Spor

Spor Haberleri

Erol Bulut: 'Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, sahalarında 3-1 kazandıkları Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, Hak ettiğimiz bir galibiyet ve üç puan aldık dedi.

Mustafa Er:

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Balıkesirspor galibiyetinin ardından, 2-3 galibiyete ihtiyacımız var. Üstümüzde baskı var ve genç oyuncular bunu daha çok hissediyor. Bütün maçlarımız böyle geçecek dedi.

Altay, Serkan Özbalta ile masaya oturacak

Altay yönetimi, istifa sinyali veren Teknik Direktör Serkan Özbalta ile 22 Mart Salı günü durum değerlendirmesi yapacağını açıkladı.

Ümit Milli Takım, İskoçya maçı hazırlıklarına başladı

Ümit Milli Takım, 2023 UEFA U21 Avrupa Futbol Şampiyonası grup eleme maçında karşılaşacağı İskoçya maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

BAL: Kovancılarspor: 0 - Fırat Üniversitesi GSK: 15

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 15. Haftasında Elazığ derbisinde Fırat Üniversitesi GSK, Kovancılarspor'u 15-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 3 - Galatasaray: 1 (Maç Sonucu)

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü, sahasında karşı karşıya geldiği Galatasaray'ı 3-1'lik skorla mağlup etti.

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Nevşehir Belediyespor: 2

TFF 3. Lig 1. Grup 27. hafta maçında Elazığspor, sahasında Nevşehir Belediyespor'la 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Galatasaray: 1 (İlk yarı)

Gaziantep Futbol Kulübü, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi.

Diyarbekirspor uzatmada kazandı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zor günler geçiren Diyarbekirspor, Ankara'da sezonun en kritik galibiyetlerinden birine imza attı.

Şahinbey Ampute ikinci yarıya farklı başladı

Türkiye Ampute Ligi'nin ikinci yarısında Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Engelli Ampute Kulübü Takımını 5-0 mağlup etti.

TFF Bayanlar Futbol 3.Ligi

TFF Bayanlar Futbol 3.Ligi ilk maçında, Malatya bayan futbol takımı, Erenköy bayan futbol takımını, 2-0 mağlup etti.

Malatya'da 200 çocuğa eşofman

Malatya'da 200 çocuk eşofman dağıtıldı

Işıl Alben'e Elazığlılar'dan yoğun sevgi

Türk basketbolunun önemli kadın sporcularından Işıl Alben'e Elazığ'da oynanan süper lig maçı sonrası taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

Diyarbakır'ın fabrika gibi okulu, milli takımlara sporcu yetiştiriyor

Diyarbakır'da 2010'da Güzel Sanatlar okulunun bir bölümü, 2013 yılında ise Diyarbakır Spor Lisesi ismiyle karma 370 öğrencisiyle eğitim-öğretim veren okul, fabrika gibi milli takımlara sporcu yetiştiriyor.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım'dan Elazığspor'un SMS kampanyasına destek

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığspor Kulübü tarafından başlatılan SMS kampanyasına destekte bulunarak, teşkilatına çağrı yaptı.

Sadık Çiftpınar süresiz kadro dışı bırakıldı

Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa maçında taraftarlarla girdiği tartışma sonrası yaptığı hareketle gündeme gelen Sadık Çiftpınar süresiz kadro dışı bırakıldı.

Spor Toto Süper Lig: Beşiktaş: 1 - Hatayspor: 1

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş evinde karşılaştığı Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

N’Koudou, Karaveli’yle ilk kez

Beşiktaş'ın Fransız oyuncusu Kevin N'Koudou, ligde 14 maç aradan sonra sahaya çıktı. Yıldız futbolcu en son 15. haftadaki Kasımpaşa maçında forma giydiğinde takımın teknik direktörü Sergen Yalçın'dı.

Öğrenciler topa Türkiye Şampiyonası için vurdu

Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü'nün geleneksel spor turnuvaları kapsamında oynanan Malatya'da bölge futbol turnuvası sona erdi. Bölge futbol turnuvasında başarılı olan takımlar Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etti.

Toplam 11136 haber.