Eğitim

Eğitim Haberleri

Suçüstü yapılan kablo hırsızı gözaltına alındı

Elazığ'da atıl durumdaki bir binanın internet ve elektrik kablolarını kestiği sırada suçüstü yapılan şüpheli, gözaltına alındı.

Battalgazi'deki öğrencilere sınav desteği sürüyor

'Gençlerle Sınav Maratonu' projesiyle büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan öğrencilere eğitim seti dağıtımlarına devam ediyor.

Araban'da bilgi yarışması düzenlendi

Gaziantep'in Araban ilçesinde Gazi Şehir Öğrenci Meclisi ve Okullararası Bilgi Yarışması düzenlendi.

Elazığ'da öğrenciler 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmini izledi

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde öğrenciler, şehit Eren Bülbül'ün doğum günü olan 1 Ocak tarihinde tüm Türkiye'de ve dünyada vizyona giren 'Kesişme İyi ki Varsın Eren' filmini izledi.

Yenişehir Belediyesinden, çocuklar İçin 'Kış Masalı' etkinliği

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sunmak adına Aile Destek Merkezleri (ADEM)'ler aracılığıyla etkinlikler düzenleyerek çocuklara çeşitli eğitimler veriyor.

İnönü Üniversitesi'nde dijital gelişim

Malatya İnönü Üniversitesi'nde öğrenci hareketliliği verilerine bağımsız erişim sağlanacak.

Kahta'da Mesleki Eğitim Merkezi irtibat bürosu açıldı

Adıyaman'ın Kahta Girne Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 'Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosu' açıldı.

İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde görev değişimi

Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi'nde düzenlenen devir teslim töreni ile fakülte dekanlığına atanan Prof. Dr. Turan Yıldız, görevi Prof. Dr. Nusret Akpolat'tan devraldı.

MTÜ'lü genç şefler, İstanbul'dan 6 madalya ile döndü

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ve Dünya Şefler Birliği (WACS) işbirliği ile düzenlenen 18. İstanbul Mutfak Günleri'nde Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) öğrencileri büyük bir başarı göstererek 6 madalya kazandı. Öğrenciler elde ettikleri başarıyı MTÜ Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ile paylaşarak madalyaları takdim etmek üzere Rektör Karabulut'a ziyarette bulundular.

Kitap dostu başkanın en ücra ilçelere kitap desteği devam ediyor

Son yılların en güzel sosyal sorumluluk projelerine imza atan Elazığ'ın Yazıkonak Belde Belediye Başkanı Hatif Çadırcı Bingöl Sancak ve Elazığ Karakoçan'daki okulları unutmadı.

Kahta Şehit Medet Mat Ortaokulu Adıyaman'ı temsil edecek

Adıyaman'ın Kahta Şehit Medet Mat Ortaokulu'nun Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, okullar arası düzenlenen voleybol grup müsabakalarında Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Kahta'daki öğrencilere, diş bakım seti dağıtıldı

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı'nın (TOÇEV) 'Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler' projesi kapsamında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde 956 öğrenciye diş bakım seti hediye edildi.

MTÜ'den 2 program

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürü Dr. Mehmet Hasdemir ve Gazeteci Yazar Tahir Sarıkaya, Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin (MTÜ) konuğu oldu.

Şehitkamil trafik eğitim parkı'nda eğitimler sürecek

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerin uygulamalı trafik eğitimi almaları adına yaptıkları Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda şu ana kadar 10 bin 373 öğrencinin eğitim verildiğini söyledi.

Bismil'de, 'Anne baba benimle kitap okur musun' projesiyle öğrenci velileri sınava girdi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesi Köseli Mahallesinde çocuklar ve velilere kitap okumayı aşılamak ve aile içi diyaloğun geliştirilmesi amacıyla 'Anne-baba benimle kitap okur musun' sloganıyla velilere yönelik kitap okuma kampanyası başlatılmıştı. Okul idaresi tarafından üç hafta önce dağıtılan belirli kitap üzerinde bugün aileler okulda sınava girdi.

Konteyner kentteki çocuklar için yapılan kütüphane hizmete açıldı

Elazığ'da depremzedelerin kaldığı geçici konaklama merkezindeki çocuklar için yapılan kütüphane hizmete açıldı.

Özel yetenekli çocukların velilerine sertifika

Adıyaman Bilim ve Sanat Merkezi'nin 'Özel Yetenekli Çocuğum Var Ebeveyn Eğitim Programına' katılan tüm katılımcı velilere sertifikaları verildi.

Üniversite adaylarından SANKO Üniversitesi'ne ziyaret

Üniversite ortamını görmek isteyen Vehbi Dinçerler Fen Lisesi 12'nci sınıf öğrencileri, SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti.

Dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren akademisyenlere teşekkür belgesi verildi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren akademisyenlere teşekkür belgesi verdi.

Toplam 3458 haber.