Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Özhaseki'den TOKİ açıklaması

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı üretildiğini bildirdi.

Akşener, yeni GİK üyeleriyle bir araya geldi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 3. Olağan Kurultayın ardından yeni Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ürdün Başbakan Yardımcısı Safadi'yi kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ürdün Başbakan Yardımcısı, Dışişleri ve Yurtdışında Yaşayan Ürdünlüler Bakanı Ayman Safadi'yi kabul etti.

Başkan Tanju Özcan Adalet ve Değişim Yürüyüşü"ne başladı:

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, parti genel merkezine 10 gün sürecek "Adalet ve Değişim Yürüyüşü"nü başlattı.

CHP Sözcüsü Öztrak, gündemi değerlendirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, enflasyonun yüzde 40'ların üstünde olduğu bir dönemde, maaş, aylık ve ücretlerin sadece enflasyon telafisi olacak şekilde artırılmasının gelecek 6 ayda vatandaşların enflasyona ezdirileceği anlamına geleceğini belirterek, "Bu nedenle temmuzda yapılacak artışta yılın ikinci altı ayında beklenen enflasyon da dikkate alınmalıdır." dedi.

Bakan Özhaseki 4 kırmızı çizgimiz var

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Deprem Bölgesi Belediye Başkanları İstişare Toplantısı’nda deprem bölgelerine inşa edilecek yeni konutlar için 4 kırmızı çizgileri olduğunu açıkladı.

AK Parti Genel Başkanvekili Ala, Erzurum'da partililerle bir araya geldi

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, "Önümüzdeki belediye seçimlerinde de inşallah ak kadrolar, ak hizmet anlayışıyla belediyecilikte açtıkları çığırla ve tabi ki kendilerini de yenileyerek milletimize hizmet etme fırsatıyla görevlendirileceklerdir. Bundan da kuşkumuz yok." dedi.

Tanju Özcan: Bu yürüyüşten ölümden başka hiçbir şey beni durduramaz

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine karşı adil davranmadığını öne sürerek, istifa etmesi, olağanüstü kurultay çağrısı yapması ve aday olmaması halinde yarın Ankara'ya düzenleyeceği yürüyüşten vazgeçeceğini açıkladı.

MHP'den Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, genel başkan Devlet Bahçeli'nin talimatıyla, kendisinin de aralarında yer aldığı, deprem bölgesi illeri milletvekillerinin yer aldığı bir "Deprem Bölgesi İnceleme Heyeti' oluşturulduğunu duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Kahramanmaraş'ta konuştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Önümüzdeki süreçte önceliğimiz, deprem bölgesinin yaralarını sarmak ve diğer taraftan da ekonomide birtakım adımlarla daha istikrarlı yapı oluşturmak, Türkiye'yi dış politikada çok güçlü ve aktif konuma taşımak, sosyal anlamda elde ettiğimiz kazanımları toplumumuza refah olarak geri vermek." dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, dayısı Hüseyin Gündüz'ün cenaze törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dayısı Hüseyin Gündüz'ün cenazesi defnedildi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Malatya'da ziyaretlerde bulundu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'da ziyaretler yaptı.

AK Parti Malatya İl Başkanlığınca bayramlaşma programı düzenlendi

AK Parti Malatya İl Başkanlığınca Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Bakan Özhaseki, depremzede ailelere bayram ziyaretinde bulundu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kurban Bayramı dolayısıyla Kahramanmaraş'ta depremzede aileleri ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Defne Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da hastanelerde incelemelerde bulunarak, konteyner ve çadır kentlerde vatandaşlarla bir araya geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Defne Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Hatay'da hastanelerde incelemelerde bulunarak, konteyner ve çadır kentlerde vatandaşlarla bir araya geldi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan İsveç'te cami önünde Kur'an yakma eylemine tepki

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, İsveç'te Kurban Bayramı'nda bir cami önündeki Kur'an yakma eylemine ilişkin, "Hem polisin gözetimi temin edilmiş hem de yüksek yargının kararıyla da bu menfur, çirkin, insanlık dışı, müptezel saldırının önü açılmıştır.

TBMM Başkanı Kurtulmuş ziyaretlerde bulundu

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 6 Şubat'ta meydana gelen ve "asrın felaketi" olarak nitelenen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Mv. Koca'dan Konteynır Kente Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili İhsan Koca, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, başkan yardımcısı Mustafa Duyar ile Kültür ve Turizm Bakanlığı 2 numaralı konteyner merkezini ziyaret etti.

Toplam 8545 haber.