Magazin

Magazin Haberleri

Tasarımcı İnce, yepyeni ayakkabı modelleriyle yurt dışına adım atmaya hazırlanıyor

Ayakkabı dünyasının son yıllarda parlayan isimlerinden tasarımcı Hüseyin İnce, yüzde 100 yerli üretime sahip ayakkabılarını Avrupa'ya da tanıtmak için hazırlığa başladı.

Sibel Can’a Bülent Ersoy’dan büyük sürpriz

Ünlü sanatçı Sibel Can, Bodrum antik tiyatroda konser verirken bir anda karşısında Bülent Ersoy'u görünce şok oldu.

Necati ve Saykolar Kuşadası’nı coşturdu

Kuşadası Belediyesi tarafından yenilenerek kentin yeni cazibe merkezi haline getirilen Balıkçılar Meydanı, Anadolu Rock müziğin sevilen grubu Necati ve Saykolar'ı ağırladı. Grup, seslendirdiği şarkılar ve sergilediği sahne performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Safiye Soyman-Faik Öztürk çifti tatilcileri coşturdu

Tüm yaz boyunca düzenlediği konserlerle Bodrumlu tatilcileri müzikle buluşturan Azka Otel konserleri önceki akşam tekrar başlarken, Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti müzikseverlere eğlence dolu bir gece yaşattı.

Rimena giyim tasarımcısı Dalmış'tan mezuniyet elbisesi seçimi tavsiyeleri

Rimena giyim tasarımcısı Abdulselam Dalmış, mezun olacak öğrencilere elbise seçimi için tavsiyelerde bulundu.

Sakiler Diyarbakırlılara unutulmaz gece yaşattı

Diyarbakır'da VDA grup olarak eğlence sektörüne yenilikler katan genç işletmeci Azad Gönder, ünlü şarkı gurubu Sakiler'i ağırlayarak vatandaşlara unutulmaz gece yaşattı.

Modacı Dalmış, 2021'de renkli tarzlara dikkat çekti

'Yasak elma' ve 'Beni bırakma' dizileri ile çalışan ünlü moda tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, 2021 yılında renkli tarzların dikkat çektiğini söyledi.

Dalmış'tan son zamanların gözde uygulaması kalıcı fondöten tavsiyesi

Dalmış Beauty yöneticisi Mehmet Sait Dalmış, pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenlere, kalıcı fondöten uygulamasını önerdi.

Sevim Alan: 'Rihanna'yla ortak oluyoruz'

Bülent Ersoy ve İrem Derici gibi pek çok yıldız isimin güzellik danışmanlığını yapan Türk güzellik koçu Sevim Alan, şimdi de dünyaya açılıyor. Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın ekibinden teklif alan Alan, sanatçıyla görüşmek üzere ABD'ye gitmeye hazırlanıyor.

Başkan Çınar, muhtarlar korosunun provalarını takip etti

Malatya'nın Yeşilyurt Muhtarlar Korosunun çalışmalarını yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Yeşilyurt'un değişim sürecinde büyük emekleri bulunan mahalle muhtarlarımızın, yöresel türkülerimizi yaşatmak ve geleceğe taşımak adına ortaya koydukları azim ve gayreti takdirle karşılıyoruz' diye konuştu.

Nemrut Dağı'nda evlenme teklifi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde tarihi Nemrut Dağı'nda bir öğretmen, heykellerine arasında sevdiği kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı.

Genç işletmeci Azad Gönder eğlence sektöründe hızla büyüyor

Diyarbakırlı genç işletmeci Azad Gönder eğlence sektöründe açtığı yeni mekanlarla sektörde hızla büyüyor.

Rimena Giyim abiye seçimine dair merak edilenleri cevapladı

Rimena Giyim tasarımcısı Abdulselam Dalmış, abiye seçiminin nasıl olması gerektiğine dair önemli ipuçlarını açıkladı.

İvana Sert sevgilisi ve oğluyla Fethiye’de tatilde

Güzel manken ve model İvana Sert, oğlu Ateş Sert ve Kasım ayında evlenmeyi planladığı sevgilisi Sezer Dermenci ile Fethiye'de tatilin tadını çıkarıyor.

Ferhat Göçer’den tiyatral şölen

Türk edebiyatının unutulmaz ismi Sabahattin Ali'nin hayatından kesitlerin yer aldığı ve Ferhat Göçer'in tek kişilik performansıyla hazırlanan 'Aldırma Gönül Müzikali'' Kerkisolfej organizasyonu ile Bodrum Antik Tiyatro'da sahnelendi.

DEHA plaja indi tatilciler ayağa kalktı

2021 yazında birçok konser ve sahne performansına imza atan sanatçı Deha Bilimlier, bu kez Bodrum'da plaja şarkılarını seslendirdi.

Kuşadası’nda eğlence bayramda tavan yaptı

Aydın'ın turistlik ilçesi Kuşadası'nda 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde konaklama turizminde yüzde 100 doluluk oranı yakalanması, en çok eğlence sektörüne yaradı. Bayramın ilk gününden itibaren Kuşadası'nın gözde eğlence mekanları dolup taştı.

Sertap Erener üçte üç yaptı

Türk popunun Eurovision tescilli yıldızı Sertab Erener, Kerkisolfej yaz konserleri kapsamında bayramın ilk günü Bodrum Antik Tiyatro'da muhteşem bir konsere imza attı.

Rimena giyim, yaz aylarında hangi renklerin kombinlenmesi gerektiği tavsiyeleri veriyor

Rimena giyim tasarımcısı Abdulselam Dalmış, yaz aylarında hangi renklerin kombinlenmesi gerektiğine dair bilgi tavsiyelerini açıkladı.

Toplam 343 haber.