Spor

Spor Haberleri

Gaziantep FK'da Rizespor maçı hazırlıkları tamamlandı

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'in 38. haftasında yarın akşam sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Gaziantep ekibi, akşam saatlerine doğru yaptığı antrenmanla bu sezonun son çalışmasını yapmış oldu.

ALG Spor, Türk sporuna yeni yıldızlar yetiştirecek

Gaziantep Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, ALG Spor Kulübü ve Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi arasında yapılan protokol ile genç kızlar spora kazandırılacak.

19 Mayıs'da Gaziantep'in spor altyapısı önemli protokol

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında şehrin spor altyapısını güçlendirecek 'Okullardan Olimpiyatlara Sportif Eğitim Proje Protokolü' nü imzaladı.

Sinan Kaloğlu: “Altay Spor Kulübü hiçbir zaman sahipsiz kalmaz”

Kongre süreci nedeniyle kulüpte her şeyin belirsiz olduğunu ifade eden Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu, 'Kulübümüz biraz zor durumda. Altay Spor kulübü hiçbir zaman sahipsiz kalmaz. Kongreden sonra da kalacağını zannetmiyorum' diye konuştu.

Çocuklar dostluk maçında hünerlerini sergiledi

Elazığ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde çocuklar arasında dostluk maçı yapıldı.

Elazığspor 36 attı, 51 yedi

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'ta sezonu ekşi 15 averajla tamamladı.

Hakem Ergül'e uluslararası görev

Malatyalı Futbol Hakemi Ömer Fatih Ergül, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu ( EAFF )2022 Şampiyonlar Ligi müsabakalarında görev alacak.

Bursaspor’da Luka Capan ve Reagy Ofosu ile yollar ayrıldı

TFF 2. Lig'e düşen Bursaspor'da yabancı oyuncuların sözleşmeleri feshediliyor. Yeşil-beyazlı kulüp ilk olarak Luka Capan ve Reagy Ofosu ile yollarını ayırdı.

Zafer Spor Kulübü boksa damga vurdu

Malatyalı boks severlerin yoğun ilgi gösterdiği iller arası boks şampiyonasında, Zafer Spor Kulübü sporcuları boks müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak, çok sayıda madalya kazandı.

Malatya'da Hatice Akbaş coşkusu

Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Hatice Akbaş'ın finale çıkması memleketi Malatya'da büyük sevinçle karşılandı.

Darüşşafaka yarı finalde

Darüşşafaka, ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Çeyrek Final üçüncü maçında konuk olduğu Gaziantep Basketbol'u 82-73 mağlup etti. Darüşşafaka, bu sonuçla seride 2-1 öne geçerek play-off turunda yarı finale yükselen taraf oldu.

Malatyalı sporcu Figengir'in hedefi büyük

Bolu'da yapılan Okullar Arası Cimnastik Türkiye Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü olan Taha Eymen Figengir, hedefinin uluslar arası başarı etmek olduğunu söyledi.

Jandarma ve öğrencilerden bot gösterisi

Malatya'da, Jandarma ve üniversite öğrenciler tarafından 19 Mayıs'ın yıl dönümü nedeniyle gölde bot gösterisi yapıldı.

Sakaryaspor, Tuncay Şanlı’yla yollarını ayırdı

Sakaryaspor yönetimi, TFF 2. Lig'de son 5 maçta göreve getirilen ve kazanılan şampiyonlukta teknik direktör olarak görev alan Tuncay Şanlı ile yollarını ayırdı.

Altay - Kasımpaşa maçının hakemi Çağdaş Altay oldu

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Altay'ın Kasımpaşa'yı ağırlayacağı mücadelede hakem Çağdaş Altay düdük çalacak.

Başkan Beyoğlu şampiyonları kabul etti

Sakarya'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girerek milli takıma seçilen Bağlar Belediyespor'lu kadın karateciler, Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'na ziyarette bulunarak başarılarını paylaştı.

Elazığ'da bocce müsabakaları tamamlandı

Elazığ'ın ev sahipliğinde 200 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Analig Bocce çeyrek final müsabakaları tamamlandı.

U12 Ligi'nde fikstür çekildi

Elazığ Amatör Küme U12 Futbol Ligi'nde fikstür çekildi.

Sincikli sporcu Türkiye şampiyonu oldu

Karabük'te düzenlenen 20 yaş altı bilek güreşi Türkiye Finalleri'nde Adıyaman'ı temsil eden Sincikli Mehmet Delikanlı, tüm rakiplerini yenerek Türkiye şampiyonu oldu.

Toplam 11103 haber.