Eğitim

Eğitim Haberleri

Elazığ'da 'İslam'da aile ve kadın' semineri düzenlendi

Elazığ'ın Karakoçan İlçe Kaymakamlığı Aile Destek Merkezindeki bayan kursiyerlere 'İslam'da aile ve kadın' konulu seminer verildi.

BELSOS Personellerine yangın eğitimi verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, resmi kurumlar başta olmak üzere okullar, fabrikalar ve özel iş yerlerinde başlattığı yangın ile ilgili eğitim çalışmalarına devam ediyor.

Malatya'da öğrencilere yardımcı kaynak kitap

Malatya 'da, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan Liselere Geçiş Sistemi (LGS) ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na(YKS) girecek13 bin öğrenciyle ücretsiz kitap seti dağıtıldı.

Öğrenciler Fırat Üniversitesini gezdi

Fırat Üniversitesi'ni gezen lise öğrencileri, öğretim üyelerinden çeşitli bilgiler aldı.

Üniversitesi öğrencilerine evlilik öncesi eğitim semineri

Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından üniversite öğrencilerine yönelik 'evlilik öncesi eğitim' konulu seminer verildi.

Üniversite öğrencilerinden miniklere hijyen eğitimi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) İç Mimarlık Bölümü birinci sınıf öğrencileri, Oğuzeli Anaokulu'nda yüz yüze eğitim gören minik öğrencilerin güvenilir ve hijyenik ortamda eğitimlerini yürütmeleri amacıyla eğitim vererek, dezenfektan, maske, kolonyadan oluşan hijyen seti dağıttı.

TTKD'den 60. Yıl Akçakiraz İlköğretim Okuluna kütüphane desteği

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TTKD) Elazığ Şubesi tarafından, öğrencilerin faydalanması için 60. Yıl Akçakiraz İlköğretim Okuluna kütüphane yapıldı.

Rektör Kızılay, ÜNİDAP 5. dönem toplantısına katıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın başkanlığında gerçekleştirilen 'Doğu Anadolu Projesi Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİDAP) 5. Dönem Toplantısına katıldı.

Şehitkamil'de karakalem resim kursuna yoğun ilgi

Şehitkamil Belediyesi tarafından Şehitkamil Sanat Merkezi'nde (ŞSM) hayata geçirilen karakalem resim kursuna katılan vatandaşlar hem eğitim görüyor hem de günün stres ve sıkıntısını resim yaparak atıyor.

Engelsiz Mutfak Engel Tanımıyor

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri vejetaryen dersini Engelsiz Yaşam Merkezinde gerçekleştirerek engelsiz bireylerle yemek ve piyazlar hazırladı.

Ödüllü hadis ezberleme yarışması

Malatya İnönü Üniversitesi tarafından ödüllü hadis ezberleme yarışması düzenlenecek.

Sağlık personeline adli vakalarda 'delillere yaklaşım' eğitimi

Malatya'da, acil sağlık hizmetleri personellerine, adli vakalarda maddi delillere yaklaşım eğitimi veriliyor.

'Hayırda yarışan kadınlar' hem kütüphane kurdu hem de yetimleri sevindirdi

İstanbul'dan Adıyaman'ın Kahta ilçesine gelen 'Hayırda yarışan kadınlar', hem kütüphane kurdu hem de 120 yetimi sevindirdi.

Udh’den  Kur’an Kursu’na Gelen Çocuklara Okul Harçlığı

Uluslararası Diriliş Hareketi (UDH) Genelbaşkanı Mehmet Zafer ,Kur’an Kurslarına karşı yapılan saldırıya karşı olduklarını ve ilk öğretim çocuklarının Kur’an-ı Kerim’i öğrenmelerini teşvik etmek maksadıyla hastasonu açacakları kurslara katılan çocukların okul harçlıklarını karşılayacaklarını açıkladı.

Gıda mühendisliği bölümü mezunlarına logo müjdesi

Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve mezunları, diplomalarında Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi ve Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi logolarının yer alması hakkını kazandı.

Rektörü Göktaş, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Halı Tasarımı Programı öğrencileri sektör temsilcileri ile buluştu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı ile Halı Tasarımcıları Derneği (HATAD) işbirliği çerçevesinde GAÜN Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonu'nda seminer düzenlendi.

Görme engelinin engel olmasına izin vermedi, Rukiye öğretmen engelleri aşarak çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Elazığ'da yaşayan doğuştan görme engelli Rukiye Uğur, çocukluk hayali olan öğretmenliği yapmak için tüm zorluklara göğüs gererek engelleri aştı. Türkçe öğretmenliği bölümünü kazanıp atanan Uğur, şimdilerde bilgilerini öğrencilerine aktarmanın mutluluğunu yaşıyor.

Minik öğrencilerden anlamlı davranış

Sağlık çalışanlarına moral ve destek olsun diye yeni yıl tebrik kartpostalı gönderen öğrencilere Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yetkililer teşekkür ziyaretinde bulundu.

Toplam 3458 haber.