Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Putin, Moskova’ya düzenlenen İHA saldırılarını “terör eylemi” olarak nitelendirdi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'nın başkenti Moskova'ya düzenlenen İHA saldırılarından Ukrayna'yı sorumlu tutarak, saldırıları 'terör eylemi' olarak nitelendirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOBB 79. Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan, Son dönemde adeta bir siyasi şantaj olarak kullanılan bu vize sorununu en kısa sürede hal yoluna koyacağız dedi.

Battalgazi'de TYT kampı

Battalgazi Belediyesi tarafından 17-18 Haziran'da düzenlenecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek olan depremzede öğrencilere destek olmak amacıyla ücretsiz düzenlenen Temel Yeterlilik Testi (TYT) Genel Tekrar Kampının startı verildi. İlk derse katılan öğrenciler deprem sonrasında derslerden uzak kaldıklarını ve açıklarını bu kamp sayesinde kapatacaklarını ifade etti.

Yeşilyurt'ta sosyal alanlar yeniden düzenleniyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'un muhtelif bölgelerindeki sosyal yaşam alanlarında gerçekleşen yenileme ve düzenleme çalışmalarını inceledi.

Genel Başkan Özdağ'dan seçimlere ilişkin açıklama:

Zafer Partisinin aldığı oylar bizi mutlu etmemekle beraber aldığımız sonucun politik sonuçları açısından önemli bir başarı olduğunu görüyoruz"

Türkiye Milletvekilleri Birliği’nden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik

Türkiye Milletvekilleri Birliği (TMB) Genel Başkanı Ramazan Başak, yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ı kutladı.

Ülkeye giriş yasağı konan Maduro’dan Brezilya’ya ilk ziyaret

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, 4 yıllık yasaktan sonra Brezilya'ya ziyarette bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, cumhurbaşkanı seçimi sonuçlarını değerlendirdi

"Milletimizin tecelli eden iradesi başımızın tacıdır. Seçim sonuçlarına göre yeniden cumhurbaşkanı seçilen Sayın Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyorum.

Bakan Akar: Seçim ahlakımızla ilgili konuşanlara milletimiz en net ve ağır cevabı verdi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Seçim ahlakımızla ilgili konuşanlara milletimiz en net ve ağır cevabı verdi' dedi.

Yunanistan, 25 Haziran’da yeniden sandık başına gidecek

Yunanistan'da 21 Mayıs'ta düzenlenen genel seçimlerin ardından hiçbir partinin hükümeti kurma görevini kabul etmemesi sonrası Yunanistan Cumhurbaşkanlığı yeni seçim tarihinin 25 Haziran'da düzenleneceğini duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, girdiği bütün seçimleri kazandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2002 yılından beri girdiği 15 genel seçim, referandum ve yerel seçimi kazandı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ise, Erdoğan'a karşı girdiği 10 seçimi de kaybetti.

Deprem bölgesi Malatya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tam destek

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde deprem bölgesi olan Malatya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yüzde 72 ile tam destek verdi. Erdoğan'a rekor düzeyde destek veren ilçe ise yüzde 89,8 ile Kale ilçesi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TBMM Başkanı Şentop ve Cumhur İttifakı liderlerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerin genel başkanlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

YSK Başkanı Yener: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilmiştir

YSK Başkanı Yener: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilmiştir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçiminin galibi 85 milyon vatandaşımızın tamamıdır. Ben bir şey daha söylemiştim. Biz öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. Öyleyse bugün kazanan sadece Türkiye'dir dedi.

Malatya'da vatandaşlar sokaklara döküldü

Malatya'da Cumhurbaşkanlığı 2'nci tur seçimlerinin kesinleşmeyen sonuçlarını kutlamak isteyen vatandaşlar cadde ve sokaklara akın etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gazeteci yazar Engin Ardıç'ın cenaze törenine katıldı

"Engin kardeşimizin öyle bir özelliği vardı ki kalemi hırçın gibi görünürdü ama o hırçın gibi görünen kalem Hakk içindi, haklı içindi ve bunu da esirgemeden yapardı"

CHP Sözcüsü Öztrak basın toplantısında konuştu

CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın konuşması - CHP Genel Merkez önü - Alana gelen basın mensuplarının aranması - Genel merkezde yer alan Türk Bayrağı ve binada asılı olan afiş - Hazırlık yapan basın mensupları - Genel merkez önü

Çalık Türkiye Tarihi Açısından Önemli Bir Gün

AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Bu seçimin ülkemize sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü, kardeşliği, barışı ve muhabbeti getirmesini canı gönülden temenni ediyorum.

Toplam 8499 haber.