Magazin

Magazin Haberleri

G5 zayıflama işlemi ile selülitler tarih oluyor

Ünlü estetisyen Zübeyir Dalmış, G5 zayıflama yöntemi ile etkili sonuçların alınabileceğini belirterek, işlemle selülitlerin de yok olduğunu söyledi.

Rimena Giyim Avrupa'ya açıldı

Rimena Giyim yüzde 100 Türk üretimi ile Avrupa'da yoğun ilgi gördü.

Aydın Orak'ın yeni filmi Varşova Film Festivali'nde

Oyuncu ve yönetmen Aydın Orak'ın yazıp yönettiği film, Varşova Film Festivali ana yarışmaya seçildi.

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Elazığlı ailenin evinde misafir ettiği Japon turisti ziyaret etti

Ünlü sanatçı Bülent Serttaş, Japonya'dan bisikletiyle dünya turuna çıkan ve kamp yaptığı Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dişini fırçalarken bıçaklandıktan sonra tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Shogan Kameda'yı, misafir olduğu evde ziyaret ederek moral verdi.

Uzmanından kalıcı oje önerisi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, yoğun tempoda çalışılması nedeni ile oje sürüp çıkartmanın zahmetli bir iş haline geldiğini belirterek bunun için kadınların kalıcı ojeye yöneldiğini söyledi.

Elazığ'da Ebru Yaşar rüzgarı esti

Elazığ'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Geleneksel Salçalı Köfte Festivali'nin son gününde sahne alan sanatçı Ebru Yaşar şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturdu.

Uzmanından kadınlara protez tırnak önerisi

Dalmış Beauty yöneticisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, sürekli manikür ihtiyacını ortadan kaldıran ve tırnakların her an bakımlı görünmesini sağlayan protez tırnakların son zamanlarda kadınlar tarafından sıkça tercih edildiğini söyledi.

Tasarımcı İnce vücut tipine göre ayakkabı seçimi tüyolarını verdi

Tasarımcı Hüseyin İnce, vücut tipine göre ideal ayakkabı seçimlerinin tüyolarını açıkladı. İnce 'Ayakkabı deyip geçmemek gerekir. Kişinin porsiyonuna göre seçtiği ayakkabı onu yüceltir ya da alçaltır' dedi.

Yeni mekan açmak isteyenlere tasarımcı Eş'ten tavsiyeler

Mekan tasarımcısı Billur Eş, yeni iş yeri açmak isteyenlere önemli tavsiyelerde bulundu.

Ferhan Şensoy’un adı Sonsuz Şükran Köyü’nde yaşayacak

Konya'nın Hüyük ilçesindeki Sonsuz Şükran Köyü'nde yaşayan sanatçılar, 70 yaşında hayata gözlerini kapayan usta tiyatro sanatçısı, sinema ve televizyon oyuncusu Ferhan Şensoy'un adının yaşatılması adına Büyük Ustalar Çınarlığı'nda buluşarak çınar fidanını toprakla buluşturdu.

Bülent Ersoy'un orkestrası Kıbrıs'ta mahsur kaldı

Geçtiğimiz günlerde konser için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne giden Bülent Ersoy'un orkestrası, konser sonrası Türkiye'ye dönmek istedikleri sırada korona virüs nedeniyle düzenlenen evraklarının sahte olduğu gerekçesiyle uçağa alınmadı. 21 kişilik ekip, 1 haftadır Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde polis gözetiminde otelde kalıyor. Türkiye'ye dönemedikleri için mağdur olduklarını ifade eden orkestra sanatçıları, ülkeye dönebilmek için yetkililerden yardım istedi.

İç mekan tasarımcısı Aksu'dan evde uyumlu renkler

İç mekan tasarımcısı Nazlı Aksu ev dekorasyonunda uyumlu renkler hakkında teorilerini açıkladı.

Ödüllü yönetmenin iki filmi bu kez de Harput Film Festivalinde

Ödüllü yönetmen Feyzi Baran'ın belgeselleri dünyanın dört bir yanındaki festivallerde gösterime devam ederken 2 filmi bu kez Harput Film Festivalinde gösterime girdi.

Malatya Büyükşehir Radyosu'ndan ilk yayın Zafer Bayramı günü

Malatya Büyükşehir Belediyesi Radyosu'ndan ilk yayın Zafer Bayramı günü gerçekleştirildi.

Güliz Ayla, Tekirdağ’da sahne aldı

Türk Pop müziğinin genç isimlerinden Güliz Ayla Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde sahne aldı. Yüzlerce kişinin izlediği konser beğeni topladı.

Fettah Can ve Cansu Kurtçu’dan Bursa’ya özel gece

Bursalı ünlü sanatçı, söz yazarı ve besteci Fettah Can ile eşi Cansu Kurtçu, 59. Uluslararası Bursa Festivali kapsamında birlikte sahne alarak Bursalılara özel bir gece yaşattı.

Damadın 'evet' dediği sırada arkadaşları 'Son pişmanlık neye yarar' şarkısını açtı

Elazığ'da bir nikah töreninde damat 'evet' dediği sırada arkadaşları Müslüm Gürses'in seslendirdiği Son pişmanlık neye yarar şarkısını açması ortaya ilginç görüntüler oluşturdu.

Kalıcı makyajın en etkili adresi: Dalmış Beauty

Merkezi Ankara'da bulunan Dalmış Beauty yöneticisi ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, merkezlerinde kimyasal madde kullanılmadan kalıcı makyaj uygulaması gerçekleştirdiklerini söyledi.

Uzman estetisyen Dalmış kuru cilde sahip olanlara bakım önerilerinde bulundu

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kuru cilde sahip olanlara bakım önerilerinde bulundu.

Toplam 343 haber.