Magazin

Magazin Haberleri

Ünlülere İngilizce öğreten adam Taner Çağlı

Yeni bir İngilizce öğrenme sistemi geliştiren Taner Çağlı, bugüne dek binlerce kişiye ileri düzeyde İngilizce öğretti. Çağlı'dan eğitim alanlar arasında sanat, cemiyet ve iş dünyasından çok sayıda ünlü isim de var.

Tuğçe & Gökçe Güreşçi’nin 2021 tasarımları dikkat çekiyor

Moda alanında yenilikçi ve ilgi çekici tasarımları ile isimlerinden söz ettiren Tuğçe ve Gökçe Güreşçi kardeşler 2021 ilkbahar ve yaz sezonu ile ilgili değerlendirmelerde bulunarak bu yılın renkli tasarımlarla geçeceğini ifade ettiler.

Alman oyuncu Wilma Elles, Malatya'ya hayran kaldı

Dizi çekimi için Malatya'da bulunan oyuncu Wilma Elles, Malatya'da yöresel yemekleri çok sevdiğini belirterek, 'Buradan kilo alarak ayrılacağım galiba' dedi.

Öterken bayılan Denizli horozunun ünü Japon basınında

Denizli'nin tescillenmiş horozu, öterken nefesini yetiştiremeyince düşüp bayılması 'Görenler enerjisine şaşırıyor', 'Bu horoz öttüğünde durmak nedir bilmiyor' haberleri ile Japon basınında yer aldı. Horozun bayılana kadar öttüğü görüntüler, büyük beğeni topladı.

Sanatçı Wilma Elles, Battalgazi'ye hayran kaldı

'Girift' dizisinin çekimleri için Malatya'da bulunan Alman sinema, dizi, tiyatro oyuncusu ve moda tasarımcısı Wilma Elles, tarihi mekanlarını gezdiği Battalgazi'ye hayran kaldı. Elles, 'Battalgazi'yi çok beğendim. Battalgazi'yi gezmemi bana yönetmenimiz Haydar Işık önerdi. Tarih, Battalgazi'ye birçok miras bırakmış' dedi.

Başkan Çınar, sanatçıları doğal ürünler pazarında ağırladı

Çekimleri Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde devam eden 'Gırift' dizi ekibini Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarında misafir eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Sinema ve dizi gibi sanatsal yapımlarla Yeşilyurt'umuzun sosyal ve kültürel zenginliklerini daha geniş kesimlere ulaştırmaktayız diye konuştu.

‘İyi Kötü Çirkin’ oyunu perdelerini onlineda açacak

Yapımcılığını Fatih Aydın'ın üstlendiği, Eray Yasin Işık'ın kaleme aldığı, Ahmet Burak Bacinoğlu yönetiminde sahneye konulan 'iyi Kötü Çirkin' oyunu pandemi tedbirleri nedeniyle online platformlarda izleyicisi ile buluşacak.

Volkan Konak 1,5 yıl aradan sonra Türkiye’ye geldi

Yaklaşık 1.5 yıldır Amerika'da yaşayan ünlü sanatçı Volkan Konak İznik'te görüntülendi.

Başkan Çınar, Yeşilyurt'ta çekilen 'Gırift' dizi setini ziyaret etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yapımcı ve Yönetmenliğini Malatya'lı Haydar Işık'ın yaptığı, Selahattin Taşdöğen, Ümit Acar, Wilma Elles, Ayberk Yılmaz, Ayşin ve Mazhar Alaca gibi sanatçıların rol aldıkları polisiye-dram temalı 'Gırift' dizisinin setini ziyaret etti.

Tarihi konaklar bu kez 'Gırift' dizisine ev sahipliği yapıyor

Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle Yeşilyurt'un farklı noktalarında ve Tarihi Yeşilyurt Konaklarında çekimleri devam eden 'Gırift' dizisinde rol alan ünlü sanatçılar, bölgenin sosyal ve kültürel zenginliklerini yansıtan konakları ve müzelerini gezip, yöresel yemeklerini tattılar.

Sanatçı Umut Oğuz, tarihi Yeşilyurt Konaklarına hayran kaldı

Sinema ve dizi oyuncusu Umut Oğuz, Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon ve dönüşüm projeleriyle Kadim Çırmıhtı'nın sosyal ve doğal kimliğine yakışır düzeye ulaşan Tarihi Yeşilyurt Konaklarını ve birbirinden değerli eserlerin sergilendiği müzeleri gezdi.

Sanatçı Alpay'dan Yeşilyurt Belediye Meclisine teşekkür mesajı

TRT Sanatçısı Malatyalı Selahattin Alpay, Yeşilyurt Belediye Meclisinin Şubat Ayı Toplantısında Yakınca Mahallesi Galericiler Sitesindeki 500 metrelik imar yoluna kendi isminin verilmesinden büyük bir gurur duyduğunu ifade edip, teşekkürlerini gönderdi.

Taylandlı Parinya, aradığı aşkı Çerkezköy’de buldu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde uzun yıllar esnaflık yapan Aşkın Avşar, Çorlu ilçesinde yoga kursunda tanıştığı Tayland uyruklu Parinya Pavapoochakang'la dünya evine girdiler. Türkiye'yi çok sevdiğini ifade eden Pavapoochakang, yakın zamanda Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söyledi.

Ünlü türkücü Alişan İstanbul Adliyesi’nde ifade verdi

Geçirdiği yağ aldırma operasyonu sonucu ölümden döndüğü iddiasıyla doktor hakkında suç duyurusunda bulunan türkücü Alişan, İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek soruşturma kapsamında ifade verdi.

Hülya Avşar Uludağ’da kayak yaptı

Hülya Avşar, yeni yıla Uludağ'da girdi. Avşar'ın snowboard ile kayak yaptığı ve sosyal medyada yaptığım paylaşıma beğeni yağdı.

Berk Oktay’ın uygunsuz görüntülerini paylaşan eski eşinin davasında karar

Oyuncu Berk Oktay'ın boşanma aşamasında olduğu eşi Merve Şarapçıoğlu'na uygunsuz görüntülerini yayınladığı gerekçesiyle açtığı davada karar açıklandı. Mahkeme sanık eski eşin 2 yıl 1 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi.

İbrahim Tatlıses’in doğduğu ev müzeye dönüştürülüyor

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, doğduğu evin müzeye dönüştürülmesi için çalışma başlatan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat'a İbo Show'da teşekkür etti.

Ünlü kaleci antrenörü Volkan Demirel İznik’te

Fenerbahçe'nin efsane kalecisi ve Fenerbahçe kaleci antrenörü Volkan Demirel, doğum gününü İznik Askania Tesislerinde kutladı.

Yeşilyurt'ta Malatyalı genç sanatçıdan dijital konser

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın daveti üzerine memleketi Malatya'ya gelen son dönemlerin popüler sanatçılarından Bilal Sonses, Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçesinde kurulan özel platformda dijital olarak düzenlediği konserinde, internet ve televizyon başında ki sevenlerine keyif dolu anlar yaşattı.

Toplam 343 haber.