Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başkan Turanlı: 'Alt yapısız ev bırakmayacağız'

Adıyaman'ın Kahta İlçe Belediyesi, Taşpınar mevki olarak bilinen bölgede başlattığı kanalizasyon ve su hattı çalışmalarını tamamlandı.

Gürkan: Yeni Malatyaspor İçin Tek Yürek Olalım

Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor ile alakalı düşüncelerini paylaştı. Gürkan, “Fitne, fesat içerisine girmeden hep birlikte tek yürek olarak inşallah neticeye kavuşuruz” diyerek birlik beraberlik çağrısı yaptı.

AK Partili Çalık: “20 yılda Akçadağ’a önemli hizmetler yaptık”

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Akçadağ’a önemli hizmetler yaptık, yapmaya da devam ediyoruz.

Kuzey Amerika Liderler Zirvesi, Meksika’da başladı

Meksika'da düzenlenen Kuzey Amerika Liderler Zirvesi başladı. Zirveye, ABD Başkanı Joe Biden, Meksika Devlet Başkanı Andres Manuel Lopez ve Kanada Başbakanı Justin Trudeau katıldı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Zimbabve’de

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Afrika turunun ikinci durağı olan Zimbabve'ye geldi.

Gürkan: Hizmet Ve Yatırımlar Noktasında Türkiye’de Örnek Gösterilen Belediyelerden Biriyiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, 2023 yılında ilçelere yapılacak olan yatırım ve hizmetlerle ilgili olarak tüm paydaşların katılımı ile istişare toplantıları düzenleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan elini öpen minik Zayn’a elini öperek karşılık verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya ziyaretinde elini öpen Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu'na elini öperek karşılık verdi. Minik Zayn harçlık aldığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la fotoğraf çektirdi.

Milletvekili Tutdere, köylülerin sorunlarını dinledi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Kahta'ya bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

MHP Milletvekili Aday Adayı Samanlı'dan İlçe Teşkilatları'na Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Önceki Dönem İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Tüzüğünün 94. Maddesi gereği, Milletvekili Aday Adaylığı için istifa etmesinin ardından kolları sıvadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan esnafa müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Esnafımızın hammadde, malzeme alımlarında kullandığı kredi kartı üst limitini yüzde 50 oranında artırarak 100 bin liradan 150 bin liraya yükseltiyoruz' dedi.

Malatya En Şanslı Dönemini Yaşıyor

Malatya Büyükşehir belediye başkanı Selahattin Gürkan, “Şuanda Malatya’nın 100 yıl ihtiyaç duyduğu hizmetler yapıldı.” diyerek, göreve geldiği günden beri Malatya’yı şantiye alanına çevirdiklerini ve her alanda topluma yönelik hizmetler yapıldığını işaret etti.

Gaziantep'te 10 Ocak kutlamaları

Gaziantep'in Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Araban Belediye başkanı Hasan Doğru ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç ve Medical Point Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hayrullah Kubba yayımladığı mesaj ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Başkan Gök, Gazetecilerimiz Doğru Bilginin kaynağı, Aydınlık Yarınlarımızın Teminatlarıdır

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

AK Partili Çalık: AK Parti milletin partisidir

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti, her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. AK Parti'nin hikâyesi, bir milletin aşk hikâyesidir.” dedi.

Başkan Turanlı'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü mesajı

Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sürgü Mahallesi'nden 'Hizmet' teşekkürü

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u makamında ziyaret eden Sürgü Mahallesi sakinleri, mahallelerine yaptıkları hizmetler için teşekkür ettiler.

Başkan Kurt, '13 Ocak'taki BİK kararları basın sektörü için çok önemli olacak'

Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Genel Başkanı Arif Kurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Bayramı' nedeniyle yaptığı açıklamada, sektörde yaşanan sorunlar nedeniyle bu günü bayram değil, dayanışma günü olarak kutladıklarını belirterek, basın sektörünün zor bir dönemden geçtiğini ifade etti.

BBP İl Teşkilatından BİMYAD’a Ziyaret

BBP Malatya il teşkilatından Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini (BİMYAD)'da ziyaret gerçekleştirildi.

Belediye meclisinde 8 madde görüşüldü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısının 2.birleşim 1.oturumunda yeniden bir araya gelerek, 8 gündem maddesini görüştü.