Spor

Spor Haberleri

Dünya şampiyonu yüzücüye okulunda coşkulu karşılama

Dünya Okul Sporları (ISF) Organizasyonu'nda 50 metre kurbağalama yüzme yarışlarında 28.67'lik derecesiyle dünya birincisi olarak tarihi bir başarıya imza atan Gaziantep Seçkin Koleji öğrencisi Kaan Kara, şampiyona sonrası okulunda büyük bir coşku ile karşılandı. Milli sporcu, davul ve zurna ile karşılanırken, öğretmen ve öğrencilerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Elazığ Belediyespor Masa Tenisi 1. Ligi'ne yükseldi

Elazığ Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, 2. Lig terfi maçları sonunda şampiyon olarak 1. Lig'e yükseldi.

Vali Toraman ve Rektör Göktaş milli takım ile bir araya geldi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı ile bir araya geldi.

Şampiyon Akbaş, Akçadağ'da coşkuyla karşılandı

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş, memleketi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde coşkuyla karşılandı

Elazığ İl Özel İdaresi Spor Kulübü kayıtlara başladı

Elazığ İl Özel İdare Spor Kulübü, 6 branşta yaz spor okulları kayıtlarına başladı.

Elazığ'da pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

Bisikletliler Derneği Elazığ ve Yeşilay Cemiyeti Elazığ temsilciliği tarafından düzenlenen bisiklet turu renkli görüntülere sahne oldu. Bu yıl pedallar ise bağımlılıktan uzak nesiller için döndü.

Erganispor BAL Ligi'nde

Diyarbakır Süper Amatör Lig'de mücadele eden Erganispor, play-off finalinde Öğretmenler Ayspor'u 2-0 mağlup ederek Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükseldi.

Elazığ'da GSB Spor Okulları kayıtları başladı

Türkiye genelinde her yıl düzenli olarak başlatılan Spor Okulları için Elazığ'da kayıtlar başladı.

Dünya şampiyonu Hatice Akbaş'a Malatya'da coşkulu karşılama

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş, memleketi Malatya'da davul zurna eşliğinde karşılandı.

ALG Spor yarı finalde

Gaziantep ALG Spor, T. Kadınlar Futbol Süper Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında rakibi 1207 Antalyaspor'u 4-0, toplamda ise 5-0 mağlup ederek yarı finale çıktı. ALG Spor'un yarı finaldeki rakibi Beşiktaş Kadın Futbol Takımı oldu.

Gaziantep Polisgücü Kadın Takımı Türkiye Süper Lig Şampiyonu

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından 14-22 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep'te organize edilen Kadınlar Süper Liginde 2021-2022 sezonu sona erdi.

Yusuf Yazıcı, Başakşehir-Trabzonspor maçında

Rusya'nın CSKA Moskova takımında forma giyen Trabzonspor'un eski futbolcusu Yusuf Yazıcı, Medipol Başakşehir-Trabzonspor maçını protokol tribününde bordo-mavililerin başkanı Ahmet Ağaoğlu ile birlikte izliyor.

Medipol Başakşehir, şampiyon Trabzonspor’u alkışlarla karşıladı

Medipol Başakşehirli futbolcular, şampiyon Trabzonspor'un oyuncularını sahaya çıkarken alkışladı. Ayrıca turuncu-lacivertlilerin kaptanı Mahmut Tekdemir de eski takım arkadaşı Edin Visca'ya çiçek takdim etti.

Futbolcu hakeme saldırdı maç tatil edildi

Kayseri 1. Amatör Küme B Grubu maçında Talas İdman Yurdu ile Yeni Esenspor karşılaştı. Maçın ilk yarısında hakem Kemal Deliktaş, kendisine yönelik yapılan fiili saldırıdan ötürü maçı tatil etti.

Türkiye Şampiyonası ile Milli Takım seçmeleri Şehitkamil'de

Şehitkamil Belediyesi, Paletli Yüzme Bireysel Açık Yaş Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerine ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin en iyi sporcularının palet vurduğu organizasyonda kulvarlardaki mücadele büyük heyecana sahne oluyor.

Şahinbey Ampute'den muhteşem geri dönüş: 2-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ilk yarısını 1-0 mağlup kapattığı ODTÜ Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını 2-1 mağlup ederek zorlu deplasmandan galibiyetle dönmesini bildi.

Filenin Efeleri, Slovakya maçına Elazığ'da hazırlanıyor

CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu'nda yer alan A Milli Erkek Voleybol Takımı, ilk maçında Slovakya ile Elazığ'da kozlarını paylaşacak.

Zeynep Zafer’den 1 haftada 3 altın madalya

Zaferspor Kulüp Sporcusu Aynı Zaman da Zafer Kulüp Başkanı Ali Zafer Kızı Zeynep Zafer 1 Hafta İçinde Peş Peşe 3 Birincilik Elde Eden Zeynep Zafer Tarih Yazdı.

Mustafa Er’den sert açıklama

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Artık ben de konuşacağım. Mesela geçen sene biz oyuncuları şofben ile duş aldırdık. Kulüp harabe hale gelmiş. Yemek yok. Fırında tavuk, patates. Hocalar 2 saat duş sırası bekledi. Ama o dönemki başkan şalter bende istediğim zaman açarım istediğim zaman kapatırım diyecek kadar alçaldı dedi.

Toplam 11103 haber.