Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Emirhaydar Mahallesi'nde içme suyu sorunu çözülüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresi tarafından Araban ilçesi Emrhaydar kırsal mahallesinde sondaj çalışması başlatıldı.

Çavuşoğlu, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Brezilya'da Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir araya geldi.

Kosova’dan ülkedeki NATO askeri sayısını artırma çağrısı

Kosova Başbakanı Albin Kurti, ülkesindeki NATO askeri sayısının artırılması talebinde bulundu.

Başkan Alkayış, AK Partiye üyelik yapan herkese teşekkür etti

AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış, AK Partiye üye olarak desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etiğini açıkladı.

Başkan Gürkan: 'Malatya'ya yakışan bir Gençlik Kampı olacak'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapımı devam eden Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu.

Zelenskiy’den yeni yıl mesajı:

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, paylaştığı yeni yıl mesajında, Bu yıl geri dönüş yılı olsun. Bizden çalınanların geri dönüşü olsun dedi.

Güder: 'Yetim gülerse dünya güler'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geride bıraktığımız 2022 yılı içerisinde ilçedeki 144 yetim ve öksüz çocuğa sürpriz doğum günü partisi düzenleyerek onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Çavuşoğlu, Gabonlu mevkidaşı Adamo ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, devlet başkanlığı görevini devralacak Luiz Inacio Lula da Silva'nın yemin törenine katılmak üzere Brezilya'da Gabonlu mevkidaşı Michael Moussa Adamo ile görüştü.

Ağbaba Cumhuriyetimizin 100.Yılı Demokrasiyle Taçlandıracağız.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 2022 yılının kayıplarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, “Cumhuriyetimizin 100.yılını yüzüncü yıla yakışacak şekilde demokrasiyle taçlandıracağız" dedi.

Başkan Zelyurt'dan '2023' Yılı Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ' Yeni yılın Ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehirli hemşerilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum'

Başkan Gürkan: 'Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır'

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Muhsin Yazıcıoğlu evinde anıldı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu doğum günü nedeniyle doğup büyüdüğü evinde anıldı.

Yeni Yılın Barışa, Kardeşliğe, Birlik ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni yıl mesajı yayınlayarak yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve refah getirmesini diledi.

Kahtalı: '2023 yılı Türkiye'nin en güçlü adımlarının yılı olacak'

AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, küresel olumsuzluklara rağmen 2022 yılında birçok yatırımı hayata geçirdiklerini ifade ederek, 2023 yılında da çok büyük projeleri hayata geçireceğiz. 2023 yılı bu noktada bu coğrafyada ilk kez dizleri üzerinde duran Türkiye'nin en güçlü adımlarının yılı olacak dedi.

BBP Genel Başkanı Destici: “Allah’ın izni ve sizlerin duası desteği ile Cumhur İttifakı yine kazanacak”

Büyük Bitlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici yeni yıl mesajında, 'Allah'ın izni ve sizlerin duası desteği ile Cumhur İttifakı yine kazanacak; Vatanımızın, milletimizin, evlatlarımızın istiklal ve istikbal mücadelesini yine zaferle sonuçlandıracağız' dedi.

Bakan Akar ve beraberindeki TSK komuta kademesi Diyarbakır'da

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terörle mücadelenin 2023 yılında da azim, kararlılık ve yüksek motivasyonla devam edeceğini bildirdi.

Güneş 2023 Türkiye'miz ve Malatya'mız İçin DEVA Olacak!

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 2023 yılına merhaba diyeceğimiz bu son haftada Malatya için 2022 yılını değerlendirdi.

Başkan Güder ve Milletvekili Çakır Alişar Mahalle sakinlerini dinledi

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile birlikte Alişar Mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.