Sağlık

Sağlık Haberleri

Türkiye'de saç ekiminde artış

Saç ekim uzmanı Dr. Kinyas Düşünmez, döviz kurları nedeniyle saç ekimiyle ilgili değerlendirmede bulundu. Dr. Düşünmez, döviz kurları nedeniyle Türkiye'de saç ekimlerinde artış yaşandığını söyledi.

Kadınların korkulu rüyası 'pelvik ağrılar' her 10 kişiden 1'inde görülüyor

Memorial Diyarbakır Hastanesi Kadın ve Doğum Bölümü'nden görevli Op. Dr. Burhan Özel, kadınların korkulu rüyası pelvik ağrılarının her 10 kişiden 1'inde görüldüğünü belirterek uyarılarda bulundu.

Şahinbey'de okuyan çocuk şenliği fuarı

Şahinbey Belediyesi gençlerin ve çocukların okuma alışkanlığı kazanması, ara tatillerini verimli geçirmeleri için 18 yazar 58 yayın evinin katılacağı 'Okuyan Çocuk Şenliği' fuarı düzenleyecek.

Göz hastalıkları Uzmanı Dr. Reyhan Anka'da

Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Ali Hakim Reyhan, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Malatyalılar il dışına gitmeden HBOT tedavisi ile şifa bulabilecekler

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde hizmet vermeye başlayan Hiperbarik Oksijen Tedavisi (HBOT) Ünitesi ile hastaların diğer illere gitmesine gerek kalmadan aldıkları oksijen tedavisiyle sağlıklarına kavuşabilecek.

Prof. Dr. Recep Bentli den müjde

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada 12 kişilik bir basınç odası hizmete açılmıştır müjdesini verdi.

Medical Park Gaziantep Hastanesi'nden bölge halkına bir yenilik daha

Gaziantep (İHA) – Bilimsel yeniliklere imza atan Medical Park Gaziantep Hastanesi, vertigo hastalarının tanı ve tedavilerinin daha etkin yapılabilmesi için Denge Merkezi'ni kurdu. Güneydoğu Anadolu Bölgesinde tek olan merkez, düzenlenen etkinlikle çevre illerdeki uzman doktorların katılımıyla tanıtıldı ve vertigo üzerine tartışmalar yapıldı. Kurumsal Tanıtım Müdürü Mehmet Yücetaş ve ekibinin organize ettiği etkinlik yoğun ilgi gördü.

Prof. Dr. Recep Bentli den müjde

Malatya Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında 12 kişilik bir basınç odası hizmete açılmıştır müjdesini verdi.

Başkan Gürkan Yeni Devlet Hastanesi inşaatında inceleme yaptı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçesinde bulunan Yeni Devlet Hastanesi inşaat sahasında çalışmaları inceleyerek yetkililerden gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Uzman ekiple rektum kanseri cerrahisi yüz güldürüyor

Şanlıurfa'da yaşayan ve çiftçilik ile uğraşan 52 yaşındaki Ömer Yılmaz kabızlık ve kilo kaybı nedeni ile Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği'ne başvurdu.

Diyarbakır'da günlük aşı oranları 3 binlerden 150-400 arasına düştü

Diyarbakır korona virüs aşı tablosunda turuncu kategoride yüzde 62.7 oranında bulunurken, vatandaşlara aşı olmaları konusunda çağrıda bulunan Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mine Bahçıvan, '23 ve 29 yaşlarında hastalarımızın yoğun bakımda yattığını ve hiç aşı yaptırmamış olduklarını gördüm' dedi.

Korona virüse yakalanan kadın 65 gün sonra sağlığına kavuştu

Gazantep'te yeni tip korona virüse yakalanan 2 çocuk annesi Ayşe Polat, 65 gün süren zorlu yaşam mücadelesini kazanarak, yeniden sağlığına kavuştu.

Son 24 saatte korona virüsten 143 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 143 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 66 bin 467 yeni vakanın olduğunu açıkladı.

Adıyaman'daki en kaliteli hastane seçildi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde her yıl kalitesini bir adım daha ileri taşıma amacıyla çalışmalarını yürüten Besni Devlet Hastanesi, sağlıkta kalite standartları kalite denetlemesinde birinci oldu.

Besni'de ilk kez kapalı lazer taş ameliyatı yapıldı

Adıyaman'ın Besni Devlet Hastanesinde Op. Dr. Ömer Turgut tarafından Besni'de ilk defa kapalı lazer taş ameliyatı gerçekleştirildi.

CHP Milletvekilleri SMA Hastası Destan Duru İçin Bir Araya Geldi

SMA Tip 2 Hastası Destan Duru Evren için İnstagramda İbrahim Erbaş moderatörlüğünde destek yayını gerçekleştirildi.

Doğanşehir Devlet Hastanesi tüm birimleriyle hizmette

Malatya'nın Doğanşehir İlçesine yeni yapılan Şehit Esra Köse Devlet Hastanesi tüm birimleriyle hizmet vermeye başladı.

Dubai'de yaşayan hasta Gaziantep'te sağlığına kavuştu

Dubai'de yaşayan 50 yaşındaki Habibullah Rahim ön çapraz bağ ve menisküs yırtığı sebebiyle dizinde oluşan ağrıdan Gaziantep'teki Özel Hatem hastanesinde gerçekleştirilen ameliyat ve tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde yeni bir hizmet

Sağlıkta yeni bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. MR çekimini yaptıramayan, nefes darlığı, bayılma, korku, kaygı, endişe gibi durumları yaşayan hastalar için anestezili MR çekimlerine başlandığı bildirildi.

Toplam 3610 haber.