Spor

Spor Haberleri

Dicle Elektrik'ten Engelliler Haftasında empati maçı

Engelliler Haftasında farkındalık oluşturmayı amaçlayan Dicle Elektrik futbol takımı oyuncuları göz bandı takarak Görme Engelliler Takımı ile maç yaptı. Karşılaşmada zil sesi çıkaran top kullanıldı.

Zeki Korkmaz İstanbul'da ameliyat oldu

Elazığspor'un tecrübeli ön liberosu Zeki Korkmaz, İstanbul'da bıçak altına yattı. Zeki'nin en az iki ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Elazığ'da Gençlik Kampı başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın her yıl düzenlediği Gençlik Kampları için Elazığ'da başvurular alınmaya başlandı.

Turgut Özal kung fu şampiyonası

Malatya'da, 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı anısına Wushu Kung Fu Sanda Şampiyonası düzenlendi.

Adıyaman'da UYAFA seçmeleri tamamlandı

Adıyaman Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleri ile Yetenek Avcıları Futbol Akademisi (UYAFA) tarafından 25 Mayıs'ta düzenlenecek turnuvalara katılacak olan takım için yetenekli futbolcular elemeler ile belirlendi.

Başkan Akın'dan Arguvan Belediyspor'a tebrik

Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiriciler Birliği Başkanı İhsan Akın, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş'ı makamında ziyaret ederek, takımın 3. Lige çıkması nedeniyle tebrik etti.

Elazığspor'da Mali Genel Kurul, 30 Mayıs'ta

Elazığspor'da her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurul'un 30 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirileceği bildirildi.

Elazığ Gençlik Merkezi'ne tenis kortu

Elazığ Şehit Muammer Faruk Salgar Gençlik Merkezi alanı içerisinde akrilik zeminli tenis kortu ve basketbol sahası inşası devam ediyor.

Amatör sporun kalbi bu tesiste atacak

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı kısa bir süre önce tamamlanarak Türk sporuna kazandırılan M. Hayri Özkeçeci Spor Kompleksi'nde yer alan Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yeni hizmet binasının işletmesi ve Şehitkamil Belediyesi uhdesindeki stadyumların kullanım koşullarını içeren protokol imza altına alındı.

Trabzonspor Kayseri’de

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Finali'nde deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın oynanacağı kente geldi.

Sivasspor - Alanyaspor rövanşında Atilla Karaoğlan düdük çalacak

Ziraat Türkiye Kupası yarı final turu rövanşında oynanacak Sivasspor-Alanyaspor maçında hakem Atilla Karaoğlan görev yapacak.

Serkan Çayır: 'Elazığsporumuzu hak ettiği yerlere taşıyacağız'

Elazığspor'un küllerinden yeniden doğmuş olarak girmenin heyecanını yaşadığını belirten Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Birlik ve beraberliğin sağlandığı bu ortamda, yeni stadyumumuzla birlikte Elazığsporumuzu hak ettiği yerlere taşımanın çabası içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum dedi.

Bağlar Belediyesi'nin milli sporcuları, Balkan Şampiyonası'nda

Sakarya'da devam eden Türkiye Karate Şampiyonası'nda mücadele eden Bağlar Belediyesporlu milli sporculardan Sena Kızılaslan'ın şampiyon olmasından sonra Amine Akçmak da U21 kategorisinde Türkiye üçüncülüğü elde etti. Kızılaslan ve Akçakmak, gelecek ay Sırbistan'da yapılacak Balkan Şampiyonası'nda milli takım formasıyla mücadele edecek.

Analig hentbol grup müsabakaları Elazığ'da

Elazığ ev sahipliğinde 8 ilden 16 takımın katılımıyla Analig Hentbol Grup müsabakaları başladı.

Şehitkamilli milli sporcu Bulgaristan'da forma giydi

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü U14 Erkek Basketbol Takımında forma giyen Batu Anlar, Uluslararası Basketbol Federasyonu (FIBA) tarafından Bulgaristan'da düzenlenen organizasyonda ay-yıldızlı forma giydi. Yıldız basketbolcu Anlar, parke üzerindeki performansıyla basketbol otoritelerinden başarılı not aldı.

Malatya Bayanlar futbol takımı, ligi namağlup tamamladı

Malatya Bayanlar futbol takımı, namağlup tamamladığı ligde, 2.Lig'e yükselme maçları oynama hakkını elde etti.

Trabzonspor’un şampiyonluk kutlaması havadan görüntülendi

Trabzonspor'un Yenikapı'da binlerce taraftarın katılımıyla gerçekleştirdiği şampiyonluk kutlamasının dron görüntüleri görsel şölen oluşturdu.

Spor Toto Süper Lig: Beşiktaş: 1 - Fenerbahçe: 1

Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında Beşiktaş, sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı.

Batshuayi direkt soyunma odasına gitti

Fenerbahçe derbisinde kaçırdığı penaltı ve performansıyla taraftarların tepkisiyle karşılaşan Michy Batshuayi, oyundan çıkınca direkt olarak soyunma odasına gitti.

Toplam 11103 haber.