Magazin

Magazin Haberleri

Şanlıurfa’da Kolpa Grubu rüzgarı esti

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'açık hava otomobil konseri' Kolpa Grubu konser verdi.

Esra Erol’a Şehit ve Gazi Aileleri Derneğinden anlamlı ödül

Hafta içi her gün ATV ekranında yer alan Esra Erol'da programının başarılı sunucusu Esra Erol, bugün canlı yayında İstanbul Şehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'nden ödül aldı.

Türkü diyarında 500 beste

Türkü Diyarı olarak bilinen Malatya'nın Arguvan ilçesinde Abdullah Kılıç, yaklaşık 500 beste yaparak sanatçılardan ilgi istedi.

Saruhan Hünel: “Sosyal medya fenomenleri fast food gibi, çabuk tüketiliyor”

Ünlü oyuncu Saruhan Hünel sosyal medya fenomenlerinin ve Youtuber'ların kendi işlerini yapmaları gerektiğini ifade etti. Hünel, fenomenlerin dizi ve film sektöründe fast food gibi çabuk tüketileceklerini açıkladı.

Ünlü oyuncu Halil Kumova'nın Covid-19 testi pozitif çıktı

Malatya'da çekimleri süren 'Zalo' isimli sinema filminin oyuncularından Halil Kumova'nın ani ölümünden sonra yapılan Covid-19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Set çalışanlarında da yapılan testlerde 4 kişinin daha testi pozitif çıkarken, ünlü oyuncu Sermiyan Midyat ise testinin negatif çıktığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar’ın geleneksel buluşması

Acun Ilıcalı, Hülya Avşar'ın Ayvalık'taki evine misafir oldu. Acun ile Avşar yeni dönem projelerini konuştu.

Banu Karaca Bodrum’u coşturdu

Başarılı sanatçı Banu Karaca Kurban bayramın üçüncü gününde Bodrum, Azka Otel'de sahne aldı.

Ünlü oyuncu bayram tatilini Bodrum’da geçiriyor

Oyuncu Okan Çabalar, Kurban bayramı tatilini Ege'nin incisi Bodrum'da geçiriyor.

Vali Karaloğlu, Dengbej Evinde Kürtçe kaside dinledi

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Dengbej Evini ziyaret ederek Kürtçe uzun hava kasidelerini dinledi.

Uyf Başkanı Akif Manaf: Yoga Olimpiyatlarda!

Uluslararası Yoga Federasyonu (UYF) Başkanı Akif Manaf, üst üste 5. kez Dünya Yoga Şampiyonu olan Merve Tanrıverdi ile Kanal 7’de yayınlanan “Özlem&Yasin ile Mutfağım Şahane” programına konuk oldu.

Konser gelirlerini pandemi hastanelerine bağışlayacak

Ses sanatçısı Nuran Bakışkan, vereceği konserlerden elde edeceği geliri pandemi hastanelerine bağışlayacağını açıkladı.

Uzman estetisyen Jiyan Dalmış’tan kalıcı makyaj ürünleri uyarısı

Uzman estetisyen Jiyan Dalmış, kalıcı makyaj ürünlerine dikkat edilmesi çağrısında bulundu.

Yöresel dille kayısı mesajı

Dünya Kayısı Başkenti olarak nitelendirilen Malatya'nın tescilli ürünü olan dünyaca meşhur meyvesi Kayısı'da hasat dönemine yaklaşılırken, yöresel dilde hazırlanan Kayısı mesajı videosu sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

Korona virüs nedeniyle ertelenen Coachella Festivali iptal edildi

ABD'de her yıl Kaliforniya'nın Indio bölgesinde düzenlenen ve yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle geçtiğimiz aylarda ertelenerek Ekim ayında yapılması planlanan Coachella Müzik ve Sanat Festivali'nin iptal edildiği açıklandı.

DJ’ler albüm gelirlerini COVID-19 mücadelesine bağışlıyor

Koronavirüs müziğe engel olamadı, NewYork'ta aralarında bir Türk sanatçının da yer aldığı 10 DJ salgın döneminde yeni bir albüm çıkardı. DJS UNITED New York adlı albümün tüm gelirleri, COVID-19 hastalarının bakım ihtiyaçları için New York'ta bulunan Presbyterian Hospital'a bağışlanacak.

Kayıp iki kız kardeş Esra Erol’da bulundu

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bugün 2 kayıp kız kardeşin hikayesi damgasını vurdu. Kızlarının kaybolduğunu anlatırken gözyaşlarına boğulan acılı babaya güzel haber Esra Erol'dan geldi.

Evde Çal konserlerinin bugünkü konuğu Akın Sevgör olacak

Sanatçılarla müzikseverler arasındaki mesafeyi ortadan kaldıran Red Bull Sunar, 'Evde Çal'canlı konserler serisinin bugünkü konuğu Akın Sevgör olacak. Sevgör, bu akşam Red Bull Türkiye'nin resmi Instagram hesabını ele geçirecek.

Ünlü oyuncu İngiltere’den Türkiye’ye son uçakla gelebildiğini söyledi

Oyuncu Esra Akkaya, sosyal medya hesabından kendisini merak eden sevenleri için yaptığı paylaşımda son uçakla İngiltere'den Türkiye'ye geldiğini ve uyarıları dikkate alarak 14 gün boyunca evden çıkmayacağını söyledi.

Şarkıcı İpek Demir çıkışına devam ediyor

'Unutuverdim' çalışmasıyla müzik dünyasının kapısını açan şarkıcı İpek Demir, müzik dünyasında yükselişine devam ediyor.

Toplam 343 haber.