Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Akar Asil milletimizin kararına saygı duyacağız

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinde oyunu kullandı. Bakan Akar, Asil milletimizin kararına saygı duyacağız. Şimdiden bu sonucun ülkemize, milletimize, devletimize, büyük ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Malatya'da oy verme işlemleri devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Malatya'da oy verme işlemleri devam ediyor.

Başkan Çınar, Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimi için oyunu kullandı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhurbaşkanlığı 2.Tur Seçimi için oyunu kullandı. Başkan Çınar, burada yaptığı açıklamada 'Sandıklardan çıkacak sonucun ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.

Fatih Erbakan oyunu Ankara’da kullandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Seçimi'nin ikinci turunda oyunu Ankara'da kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan anne ve babasının mezarını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'na gelerek anne ve babasının mezarını ziyaret etti.

Başkan Gürkan oyunu kullandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 28 Mayıs 2023 Pazar günü Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimi için oyunu kullandı.

Malatya'da Cumhurbaşkanlığı için oy kullanma işlemi sürüyor

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Malatya'da bin 901 sandıkta 531 bin 110 seçmenin oy kullanma işlemi sabah 08. 00 itibariyle başladı.

Bakan Kurum: Pazartesi günü 5 milyon liralık kaynağı belediyemize göndereceğim

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge'den milletvekili seçilen Murat Kurum, Şile'de bir dizi programa katıldı. Bakan Kurum, 'Ben ilk etapta bu işlerin yapılması için pazartesi günü 5 milyon liralık kaynağı belediyemize göndereceğim'' dedi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic parti liderliğinden istifa etti

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Sırp İlerleme Partisi (SNS) Genel Başkanlığından istifa etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kabrini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan Adnan Menderes için düzenlenen anma törenine katıldıktan sonra merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Anıt Mezar'da bulunan kabrini ziyaret etti.

Sinan Oğan’dan Kılıçdaroğlu’na seçim sonrası ‘istifa’ sorusu

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması durumunda Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa edip etmeyeceğini sordu. Oğan, 'Madem bu seçim bir referandum, o zaman seçim gecesi de bu seçimi kaybedenlerin istifa etmesi gerekiyor. Sadece Kılıçdaroğlu değil, Millet İttifafı'nın her bir ferdinin, genel başkanının istifa etmesi gerekiyor. Madem referandum dediniz, hodri meydan o zaman' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Necmettin Erbakan’ın kabrini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski başbakanlardan merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın kabrini ziyaret etti.

Depremzedeler oy kullanabilmek için memleketlerine gidiyor

28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde oy kullanabilmek için yaşadıkları şehirlerden ayrılan depremzedeler, otobüslerle memleketlerine gidebilmek için yola çıktı.

Bakan Nebati: Bizim davamız, ülküsü millet olanların destanıdır

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bizim davamız, ülküsü millet olanların destanıdır. Bizim davamız, kızıl elma sevdasıdır. Bizim milletimiz, mazluma dost eli uzatan, hak, hukuk ve adaleti gözeten, insaf ve merhameti pusulası yapan ama düşmana dünyayı dar eden çok özel bir karaktere sahiptir dedi.

AK Parti ve MHP omuz omuza Cumhurbaşkanlığında rekor bekleniyor

AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci ve İhsan Koca ile MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakı partileri olarak aynı anda birlikte Arguvan ve Arapgir ilçelerinde parti toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Gürkan Erdoğan İle Ülkedeki İstikrarı Devam Ettireceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a hem Malatya'da hem de Türkiye genelinde güçlü bir destek vererek, ülkemizdeki siyasi istikrarı devam ettireceğiz” dedi.

Bakan Kurum: Herkesi Sandığa Götüreceğiz. Rehavete Yer Yok

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Tuzla'da vatandaşlara seçim otobüsünden seslendi

Fendoğlu Anayasanın İlk 4 Maddesi İçin Mücadele Veriyoruz

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nde (MHP) ikinci kez Malatya milletvekili seçilen Mehmet Fendoğlu Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen törende mazbatasını aldı.

Bakan Akar: Biz teröristleri vurdukça ses Ankara’dan geliyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Biz teröristleri vurdukça ses Ankara'dan geliyor. Operasyonları durdurun diyorlar. Niye? Teröristler zor durumda, elebaşları operasyonların durmasını istiyor. Tahammülümüz kalmadı artık diyorlar. Fakat bunun hiçbir şekilde böyle olması mümkün değil' dedi.

Toplam 8499 haber.