Magazin

Magazin Haberleri

Şevval Sam:

Bodrum Yalıkavak'ta açıldığı ilk günden bu yana usta sanatçılara ev sahipliği yapan Günay Restaurant, önceki akşam sahnesinde Şevval Sam ve Cenk Eren'i ağırladı.

Volkan Konak’tan itiraf:

Kuzeyin oğlu Volkan Konak, uzun bir aradan sonra önceki akşam Bodrum Yalıkavak'taki Günay Restaurant'da sahne aldı. Konak, müzik piyasasına Orhan Gencebay sayesinde girdiğini açıkladı.

Genç işletmeci Gönder ünlü kervanını Diyarbakır'dan geçirecek

Diyarbakır'da VDA grup olarak eğlence sektörüne yenilikler katan genç işletmeci Azad Gönder, ünlü şarkıcı kervanının Diyarbakır'dan geçirecek dev projelere imza atmaya başladı.

Rimena Giyim tasarımcısı Dalmış'tan tatile çıkmayı düşünen kadınlara giyim tavsiyeleri

Rimena Giyim tasarımcısı Abdulselam Dalmış, yaz aylarında tatile çıkmak isteyen kadınlar için giyim tavsiyelerinde bulundu.

Ünlü Modacı Demiray, Kiev'de Türk rüzgarı estirmeye hazırlanıyor

Yaptığı başarılı koleksiyonlarla adından sıkça söz ettiren ünlü modacı Recep Demiray dünyaya açılmaya hazırlanıyor. Demiray, Eylül ayında Kiev'de yapılacak olan defileye damgasını vurmak için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Şehit çocuğu ve kanaat önderi görkemli bir düğünle dünya evine girdi

Babası güvenlik korucusuyken teröristler tarafından şehit edilen Mehmet Bayka ile bölgenin tanınan ailelerinden Baylen ailesi mensubu Özlem Baylen düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdi. Genç çiftin nikah şahitliğini ise Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Silvan Kaymakamı Murat Öztürk, Diyarbakır Emniyet Müdür Yardımcısı Nihat Ekinci ve Çatlı ailesi adına Alperen Çatlı yaptı.

Tarihi Yeşilyurt konaklarında keyifli anlar

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt Kent Konseyi işbirliğiyle Yeşilyurt'un kültürel zenginliklerini tanıtmak ve pandemi döneminde vatandaşlara moral aşılamak amacıyla 'Yeşilyurt Akşamları' Sokak Konserleri başlatıldı. İlk programa ev sahipliği yapan Tarihi Yeşilyurt Konaklarında seslendirilen yöresel türkülerle keyifli anlar yaşandı.

Selahattin Alpay'ın son klipi Akçadağ'da çekildi

Malatyalı ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Selahattin Alpay, Malatya'nın Akçadağ ilçesinde çektiği 'Akçadağ'ın düzüne' isimli klipinin çekimleri tamamlanarak yayına hazır hale geldi.

Genç işletmeci Azad Gönder milyonluk yatırımla Diyarbakır'ı eğlence merkezi haline getirdi

Diyarbakır'da VDA grup olarak eğlence sektörüne yenilikler katan genç işletmeci Azad Gönder, milyonluk yatırımlarla bölge halkının beğenisini aldı.

(Düzeltme) Ebru Yaşar'ın katılımıyla Diyarbakır'da eğlence mekanı açıldı

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven, pandemiden sonra ilk konserini eşi Necat Gülseven'in memleketi Diyarbakır'da verdi. Uzun aradan sonra ilk kez konser veren Yaşar, dolu dolu bir sezon olacağını aktardı.

Ebru Yaşar'ın katılımıyla Diyarbakır'da eğlence mekanı açıldı

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar Gülseven, pandemiden sonra ilk konserini eşi Necat Gülseven'in memleketi Diyarbakır'da verdi. Uzun aradan sonra ilk kez konser veren Yaşar, dolu dolu bir sezon olacağını aktardı.

Kıvanç Tatlıtuğ ünlü deterjan markasının yüzü oldu

Ünlü bir deterjan markasının yüzü olan oyuncu ve model Kıvanç Tatlıtuğ, Adana'nın Kozan ilçesinde reklam filmi çekti.

Şevval Sam en güzel türküleri ile İzmit’in kurtuluş coşkusuna ortak oldu

Kocaeli'de İzmit'in düşman işgalinden kurtuluş etkinlikleri kapsamında konser veren sanatçı Şevval Sam, seslendirdiği türküler ile vatandaşların kurtuluş coşkusuna ortak oldu.

Sosyal medya fenomeni yaptığı yardım sahnesiyle sevgi seline tutuldu

Diyarbakırlı 1 milyon takipçisi olan sosyal medya fenomeni Serkan Özbilek, gönüllere taht kurdu, gerçekleştirdiği yardım sahnesinde sevgi seline tutuldu.

Rimena Giyim tasarımcısı Dalmış, pantolon seçimi sırlarını verdi

Rimena Giyim tasarımcısı Abdulselam Dalmış, pantolon seçiminde çok işe yarayacak sırlarını açıkladı.

Rimena Giyim tasarımcısı Dalmış, büyük beden kıyafet seçimi için uyardı

Rimena Giyim tasarımcısı Abdulselam Dalmış, büyük beden kıyafet seçiminde nelere dikkat edilmesi gerektiğinin sırlarını açıkladı.

Filistin için “Yıkılsın İsrail” şarkısı söyleyen Murat Kekilli: “İsrail’e değil, Filistin’e gitmek isterim”

Gazze'de İsrail askerlerinin Filistin halkına karşı yaptığı saldırılara 'Yıkılsın İsrail' şarkısıyla tepki gösteren Murat Kekilli 'Mazlumun yanındayız, Filistin'e gitmek isterim diyerek, Filistin'deki zulme karşı olduğunu açıkladı.

Ünlü isimler engelliler için bir araya geliyor

Pandemi sürecinde sahne alamayan Türk müziğinin önde gelen sanatçıları, bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Elvedasız Şarkılar' konseri için bugün Bodrum Antik Tiyatro'da bir araya geliyor.

Yeşilyurt'ta babalar gününe özel uçurtma şenliği

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 'Babalar Günü' dolayısıyla 'Babamla Ben' Uçurtma Şenliği düzenledi. Neşeli ve keyif dolu anlara sahne olan şenliğe ilgi gösteren çocukların hayalleri gökyüzünü renklendirdi.

Toplam 343 haber.