maç oldu dedi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Kayserispor: 1 (Maç Sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk etti. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmanın 1-1 eşitlikle sona ermesinin ardından Çaykur Rizespor ve Altay matematiksel olarak ligden düştü.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Kayserispor: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında sahasında Kayserispor'u konuk ediyor. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

BB Erzurumspor’da hedef Süper Lig

TFF 1. Ligde play-off'a kalmayı garantileyen BB Erzurumspor'da hedef yeniden süper lige yükselmek.

Sivasspor taraftarından biletlere yoğun ilgi

DG Sivasspor'un Alanyaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı öncesi Sivas Belediyesi'nin tüm biletleri alarak taraftara ücretsiz dağıtması, kırmızı-beyazlı formaya gönül verenler taraftarlardan tam not aldı.

Çaykur Rizespor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Ali Koç:

Ali Koç: Pazar günü Beşiktaş - Fenerbahçe maçı var. Aynı güne Yenikapı'ya şampiyonluk kutlaması konuluyor. Bu nasıl bir zihniyet!

Elazığspor'un kader maçı

TFF 3. Lig 1. Grup'ta kümede kalma savaşı veren Elazığspor, son hafta maçında cumartesi günü Fatsa Belediyespor'la karşılaşacak.

Havuz ücretinde artış yok

Kış sezonunun sona ermesiyle birlikte Yeşilyurt İlçesi Şeker Kompleksinde bulunan Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne ait Kapalı Olimpik Yüzme Havuzu'nda yaz sezonu açıldı. Yaz sezonuyla birlikte havuz ücretinde artış yapılmadı.

Elazığ 2. Amatör Kümede sezonun başlama tarihi ertelendi

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Liginde 2021-2022 sezonu başlama tarihi bir hafta ertelendi.

PFDK'dan Elazığ takımlarına ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Elazığ'ın TFF 3. Lig'de mücadele eden takımları Elazığspor ve HD Elazığ Karakoçan FK'ya çeşitli cezalar verdi.

Dicle Gençlikspor, Play-Off'taki ilk maçını yarın Diclekent Gençlikspor ile oynayacak

Diyarbakır 1. Amatör futbol ligini 39 puanla ikinci sırada tamamlayan Dicle Gençlikspor, bir üst lige çıkmak için Play-Off'ta oynamaya hak kazandı.

Kritik maç öncesi Gaziantep Futbol Kulübü'ne moral ziyareti

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında ligde kalma yolunda Kayserispor ile çok kritik bir maça çıkacak olan Gaziantep FK'yi kent protokolü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Vali Davut Gül, kulübün kentin önemli değerlerinden biri olduğunu belirterek, yarınki maçta futbolculara başarı diledi.

Yeni Malatyaspor, Rizespor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında sahasında karşılaşacağı Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Toplam 11103 haber.