Spor

Spor Haberleri

Anneler için hamle yaptılar

Malatya'da Anneler Günü anısına Satranç Turnuvası düzenlendi.

U16'da şampiyon İl Özel İdare

Elazığ Amatör Küme U16 Futbol Ligi'nde şampiyonluğa İl Özel İdarespor ulaştı.

MTÜ masa tenis takımında Türkiye Şampiyonluğu sevinci

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) masa tenis takımı, Ege Üniversitesi takımını yarı finalde, Koç Üniversitesi takımını ise finalde yenerek Türkiye Şampiyonluk kupasını kazandı.

Futsalda yarı final bileti alan takımlar belli oldu

Elazığ'da Okul Sporları Yıldızlar Futsal Yarı Final müsabakaları sona erdi.

Pedallar Gençlik Haftası için çevrildi

Malatya'da, Gençlik Haftası için bisiklet turu düzenlendi.

Şahinbey Ampute bir engeli daha aştı: 5-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde Şişli Yeditepe Engelliler Ampute Futbol Takımını 5-0 mağlup ederek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı.

Murat Kayalı, Bergama'dan ayrıldı

Elazığspor altyapısından yetişen ve Süper Lig de dahil olmak üzere uzun yıllar Elazığspor formasını giydikten sonra bir çok takımda forma giyen tecrübeli ön libero Murat Kayalı, Bergama Belediyespor'dan ayrıldı.

Elazığ 2. Amatör Küme'de sezon başladı

Elazığ 2. Amatör Küme Futbol Ligi'nde 2021-2022 sezonu oynanan ilk hafta maçlarıyla başladı.

ALG Spor, çeyrek final ilk maçında Antalya'yı mağlup etti

Gaziantep ALG Spor, T. Kadınlar Futbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final ilk maçında deplasmanda karşılaştığı 1207 Antalyaspor'u Ruth'un 71. dakikada attığı tek golle 1-0 mağlup etti.

Adaletspor'dan 6-0'lık galibiyet

Süper Amatör Lig'e çıkmak için Play-Off maçlarında mücadele eden Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Adaletspor, güçlü rakibi Diclespor karşısında 6-0'lık bir galibiyet aldı.

Amedspor tur için sahaya çıkıyor

TFF 2. Lig'de Play-Off çeyrek final rövanş maçında yarın saat 20.00'de Diyarbakır Stadyumu'nda Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Amed Sportif Faaliyetler, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı rakibini yenerek adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Bursasporlu taraftarlar toplanarak tepki gösterdi

Bursaspor'un küme düşmesinin ardından Bursasporlu taraftarlar İbrahim Yazıcı Tesisleri'ne gelerek sloganlar atarak tepki gösterdi.

Hikmet Karaman Final için bütünleşmemiz gerekiyor

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup eden Kayserispor'da gözler Türkiye Kupası Finaline çevrildi.

Cihat Arslan Ayakkabı yüzünden tartışma çıktı

Spor Toto süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Kayserispor'a 3-0 mağlup olan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan maç sonu düzenlenen basın toplantısında Kerem'in ayakkabısı yokmuş, ilk defa duydum.

Kayserispor: 3 Yeni Malatyaspor 0

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Kayserispor sahasında karşılaştığı Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup etti.

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off: Gaziantep Basketbol: 82 - Darüşşafaka: 85

Gaziantep Basketbol, ING Basketbol Süper Ligi Çeyrek Final Play-Off ilk maçında konuk ettiği Darüşşafaka'ya 85-82 mağlup oldu. Darüşşafaka, deplasmanda aldığı bu galibiyetle 16 Mayıs Pazartesi günü İstanbul'da oynanacak maç öncesi seride 1-0 öne geçti.

Özel gereksinimli çocuklar madalya aldı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalara dereceye giren özel gerekinimli çocuklar madalyalarını aldı.

Mehmet Sepil Küme düştüğümüz için görüşmelerden sonuç alamadık

Süper Lig'den düşmesi kesinleşen Göztepe'de başkanlık görevinden istifa etmesinin ardından ilk kez konuşan Mehmet Sepil, sarı-kırmızılı kulübü devretmek için henüz kimseyle anlaşılamadığını açıklarken, Rus iş adamı Roman Abramovich'in kulübü devralmak istediği ile ilgili çıkan haberlere balon benzetmesi yaptı.

Manchester City, Sergio Agüero’nun heykelini dikti!

Manchester City, Etihad Stadyumu'nun girişine eski oyuncusu Sergio Agüero'nun heykelini dikti.

Toplam 11084 haber.