Spor

Spor Haberleri

Küçük voleybolcuların 5 topla gelen şampiyonluğu

Şehit Mehmet Bozan Ortaokulu Voleybol Takımı'nın küçük sporcuları, salonu olmayan okullarında beton zeminde sadece 5 voleybol topu ile kısıtlı imkanlarla antrenman yaparak Anadolu Yıldızlar Ligi'nde Gaziantep şampiyonu olduktan sonra Hakkari'de gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası'nda çeyrek finale yükseldi. Şampiyonaya giden yolu anlatan Beden Eğitimi Öğretmeni Funda Karakuza, yağmur, çamur, kar demeden beton zeminde antrenmanlar yaptıklarını belirterek, 'Beton zeminde 5 topla antrenman yaparak başarılı olduk dedi.

SANKO Okulları basketbol takımı il ikincisi oldu

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen Küçük Kızlar Basketbol İl Birinciliği Müsabakalarında SANKO Okulları Küçük Kızlar Basketbol Takımı il ikincisi oldu.

Şehitlerini anmak için topa vurdular

Malatya’da 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Hokey Turnuvası tamamlandı.

Grup heyecanı bitti, sıra Türkiye Şampiyonasında 

Malatyalı Voleybolcular, Analig Voleybol Grup Müsabakalarında, Çeyrek Final’e adını yazdırdı.

Elazığspor Başkanı Çayır, TFF Başkanı Özdemir ile görüştü

Şirketinin bir dizi açılışları için Elazığ'da olan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Elazığspor Başkanı Serkan Çayır'la bir araya geldi.

Diyarbekirspor - Etimesgut dostluğu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Diyarbekirspor, deplasmanda 1-0 kazandığı Etimesgut Belediyespor maçının ardında gösterilen dostluk ve misafirperverlik için ev sahibi kulübün yönetimine teşekkür etti.

Elazığspor'un balkon cezası sona erdi

Takımlarını hiçbir koşulda yalnız bırakmayan Elazığspor taraftarları, Nevşehir Belediyespor maçında da yalnız bırakmadı.

HD Elazığ Karakoçan'ın deplasman fobisi

TFF 3. Lig 2. Grubun 30. haftasında deplasmanda karşılaştığı Yomraspor'la 1-1 berabere kalan HD Elazığ Karakoçan FK, dış saha şanssızlığını kıramadı.

Üniversiteler Voleybol 1. Lig Grup Birinciliği müsabakaları Elazığ'da başladı

Üniversiteler Voleybol 1. Lig Grup Birinciliği müsabakaları Elazığ'ın ev sahipliğinde başladı.

Gizem Özer finale yükseldi

Elazığlı milli boksör Gizem Özer, Hırvatistan'da devam eden U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda Slovakyalı rakibini yenerek finale yükseldi.

Hentbol 1. Lig: Elazığ SYSK: 36 - Artvin 7 Mart: 25

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu 17. hafta maçında Elazığ Sosyal Yardımlaşma, evinde karşılaştığı maçta Artvin 7 Mart'ı 36-25 mağlup etti.

Kromozomları değil, skorları saydılar

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle, 'Kromozomları Değil, Skorları Sayalım' sloganıyla özel çocuklar için masa tenisi turnuvası ve hepimiz aynıyız spor oyunları etkinlikleri düzenlendi.

Ataları için satrançta kafa yordular

Malatya'da, Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programları kapsamında, satranç turnuvası düzenlendi. Genç ve çocuklar, Ataları için satrançta kafa yordular.

Mustafa Cengiz 1. Gazi Oyunları yüzme yarışması

SANKO Okulları yüzücüleri, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 'Mustafa Cengiz 1. Gazi Oyunları Yüzme Yarışması'nda iki birincilik ve bir üçüncülük derecesi elde etti.

Domenec Torrent: 'Oynanan oyuna göre skor adil olmadı'

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, deplasmanda 3-1 mağlup bitirdikleri Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından yaptığı açıklamada, Oynanan oyuna göre skor adil olmadı dedi. Takımın son haftalardaki yoğun maç takvimi nedeniyle yorgun olduğunu da belirten Torrent, kalan maçlarda en iyi performansı göstererek ligi en iyi noktada bitirmek istediklerini söyledi.

Erol Bulut: 'Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarında 3-1 kazandıkları Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, Hak ettiğimiz bir galibiyet ve üç puan aldık dedi.

Mustafa Er:

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Balıkesirspor galibiyetinin ardından, 2-3 galibiyete ihtiyacımız var. Üstümüzde baskı var ve genç oyuncular bunu daha çok hissediyor. Bütün maçlarımız böyle geçecek dedi.

Altay, Serkan Özbalta ile masaya oturacak

Altay yönetimi, istifa sinyali veren Teknik Direktör Serkan Özbalta ile 22 Mart Salı günü durum değerlendirmesi yapacağını açıkladı.

Ümit Milli Takım, İskoçya maçı hazırlıklarına başladı

Ümit Milli Takım, 2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında karşılaşacağı İskoçya maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Toplam 11113 haber.