Spor

Spor Haberleri

Şampiyon Trabzonspor

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bordo-mavililer bu sonucun ardından şampiyon olmayı garantiledi.

Trabzonsporlu taraftarların Taksim’de şampiyonluk coşkusu

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan ederken, bordo-mavili taraftarlar, Taksim Meydanı'nda şampiyonluğu doyasıya kutladı.

Fenerbahçe Opet, seride 1-0 öne geçti

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi Final Etabı ilk maçında VakıfBank'ı 3-1 mağlup ederek seride 1-0 öne geçti.

Stada giremeyen binlerce taraftar dev ekranlardan maçı izlediler

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında oynanan Trabzonspor-Antalyaspor maçını tribünden izleyemeyen binlerce taraftar, şehir merkezinde iki ayrı noktada oluşturulan meydanlarda takımlarını desteklediler.

Bölgesel Amatör Lig: Elazığ Yolspor: 3 - Aksaray Gençlikspor: 6

Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında Aksaray Gençlikspor, penaltı vuruşları sonrası Elazığ Yolspor'u 6-3 yenerek Bölgesel Amatör Lig'e çıktı.

Real Madrid, 35. kez şampiyon

İspanya La Liga'da Real Madrid, Espanyol'u 4-0 mağlup ederek ligin bitimine 4 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Madrid ekibi, böylelikle tarihindeki 35. lig şampiyonluğuna ulaştı.

Beşiktaş kafilesi Kayseri’de

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Beşiktaş Kayseri'ye geldi.

Spor Toto Süper Lig: Konyaspor: 1 - Fatih Karagümrük: 2

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor, Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Spor Toto Süper Lig: Kasımpaşa: 2 - Medipol Başakşehir: 3

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Kasımpaşa, sahasında Medipol Başakşehir'e 3-2 mağlup oldu.

Malatyalı sporcunun derece sevinci

Malatyalı sporcu Taha Eymen Figengil, Jimnastik Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü oldu.

Sivasspor kafilesi İstanbul’da

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak DG Sivasspor, hava yoluyla İstanbul'a ulaştı.

Galatasaray’da başkan adayları olağanüstü seçimin iptalini değerlendirdi

Galatasaray Spor Kulübü'nde başkanlığa aday olan Metin Öztürk ile Eşref Hamamcıoğlu, mahkeme kararı ile durdurulan olağanüstü seçimli genel kurul ile ilgili açıklamalarda bulundu. İki başkan adayı da yeni seçim tarihinin 21-28 Mayıs'ta yapılması gerektiğini söyledi.

Malatyalı sporcu İrem'in Avrupa şampiyonası heyecanı

Malatyalı sporcu İrem Su Kocaoğlan, modern pentatlon spor dalında en iyi Türkiye derecesine sahip olarak Avrupa şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Gol düellosu Feyenoord’un

UEFA Avrupa Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında Hollanda ekibi Feyenoord, Fransız temsilcisi Marsilya'yı 3-2 mağlup etti.

E. Frankfurt, deplasmanda West Ham United’ı devirdi

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Alman ekibi Eintracht Frankfurt, deplasmanda İngiliz temsilcisi West Ham United'ı 2-1 mağlup ederek rövanş için avantaj elde etti.

TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları haksızlığa tepki gösterdi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde taraftarlar yürüyüş gerçekleştirerek TKİ Tavşanlı Linyitspor'un 3. Lig yolunda haksızlığa uğradığını dile getirdiler.

Leipzig, Rangers’ı tek golle geçti

UEFA Avrupa Ligi Yarı Final ilk maçında Alman ekibi Leipzig, sahasında İskoç temsilcisi Glasgow Rangers'ı 1-0 mağlup etti.

Yücel Uyar: “Düşme ihtimalimiz yok, yukarısı için ışık doğdu”

Samsunspor Teknik Direktörü Yücel Uyar, kalan maçlar itibarıyla küme düşme ihtimallerinin olmadığını, play-off hattı için ise bir ışık doğduğunu söyledi.

Türkiye Şampiyonası'ndan Malatya'ya 15 madalya

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Para Atletizm Büyükler Türkiye Şampiyonası'ndan 15 madalya ile dönen engelli sporcuları makamında ağırladı.

Toplam 11129 haber.