Magazin

Magazin Haberleri

Fatma Girik Bodrum’a veda ediyor

Uzun süredir Bodrum'da yaşayan Türk sinemasının ünlü ismi Fatma Girik, sağlık sorunları nedeniyle İstanbul'a yerleşme kararı aldı. Bodrum'dan ayrılmadan önce yakın dostlarını ziyaret eden Girik'in, annesi ve ablası ile birlikte Gayrettepe'deki evlerine yerleşeceği öğrenildi.

Normalleşme sonrası 1. Geleneksel Düğün Karnavalı düzenlendi

Korona virüs salgınında yeni kademeli normalleşmeye geçilmesinden sonra düğün hazırlıkları da başladı. Bu kapsamda Malatya'da 1. Geleneksel Düğün Karnavalı düzenlendi.

Siyaset ve iş dünyasını buluşturan nikah

BARSİAD Başkanı Arif Demirören'in kızı Dildade ile İç Mimar Ünsal Şeker, törenle dünya evine girdi. Çiftin nikhı, siyaset ve iş dünyasını buluşturdu.

Milli atletin polislik hayali gerçek oldu

Milli atlet ve eski 'Survivor' yarışmacısı Nagihan Karadere'nin polis olma hayali, oynadığı klipte gerçek oldu. Genç rapçi Eren Elbir'in klibinde rol gereği polis olan Karadere, suçluları yakalayarak hapishaneye götürüyor.

Burak Okuyucu,

Erzurumlu genç sanatçı Burak Okuyucu'nun 'Yaz Bir Kenara isimli klibi müzik severlerden tam not aldı.

Ata Demirer Kuzey Ege’de ‘salya’ tehlikesine dikkat çekti

Ünlü sanatçı Ata Demirer Kuzey Ege'de yaşanan salya tehlikesine dikkat çekti.

Korona yasakları Denizli horozuna ilgiyi arttırdı

Korona virüs salgını nedeniyle yasaklar Denizli horozuna ilgiyi arttırdı. Sokağa çıkma yasaklarında bahçeli evi olanlar Denizli horozu ve tavuğu beslemeye başladı. Denizli horozlarının fiyatları renk ve ötüşlerine göre 5 bin liraya kadar çıktı.

Putin, Buz Hokeyi maçında 8 sayı birden atarak şov yaptı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, katıldığı buz hokeyi maçında tam 8 sayı birden atarak şov yaptı.

İbrahim Tatlıses ve Gülçin Karakaya Bodrum’da

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses televizyon programı çekimlerine ara verir vermez soluğu Bodrum'da aldı. Dostları ile iftar yemeği yiyen Tatlıses'e, Gülçin Karakaya da eşlik etti.

Yaza damgasını vuracak 'Girdap'

Şarkı yarışmasında performansı ile gündeme gelen ve pop-rock müziği seslendiren Yasmin Çetin DJ Tet ile birlikte Girdap isimli tekli çalışma için ları için kamera karşısına geçti.

Şarkıcı Yurt, zirveden inmiyor

Benim O adlı şarkısıyla müzik listelerinin üst sıralarında yer alan Tuğba Yurt, dijital platformlarda zirveden inmiyor.

Yeşilyurt, yeni bir diziye daha ev sahipliği yapıyor

Tarihi ve doğal güzellikleriyle son dönemlerde yönetmen ve yapımcıların ilgisini çekmeyi başaran Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yeni bir dizi filmin çekimleri için kollar sıvandı.

Usta oyuncu Erol Demiröz hayatını kaybetti

Usta oyuncu Erol Demiröz, 81 yaşında hayatını kaybetti.

Malatyalılar günü kutlamaları sanalda

4 Nisan Dünya Malatyalılar Günü, pandemi nedeniyle sanal ortamda kutlanıyor.

Tuana Yücel: “Influencer olmak sorumluluk isteyen bir iş”

Sosyal medyada influencer olarak markaların tanıtımını yapan Tuana Yücel, 'Influencer olmak sorumluluk isteyen bir iş. Çünkü tanıtımlarınız takipçileriniz tarafından beğenilmezse bunun sorumluluğu size ait oluyor' dedi.

Kayısı bahçelerinde kartpostallık görüntüler

Dünya kayısı başkenti olarak nitelendirilen Malatya'da erken çiçek açan kayısı ağaçları görüntülere neden oldu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da, adeta gelinlik giyen kayısı bahçelerinde inceleme yaptı.

'Kayısı çiçeği festivali' Arapgir'de son buldu

Dünya Kayısı Başkenti olarak bilinen Malatya'da, Hayat Çiçek Açıyor sloganıyla 3 gün süren Kayısı Çiçeği Festivali Arapgir İlçesi'nde son buldu.

'Kayısı Çiçeği Şenliği' konukları Battalgazi'ye hayran kaldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Kayısı Çiçeği Şenliği' için Malatya'ya gelen acente ve tur sahipleri, gezginler ve gurmeleri, Medeniyetin Kalbi Battalgazi'de konuk ederek, ilçenin tarihi mekanlarını gezdirdi.

İnönü İletişim'e 3'üncülük ödülü

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinden Habibe Ödemiş, 'Yerli ve Hızlı Corona Virüs Sonuç Kiti' haberiyle Televizyon Haberi kategorisinde 3'üncülük ödülünü aldı.

Toplam 343 haber.