Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Tanju Özcan: Muharrem İnce’yi ikna etmek için çok uğraştık

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile görüştüklerini açıklayarak, Sayın Muharrem İnce'yle saatlerce konuştuk. İkna etmek için çok uğraştık. Muharrem İnce belli konulara kızgın dedi.

İstifa eden Zafer Partisi ilçe başkanı ve beraberindekiler AK Parti'ye katıldı

Malatya'da Zafer Partisi Yazıhan İlçe Başkanı Mehmet Karadoğan ile ilçe yönetimi partilerinden istifa ederek, AK Parti'ye katıldı.

Zafer Partisi’nde istifa depremi

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde Zafer Partisi Alaşehir İlçe Başkanı Süleyman Şah ile birlikte 30 partili 'Cumhurbaşkanı adayımız olan Sinan Oğan'ın tarafında yer almayı şeref sayarız' diyerek istifa etti.

Numan Kurtulmuş Milletimizin karşısında 7 yamalı bohça koalisyonu andıran bir ittifak var

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Beykoz'da Karadenizli hemşehrileriyle bir araya geldi. Kurtulmuş, Milletimizin karşısında hiçbir şekilde bir araya gelmesi mümkün olmayan, herhangi bir konuda iki cümle fikirleri olmayan 7 yamal

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP lideri Kılıçdaroğlu’na İspatlayamazsan namertsin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Terör örgütleri ile görüşüyorlar' iddialarını sert bir dille eleştirerek, 'Sayın Kılıçdaroğlu bunu ispatlayamazsan namertsin' dedi.

Aliyev: “Zengezur Koridoru uluslararası demiryolu güzergahlarının bir parçası olacak”

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 'Zengezur Koridoru uluslararası demiryolu güzergahlarının bir parçası olacak' ifadelerini kullandı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ise, 'Azerbaycan ile Ermenistan arasında toprak bütünlüğü konusunda anlaşma önemlidir, gerisi ikinci plandadır' dedi.

Bakan Akar: Eskiden Doğu’da terörle uğraşırken şimdi petrol ile uğraşıyoruz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Eskiden Doğu ve Güneydoğu'da terörle uğraşırken şimdi petrol ile uğraşıyoruz. Ne yapıyoruz? Petrol arıyoruz. Hakkari'de, Gabar'da, Şırnak'ta petrol arıyoruz dedi.

Bakan Kurum: Emekli olmak isteyen ev hanımlarının primlerinin üçte birini karşılayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge'den milletvekili seçilen Murat Kurum, Sancaktepe ve Ümraniye'de bir dizi program gerçekleştirdi. Kurum, 'Yine bir diğer müjdemiz de ev hanımlarımıza emeklilik hakkı getiriyoruz. Emekli olmak isteyen ev hanımlarının primlerinin üçte birini karşılayacağız' dedi.

Bakan Kurum: Türkiye Yüzyılı’nın türküsünü söyleyeceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, '14 Mayıs'ta bizim yanımızdaydınız. İnşallah 28 Mayıs'ta da yanımızda olacaksınız ve hep birlikte güçlü, büyük Türkiye'nin, Türkiye Yüzyılı'nın türküsünü söyleyeceğiz' dedi.

Malatyalılar, Eserler yarım kalmasın, hizmetler ve projeler durmasın diyor

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Malatya'daki mitinge katılan vatandaşlara teşekkür ederek, 'Malatyalıların kararı net, safı belli' dedi.

Başkan Karakuş, Gürkan'ı birilerine yıprattırmayacağız

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a destek olarak, 'Başkanın sözlerini yine bir karalama kampanyası başlatarak ' birileri tarafından servis edilmekte ve yıpratılmaya çalışılmakta dedi.

Bahçeli'den Şehit Hamido'nun mezarına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 17 Nisan 1978 tarihinde Malatya Belediye Başkanı iken uğradığı bombalı suikast sonucu şehit edilen Hamit Fendoğlu (Hamido), gelini ve 2 torununun mezarını ziyaret ederek dua etti.

Beyaz Saray’dan Rusya’ya tutuklu bulunan Wall Street Journal muhabiri tepkisi

Beyaz Saray, The Wall Street Journal gazetesinin Moskova bürosu muhabiri ABD vatandaşı Evan Gershkovich'in tutukluluk süresini 3 ay uzatan Rusya'ya tepki gösterdi.

İyi Partili belediye başkanı partisinden istifa etti

Osmaniye'nin İYİ Partili Belediye Başkanı Mehmet Özer partisinden istifa etti.

Malatya'da Zafer Partisi'nde toplu istifa

Zafer Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Önder Çekmegil ile Yönetim Kurulu üyeleri, Genel Başkanları Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladıktan sonra duruma tepki gösterip topluca istifa etti.

Özdağ, ikinci turda Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, ikinci turda Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı

Cumhurbaşkanı Seçimi’nin ikinci tur oylaması bu adımlarla gerçekleşecek

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda seçmenlerin oy kullanırken dikkat etmesi gereken noktaları açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sivas paylaşımını milyonlar izledi

Dün Sivas'ta halkla buluşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi sosyal medya hesabından Sivas türküsüyle paylaştığı videoyu milyonlar izledi.

CHP'li Ağbaba' Yeşil Topsöğüt Konutlarının Hali Ortada'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba' Azanlar Bostanbaşı'nda 15 Katlı Binalara Ruhsat Verenler Değil Mi?

Toplam 8496 haber.