Spor

Spor Haberleri

Elazığ SYSK, sezonu 4. tamamladı

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Lig A Grubu 17. hafta maçında deplasmanda Kızıltepe Spor Lisesi ile karşılaşan Elazığ Sosyal Yardımlaşma SK, rakibini 37-27 mağlup etti ve normal sezonu 4'üncü sırada tamamladı.

Cihat Arslan: 'Sonuna kadar başımız dik mücadele etmemiz lazım'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Burada sonuna kadar başımız dik mücadele etmemiz lazım dedi. Arslan, takıma verdikleri izin süresinin dolmasına rağmen geri dönmeyen 4 futbolcunun olduğunu dile getirdi.

Demir, futbol menajerliği mesleği detaylarını anlattı

Futbol menajeri olan Yüksel Demir, temsil ettiği mesleğin detayları hakkında bilgi verdi.

SANKO Okulları yüzmede 39 madalya ve 2 kupa kazandı

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Küçükler Yüzme İl Birinciliği Yarışları'nda 20 gümüş, 19 bronz madalya olmak üzere 39 madalya ile ikincilik ve dördüncülük kupası kazandı.

Elazığspor, seyirci rekoru kırdı

Elazığspor-F. Erbaaspor maçı, Doğukent Stadyumu'nun kuruluşundan bu yana tamamen dolan ilk maç oldu.

Karate grup müsabakaları Adıyaman'da yapıldı

Okullararası Küçükler ve Yıldızlar Karate Grup Yarışmaları, Adıyaman'da gerçekleştirildi.

Elazığ'da basketbol müsabakaları sona erdi

Elazığ ev sahipliğinde 18 takım ve 216 sporcunun katıldığı Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Grup müsabakaları tamamlandı.

Diyarbakır karatede 7 sporcuyla finallerde

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 26-27 Mart tarihleri arasında Adıyaman'da düzenlenen karate yarı final müsabakasında Diyarbakır temsilcileri 1 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplamda 7 madalya alarak turnuvayı tamamladı.

Miniklerden ilk resmi müsabakada 8 madalya

Malatya'da minik Tekvandoculardan 8'i, il şampiyonasında madalya kazanarak, grup şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler.

Mehmet Cansız Ortaokulu oryantiring dalında bölge birincisi oldu

Diyarbakır'da Mehmet Cansız Ortaokulu, Malatya'da düzenlenen yıldız kızlar oryantiring müsabakalarında birinci olarak, Türkiye finallerine katılma hakkını elde etti.

Milli boksörlere davullu zurnalı karşılama

Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Hatice Akbaş ile Rabia Topuz memleketi Malatya'da davul, zurna eşliğinde karşılandı.

18 kırmızı kartın çıktığı maçta, soyunma odası tanınmaz hale geldi

Fırat Üniversitesi GSK ile Bismil 1936 Gençlikspor arasında oynanan ve toplamda çıkan 18 kırmızı kart nedeniyle tamamlanamayan müsabaka sonrası Diyarbakır ekibinin futbolcuları, Gençlik Merkezi Sentetik Saha soyunma odasını tanınmaz hale getirdi.

SANKO Okullarının yüzme başarısı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Adıyaman'da düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Kız-Erkek Yüzme Grup Müsabakalarında Yıldızlar ligi Gaziantep karmasına SANKO Okullarının dört öğrencisi seçildi.

Türk boksörler Almanya’da tarih yazdı

Göppingen'de yer alan Fırat Arslan Sportschule salonunda ringe çıkan Türk sporcular karşılaşmaları ezici bir üstünlükle kazandı.

Tekvando'da il heyecanı tamamlandı, grup heyecanı başladı

Malatya'da Analig Yıldızlar Tekvando il seçmeleri tamamlandı. Dereceye giren sporcular, Karsta yapılacak olan grup müsabakalarında yarışacak

Galatasaray, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk edeceği maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.

Kırmızı kart, yeşil sahaları arenaya dönüştürdü: 1 yaralı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde oynanan Besni Akın Spor ile İmamağa Spor maçında kırmızı kart gören futbolcuların tartışması yeşil sahayı arenaya dönüştürdü. Tarafların tekme tokat bir birine girdiği olaylarda bir futbolcu yaralanırken maç ise iptal edildi

18 kırmızı kartın çıktığı karşılamada tekme ve yumruklar havada uçuştu

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup 16. haftasında lider Fırat Üniversitesi GSK ile Bismil 1936 Gençlik maçı, çıkan olaylardan dolayı tamamlanamadı. Futbolcuların tekme ve yumruklarla adeta birbirine girdiği karşılaşmada 18 kırmızı kart gösterildi.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - F. Erbaaspor: 2

TFF 3. Lig 1. Grup 29. hafta maçında Elazığspor, sahasında F. Erbaaspor'la 2-2 berabere kaldı.

Toplam 11113 haber.