Spor

Spor Haberleri

Denizlispor’da tek hedef Menemenspor

A. Denizlispor Başkanı Mehmet Uz, Gençlerbirliği galibiyetiyle lige daha sağlam tutunduklarını belirterek, Bu galibiyetin sevincini yaşayacağız ancak henüz hiçbir şey bitmiş değil. Aynı ciddiyetle hazırlıklarımızı sürdürerek Menemenspor maçına odaklanmalıyız dedi.

Trabzonspor’un şampiyonluk hikayesi

Spor Toto Süper Lig'de uzun süredir şampiyonluk sevinci yaşayamayan Trabzonspor, 2021-2022 sezonunda bitime 3 hafta kala özlemine son verdi. 38 yıl sonra bu sevinci yaşayan bordo-mavili taraftarlar, sokakları karnaval havasına çevirirken, şampiyonluk hikayesinin başlangıcı 2018 yılına dayanıyor.

Arife günü gelen zafer, çifte bayram sevinci yaşattı

Gaziantep'te play-off final maçında karşılaştığı Anadoluspor'u 7-5 yenen Araban Belediyespor, BAL Ligi'ne yükseldi. Ramazan Bayramı arifesinde gelen zafer haberi Arabanlılara çifte bayram yaşattı.

Süper Lig’e yükselen Ankaragücü camiasından açıklamalar

Spor Toto 1. Lig de Samsunspor ile 0-0 berabere kalan ve bu skorun ardından Spor Toto Süper Lig'e çıkmayı garantileyen MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Teknik Direktör Mustafa Dalcı ve futbolculardan Alperen Babacan ile Sinan Osmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’da 3 değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent son oynadıkları Altay maçının 11'ine göre Sivasspor karşısında 3 değişiklik yaptı.

Maçta dolu molası verildi

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta Adıyaman FK, ile Çorum FK'nın karşılaştığı maçta aniden bastıran dolu yağışından dolayı mücadele durdu. Karşılaşma 2-2 berabere bitti.

Mesut Bakkal: “Denizli halkına bir bayram hediyesi oldu”

DENİZLİ (İHA) – Denizlispor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından, Denizli halkına bir bayram hediyesi oldu dedi.

Metin Diyadin: “Kendi maçlarımızı kazanıp ligde kalacağız”

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Metin Diyadin, Denizlispor maçının ardından, 'Artık kendi maçlarımızı kazanıp ligde kalacağız inşallah' dedi.

Hikmet Karaman: “Ucuz goller yedik”

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, 3-2 biten Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, 'Ucuz goller yedik' dedi.

Cihat Arslan Bizim yapabileceklerimiz noktalandı

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Alanyaspor maçının ardından, Bizim yapabileceklerimiz noktalandı dedi.

İNG Basketbol Süper Ligi: Gaziantep Basketbol: 78 - Anadolu Efes: 69

Gaziantep Basketbol, ING Basketbol Süper Ligi'nin 29. haftasında konuk ettiği Anadolu Efes'i 78-69 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig: Kayserispor: 2 - Beşiktaş: 3

Kayserispor, Süper Lig'in 35. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 3-2 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig: Aytemiz Alanyaspor: 2 - Yeni Malatyaspor: 1

1'lik skorla galip ayrıldı.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan FK: 3 - Kuşadasıspor: 2

TFF 3. Lig 2. Grup'un 37. haftasında HD Elazığ Karakoçan FK, evinde Kuşadasıspor'u 3-2 mağlup etti.

Sanko Okulları Öğrencisi Kutay Sakmak Avrupa beşincisi oldu

SANKO Okulları'nın Satranç Milli Takım Havuzunda bulunan sporcusu Kutay Sakmak, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından davet edildiği 'Avrupa Okullar Satranç Şampiyonası'nda Avrupa beşincisi oldu.

Şahinbey Ampute'de çifte bayram

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı 2-1 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürdü.

Malatyalı 2 yüzücüden 2 madalya

Uluslarası yüzme şampiyonasına katılan Malatyalı iki milli yüzücü Burcunaz Narin, yüzme 200 metre serbest de birinci olarak altın madalyanın, Tuna Erdoğan ise 800 metredeki ikincilik ile gümüş madalyanın sahibi oldu.

Diyarbakır'da 160 haneli köyde Trabzonspor'un şampiyonluğu kutlandı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı 160 haneli Bağacık köyünde yaşayanların çoğunluğunun Trabzonspor taraftarı olmasından dolayı köy kahvesinde şampiyonluk büyük coşku ile kutladı.

Trabzonspor 38 yıl aradan sonra şampiyon oldu

Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Trabzonspor, evinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu sonuçla bordo-mavililer 38 yıl aranın ardından ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Toplam 11129 haber.