Spor

Spor Haberleri

Kadınlar Basketbol Süper Ligi: Elazığ İl Özel İdare: 64 - Botaş: 105

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Elazığ İl Özel İdare, evinde Botaş'a 41 sayı farkla 105-64 yenildi.

Galatasaray kafilesi Gaziantep'te

Galatasaray kafilesi, Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı maç için İstanbul'dan kalkan özel uçakla Gaziantep'e ulaştı. Gaziantep'e ulaşan kafileyi karşılayan Sarı-kırmızılı taraftarlar, Teknik Direktör Domenec Torrent ile futbolcular Marcao, Nelsson, Gomis ve Kerem Aktürkoğlu'na yoğun ilgi gösterdi.

Trabzonspor, ALG Spor'a mağlup oldu

Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 15. haftasında Gaziantep ALG Spor, evinde konuk ettiği Trabzonspor'u ilk yarıda attığı gollerle 3-0 mağlup etti.

Cihat Arslan: 'Gerçeklerle yüzleşip farklı planların içine girmeliyiz'

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Kasımpaşa maçı sonrası yaptığı açıklamada, 'Gerçeklerle yüzleşip farklı planların içine girmeliyiz' dedi.

Tolunay Kafkas’tan Arda Güler açıklaması

Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, özellikle Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Arda Güler'in kadroda yer almamasıyla ilgili eleştiriler üzerine konuştu. Kafkas, U19 ve U17 Milli Takımlarımız çok iddialı durumdalar. Arda, U17 Takımı'nda ve bu takımı güçlü tutmak istedik. Aynı şekilde U19 için de 3 oyuncuyu Ümit Milli Takım'dan U19'a gönderdik dedi.

Ümit Şengül: 'Ligde rahat konuma geldiğimizi düşünüyorum'

Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Ümit Şengül, Yeni Malatyaspor karşısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyleyerek, Ligde rahat konuma geldiğimizi düşünüyorum dedi.

Kasımpaşalı Jackson Muleka’dan 6 maçta 5 gol

Kasımpaşa'nın Kongolu santrforu Jackson Muleka, forma giydiği 6 maçta 5 gol, 2 asistlik performansı ile dikkat çekiyor.

Spor Toto Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - Kasımpaşa: 2

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Karşılaşma Kasımpaşa'nın 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Konyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını tamamladı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Galatasaray’da kamp kadrosu belli oldu

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Gaziantep FK ile deplasmanda oynayacağı maçın İstanbul'daki hazırlıklarını tamamladı.

Çaykur Rizespor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Çaykur Rizespor, dün oynadığı Trabzonspor maçının ardından ara vermeden Alanyaspor maçının hazırlıklarını başladı.

Elazığ Basketbol TKBL'ye yükseldi

Gaziantep'te devam eden Kadınlar Basketbol Bölgesel Lig Final Grubu maçlarının 4. günü sonunda Elazığ Basketbol Kulübü (EBK), Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'ne yükselmeyi garantiledi.

Gizem Özer, madalyayı garantiledi

Elazığlı milli boksör Gizem Özer, Hırvatistan'da devam eden U22 Avrupa Boks Şampiyonası'nda yarı finale yükseldi.

'TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var' grup müsabakaları sona erdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) tarafından hayata geçirilen ve Gençlik ve Spor Bakanlığı koordinesinde yürütülen 'TBMM 23 Nisan Mahallede Maç Var' grup müsabakaları Adıyaman'da gerçekleştirildi.

Kerem Aktürkoğlu: Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum

Barcelona'ya elenmelerine rağmen önemli tecrübeler kazandıklarını belirten Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Bu kazançlar bizi ilerideki başarılarımıza ulaştıracak, buna yürekten inanıyorum. Nasıl ki taraftarımız dün bir saniye bile takımı desteklemekten vazgeçmedi. Biz de mücadeleden bir saniye vazgeçmeyeceğiz. Takımımla ve taraftarımla gurur duyuyorum dedi.

Hatayspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı

Hatayspor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği maçları Elazığ'da

Türkiye Üniversitesi Sporları Federasyonu tarafından organize edilen Üniversiteler Voleybol Erkekler 1. Lig Grup Birinciliği Elazığ'ın ev sahipliğinde yapılacak.

Elazığ amatöründe U16 Ligi fikstürü çekildi

Elazığ Amatör Küme U16 Futbol Liginde 2021-2022 sezonu grupları ve fikstürleri çekildi.

Yeni Malatyaspor, Kasımpaşa'yı konuk ediyor

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 30. haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Toplam 11136 haber.