Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Partili Çalık: Türkiye yüzyılını başlatıyoruz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye yüzyılını başlattıklarını ifade ederek, ‘yarın değil hemen şimdi’ dediklerini ve sahada koşup, yeni müjdeler vermeye devam ettiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan hac kontenjanları hakkında açıklama

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, '9 Ocak'ta Cidde'de düzenlenecek Hac Konferansı'nda, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın hac talepleri dahil, milletimizin kutsal topraklara teveccühünün kontenjanlara yansıması için gerekli irade ortaya konacaktır' dedi.

Putin, savaşta ölen Rus askerlerinin ailelerine maddi yardım sağlayan kararnameyi imzaladı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki savaşta ölen Rus askerlerinin ailelerine maddi yardım yapılmasına yönelik kararname imzaladı.

Bakan Akar, KKTC Ankara Büyükelçisi Korukoğlu’nu kabul etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu'nu kabul etti.

İsrail’den Ben-Gvir’in Mescid-i Aksa’ya yaptığı baskının ardından

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, işgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya düzenlediği baskının ardından İsrail hükümeti tarafından yapılan açıklamada, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun Mescid-i Aksa'da statükoyu hiçbir değişiklik olmaksızın katı bir şekilde korumaya kararlı olduğu vurgulandı.

CHP'li Ağbaba'dan Emekli Zam Artısına Sert Tepki

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba' 'Enflasyonun Değil Memurun, Emeklisinin Belini Kırdılar''.

Büyükşehir İle Eczacı Odası Arasında Türkiye’de Bir İlk Olacak Protokol

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Eczacı Odası ile birlikte Türkiye’de alanında bir ilk olacak iş birliğine imza attı.

Aileler direniyor destek artıyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürerken, ailelerin direnişine bir destek de Bursa'dan geldi.

Bakan Karaismailoğlu’ndan Bursa’da toplu açılış

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bursa'da 7 ayrı karayolu açılışı ve TEKNOSAB kavşağının temel atma törenine katıldı.

Başkan Güder, esnaf ve oda başkanlarıyla bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Esnaflar Buluşuyor' projesi çerçevesinde esnaflar ve esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi. Burada konuşan Güder, 'Battalgazi'yi değiştirip güzelleştirirken esnafımızın sesine kulak veriyoruz dedi.

Keskin’den MHP İl Başkanı Gök’e hayırlı olsun ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’ü ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Gürkan, 2022'nin en başarılı başkaları arasında ilk üçe girdi

Bir araştırma şirketi tarafından Türkiye geneli yapılan kamuoyu araştırmasında 2022 yılının en başarılı belediye başkanları kategorisinde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ilk 3'de yer aldı.

Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Emirhaydar Mahallesi'nde içme suyu sorunu çözülüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi tarafından Araban ilçesi Emrhaydar kırsal mahallesinde sondaj çalışması başlatıldı.

Çavuşoğlu, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brezilya'da Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya geldi.

Kosova’dan ülkedeki NATO askeri sayısını artırma çağrısı

Kosova Başbakanı Albin Kurti, ülkesindeki NATO askeri sayısının artırılması talebinde bulundu.

Başkan Alkayış, AK Partiye üyelik yapan herkese teşekkür etti

AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Partiye üye olarak desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etiğini açıkladı.

Başkan Gürkan: 'Malatya'ya yakışan bir Gençlik Kampı olacak'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapımı devam eden Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu.

Zelenskiy’den yeni yıl mesajı:

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, paylaştığı yeni yıl mesajında, Bu yıl geri dönüş yılı olsun. Bizden çalınanların geri dönüşü olsun dedi.