Spor

Spor Haberleri

Sivasspor, Alanya’da ilk kez güldü

Spor Toto Süper Lig'de 16 sezondur mücadele eden Sivasspor, bu hafta Alanyaspor'u 1-0 yenerek turuncu-yeşilli ekibe karşı Alanya'da ilk kez kazandı.

Elazığ'da Gençler A Basketbol Müsabakaları sona erdi

Elazığ'da 220 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Gençler A Basketbol Müsabakaları sona erdi.

Kocaelispor’da sakatlıklar can sıkıyor

Spor Toto 1. Lig'de üst üste aldığı mağlubiyetlerle kan kaybı yaşayan Kocaelispor'da sakatlıkların artması da can sıkıyor.

Karate antrenörlerinin 5. kademe kursları tamamlandı

Diyarbakır Bağlar Belediye Spor Kulübü Karate Antrenörü Mehmet Yazar'ın da katıldığı 2021 yılı karate antrenörlerinin 5. kademe kursları tamamlandı.

TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi

TFF Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL), 3. Bölge 1. Grup maçları sonunda Malatya takımları güldü.

Yeşil-siyahlılar galibiyet serisini sürdürdü

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü, Gaziantep Süper Amatör Lig'de çıktığı son 5 karşılaşmadan galibiyetle ayrıldı. Yeşil-siyahlı takım, sahaya yansıttığı pozitif futbolla tribünlerin beğenisini kazandı.

Raketler Türkiye Şampiyonluğu için vuruldu

Malatya'da Masa Tenisi Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri Yıldızlar Bölge Şampiyonası müsabakaları sona erdi. Her iki bölgeden ilk üçe giren kadın ve erkek takımlar Türkiye Şampiyonasına girmeye hak kazandı.

Serdar Dursun Coştu Fenerbahçe Farka Koştu

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig: A. Hatayspor: 0 - Başakşehir: 3

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında A. Hatayspor, sahasında Başakşehir'i ağırladı. Karşılaşma konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Gaziantep Süper Amatör Küme

Gaziantep Süper Amatör Küme'nin Şampiyonu Araban Belediyespor Gaziantep Gazispor ile Gaziantep'teki Hasan Celal Güzel Stadında yaptığı karşılaşmada Araban Belediyespor 3-0 galibiyetle ayrıldı.

BAL: Fırat Üniversitesi: 4 - Kovancılarspor: 1

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 6. haftasında Elazığ Derbisi'nde Fırat Üniversitesi, Kovancılarspor'u 4-1 mağlup etti ve liderliğe yükseldi.

Arslantepe Bilardo Şampiyonası sona erdi

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde düzenlenen Arslantepe 3 Bant Bilardo Şampiyonası nefes kesen final müsabakasıyla sona erdi.

Bağlar Belediyespor, liderle berabere kaldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 2. Grup'ta yer alan Bağlar Belediyespor, zirve yarışını yakından ilgilendiren önemli maçta Mazıdağ Fosfatspor'la 1-1 berabere kaldı.

BAL: Elazığ Yolspor: 1 - 12 Bingölspor: 1

Bölgesel Amatör Lig 1. Bölge 3. Grup'un 6. haftasında Elazığ Yolspor, evinde karşılaştığı maçta 12 Bingölspor'la 1-1 berabere kaldı.

Bülent Korkmaz Türkiye’de bu başarının yeniden gerçekleşeceğini düşünmüyorum

Alanyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Alanya HEP Üniversitesi söyleşilerinin ilk konuğu oldu. Korkmaz, Türk takımlarının Avrupa'da başarı kazanamamasının birçok sebebi olduğunu belirterek, Biz o kupayı kazanırken, 4 sene üst üste Türkiye şampiyonu olduk. Bu bir tesadüf değil, yapılanmaydı. Dolayısıyla istikrar, inanmak her şeydir. Bir insanın, bir takımın bir ekibin hedefi olması en önemlisidir. Türkiye'de bu başarının yeniden gerçekleşeceğini düşünmüyorum. Aslında zor bir şey değil. İstikrar olmadığı zaman hiç bir şey olmaz dedi.

DBB Atletizm Takımı, Türkiye yarı finallerinde

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Atletizm Takımı, 4 Aralıkta Mardin'de yapılan Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışlarında elde ettiği başarılarla yarı finale çıktı.

Beşiktaş’ta, Borussia Dortmund maçı hazırlıkları başladı

Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından bu sabah yaptığı çalışmayla başladı.

Galatasaray, Lazio maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu altıncı haftasında Lazio ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Yaşından dolayı ameliyat edilmedi, 76 yaşında spora başladı, sağlığına kavuştu

Kalp rahatsızlığı için hastaneye giden Diyarbakırlı Mehmet Ok'a, doktorlar tarafından ameliyat olması gerektiği söylendi. Yaşından dolayı ameliyattan vazgeçen doktorlar, kendisine spor yapmayı önerdi. 76 yaşında her gün spor yapan Ok, eski sağlığına kavuştu.

Toplam 11112 haber.