Spor

Spor Haberleri

Kulaçlar il birinciliği için atıldı

Malatya'da Okul Sporları Yüzme Küçükler Bay-Bayan İl Birinciliği yarışmaları tamamlandı. Kulaçlar il birinciliği için atıldı.

Elazığ İl Özel İdare'de Galatasaray maçı hazırlıkları tamamlandı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 24. haftasında yarın Galatasaray'ı konuk edecek olan Elazığ İl Özel İdare'de, bu maçın hazırlıkları tamamlandı.

Şehitkamil Vadi Park'ta sağlığa adım attılar

Şehitkamil Belediyesi tarafından 'Sağlığa Adım At Projesi' çerçevesinde organize edilen sağlıklı yaşam yürüyüşü, farklı branşlarda faaliyet gösteren sporcular ve vatandaşların büyük ilgisiyle şölen havasında gerçekleştirildi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Vadi Park'ta düzenlenen etkinlikte spor tutkunlarına eşlik etti.

Elazığspor'da sol bek sıkıntısı

TFF 3. Lig 1. Grubun 29. haftasında Hendekspor'la kritik bir maça çıkacak olan Elazığspor'da sol bek Recep Yurdakul sakatlığı, Hasan Ekici ise kart cezası nedeniyle kadroda olamayacak.

Olaylı maçın cezaları açıklandı

Fırat Üniversitesi ile Bismil 1936 Gençlik arasında oynanan ve 88. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tamamlanamayan olaylı maçın ardından Amatör Futbol Disiplin Kurulu aldığı kararları açıkladı.

Papy Djilobodji: 'Futbola forvet olarak devam edebilirim'

Gaziantep FK'nın başarılı stoperi Papy Dijilobodji, Spor Toto Süper Lig'e transfer olduğu günden beri en çok gol atan stoper olması ile ilgili soruya cevap vererek, Futbola forvet olarak devam edebilirim dedi.

Yüzmede 72 madalya ile büyük başarı

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Grup Yarışlarında dereceye giren Adıyaman Gençlik Spor Kulübü yüzme sporcularını ziyaret etti.

Adaletspor, play-off'u garantiledi

Diyarbakır 2. Amatör Futbol Liginde mücadele eden Adaletspor, Lice Kayaspor'u 3-1 yenerek, normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala play-off'a kalmayı garantiledi.

Avrupa Şampiyonu'na hediye

Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi 2. Sınıf Öğrencisi Hatice Akbaş, Hırvatistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası Boks Müsabakalarında Avrupa Şampiyonu olması nedeniyle, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay tarafından ödüllendirildi.

SANKO Okullarının kız ve erkek yüzme takımı bölge ikincisi oldu

SANKO Okulları öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Yıldızlar Grup Müsabakaları'nda üç altın, 22 gümüş, 11 bronz madalya olmak üzere 36 madalya ile iki bölge ikinciliği kupası kazandı.

TFF 3. Lig: HD Elazığ Karakoçan: 0 - BÜ Alanya Kestelspor: 0

TFF 3. Lig 2. Grup 22. hafta erteleme maçında HD Elazığ Karakoçan FK, sahasında BÜ Alanya Kestelspor'la 0-0 berabere kaldı.

Gaziantep ALG Spor, Galatasaray'ı da farklı mağlup etti

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 8. hafta erteleme maçında Gaziantep ALG Spor. deplasmanda Galatasaray Kadın Futbol takımını 3-0 mağlup etti.

Gaziantep Kolej Vakfı'nın sultanları voleybolda namağlup şampiyon

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen Mustafa Cengiz 1. Gazi Oyunları çerçevesinde gerçekleştirilen ve 29 takımın mücadele ettiği Genç Kızlar Voleybol Müsabakalarında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Kızlar Voleybol Takımı namağlup unvanla şampiyon oldu.

Senegal, Mısır’ı geçerek Dünya Kupası’na katıldı

Afrika Uluslar Kupası finalinde Mısır'ı yenerek kupaya uzanan Senegal, rakibini bu kez de Dünya Kupası yolunda geçerek gülen taraf oldu.

Bülent Korkmaz: İnşallah bu çıkış yolu bu maçla beraber olur

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Üst üste bunları koyduğumuz zaman bir çıkış yoluna doğru gitmemiz gerekir. İnşallah bu çıkış yolu bu maçla beraber olur dedi.

Malatyalı işitme engelli futbolcular sessizce 1.Lig'e çıktı

Türkiye işitme engelliler futbol 2.Ligi'nde mücadele eden Malatya takımı şampiyon olarak 1.Lig'e yükseldi. Malatyalı işitme engelli futbolcular sessizce 1.Lig'e çıktı.

Küçük Aras'ın Türkiye üçüncülüğü sevinci

Malatyalı sporcu Aras Soyman, Spor Tırmanışında Türkiye üçüncüsü oldu.

Karatenin şampiyonları Şahinbey'de belirlendi

Şahinbey Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızları Karate Türkiye Şampiyonası Akkent Spor Salonunda yapıldı.

Elazığ İl Özel İdare TKBL'ye düştü

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 23. haftasında Çankaya Üniversitesi'ne yenilen Elazığ İl Özel İdare'nin matematiksel olarak küme düşmesi kesinleşti.

Toplam 11095 haber.