Spor

Spor Haberleri

Mustafa Er’den sert açıklama

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Artık ben de konuşacağım. Mesela geçen sene biz oyuncuları şofben ile duş aldırdık. Kulüp harabe hale gelmiş. Yemek yok. Fırında tavuk, patates. Hocalar 2 saat duş sırası bekledi. Ama o dönemki başkan şalter bende istediğim zaman açarım istediğim zaman kapatırım diyecek kadar alçaldı dedi.

İsmail Kartal: 'Bundan sonra karar başkanımız ve yöneticilerimizin'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Bundan sonra karar başkanımızın ve yöneticilerimizindir. İlk gün ne söyledim Fenerbahçem için hayırlısı ne ise olsun bizim için hayırlısı ne ise o olacak dedi.

Cihat Arslan: 'Malatya tekrar ayağa kalkabilecek bir potansiyele sahip'

Süper Lig'e sahasında 5-0'lık Fenerbahçe mağlubiyeti ile veda eden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan, Malatyaspor'un tekrar ayağa kalkabilecek bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Yeni Malatyaspor, Farklı Veda Etti

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Yeni Malatyaspor, sahasında karşılaştığı Fenerbahçe'ye 5-0'lık skorla mağlup oldu.

Terörün bittiği Lice'de off-road rüzgarı esti

Terörden temizlenen Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Valilik ve Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Off-road Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Türkiye'nin farklı illerinden gelen macera tutkunları, festivali izlemeye gelen misafirlere, farklı bir heyecan yaşattı.

Adıyaman'da Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası yapılıyor

Okullararası Bilek Güreşi (Yıldızlar) Türkiye Şampiyonası Adıyaman'da başladı.

Gaziantep FK Oğuz Ceylan ile yolları ayırdı

Gaziantep Futbol Kulübü, tecrübeli futbolcusu Oğuz Ceylan ile yolların karşılıklı anlaşarak ayrıldığını açıkladı.

Eski basketbol antrenörü, kendi tasarladığı oyunun patentini aldı

Elazığlı eski basketbol antrenörü Cihan Kırmızıkaya (40) aklına gelen bir fikir üzerine tasarladığı oyunun patentini aldı ve satışa sundu.

Dünya Şampiyonu olan Malatyalı sporcuya tebrik yağmuru

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya alan Malatyalı Hatice Akbaş'a tebrik mesajları yağıyor.

Erol Bulut: 'Ligi galibiyetle kapattığımız için mutluyuz'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, Ligi galibiyetle kapattığımız için mutluyuz dedi.

Bülent Korkmaz: 'Gelecek sezona bakacağız'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, deplasmanda 2-0 mağlup bitirdikleri Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, Artık gelecek sezona bakacağız dedi.

Hatice Akbaş'ın memleketi Malatya'da şampiyonluk coşkusu

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda mücadele eden Hatice Akbaş, final maçını kazanarak dünya şampiyonu oldu. Milli boksörün memleketi Malatya'da ise büyük sevinç yaşandı.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 2 - Çaykur Rizespor: 0 (Maç sonucu)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşma ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Çaykur Rizespor: 0 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Fenerbahçe kafilesi Malatya'da

Süper Lig'in son haftasında deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor maçı için Malatya'ya gelen Fenerbahçe'yi havaalanında taraftarlar çiçeklerle karşıladı.

Dursun Özbek 12 Haziran’ı sabırsızlıkla bekliyoruz

Galatasaray Başkan Adayı Dursun Özbek, listesini divan başkanlığına teslim etti. 12 Haziran'ı sabırsızlıkla beklediklerini söyleyen Özbek, Galatasaray'ın mali bağımsızlığını ve sporda başarılı sürecini kulübümüze yaşatmak üzere projelerimiz var dedi.

Battalgazi'deki spor sahaları törenle hizmete açıldı

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları gerçekleştirilen tören ile vatandaşların hizmetine açıldı. Açılış töreninde konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Böylesine güzel bir tesisi Medeniyetin Kalbi Battalgazi'mize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz' dedi.

Yeni Malatyaspor, Süper Ligdeki son maçını kazanmak istiyor

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Malatya temsilcisi, lige kazanarak veda etmek istiyor.

Dünya şampiyonu Alleben'den

Dünya Okul Sporları (ISF) International School Federation organizasyonunda Şehitkamil Belediye Spor Kulübü'nün milli sporcusu Kaan Kara, 50 Metre Kurbağalama disiplininde 28.67'lik derecesiyle Dünya 1.'si olarak tarihi bir başarıya imza attı. Şehitkamilli bir diğer sporcu Beril Öztürk ise organizasyonda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Toplam 11104 haber.