Spor

Spor Haberleri

Elazığ'da futbol müsabakaları sona erdi

Elazığ'da 54 sporcunun katıldığı okul sporları yıldızlar futbol müsabakaları tamamlandı.

Okocha yeniden Kadıköy’de

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Jay Jay Okocha, Kadıköy'e yıllar sonra ayak bastı. Efsane futbolcuya Mesut Özil tarafından 10 numaralı forma hediye edildi.

Denizlispor, Onazi ile yollarını ayırdı

Denizlispor, profesyonel takım oyuncusu Ogenyi Eddy Onazi ile karşılıklı olarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Rıza Çalımbay’dan Beşiktaş açıklaması!

Beşiktaş'ın Sergen Yalçın ile yolları ayırmasının ardından akıllara gelen isimlerden biri olan Rıza Çalımbay, 'Bu konu ile ilgili bir şey söylemek şu anda mümkün değil' dedi.

Karagümrük’ün yıldızı futbolu bıraktı

Fatih Karagümrük'ün sezon başında kadrosuna kattığı Medhi Benatia, futbolu bıraktığını duyurdu.

ALG Spor'un Kadınlar Süper Ligi'ndeki grubu belli oldu

TFF T. Kadınlar Süper Ligi'nde kura çekimi Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi. Kura çekimi sonrası B grubunda yer alan Gaziantep ALG Spor, Adana İdmanyurdu, Çaykur Rizespor, Dudullu Spor Kulübü, Fatih Karagümrük, Galatasaray, Hakkarigücü, İlkadım Belediyespor, Kayseri Kadın Futbol Kulübü, Konak Belediyespor, Sivasspor ve Trabzonspor ile mücadele edecek.

Şahinbey'de wushu sporcularına büyük destek

Gaziantep'in Şahinbey belediyesi sporun her dalında olduğu gibi wushu kung fu sporcularına da büyük destek veriyor. Sporcular da kazandıkları madalyalarla Gaziantep'in ve Şahinbey'in gururu oluyor.

Giray Bulak: “Ümraniyespor maçını kazanmak istiyoruz”

Balıkesirspor Teknik Direktörü Giray Bulak, cumartesi günü oynanacak Ümraniyespor maçında dirençli bir oyun sergilemek istediklerini dile getirerek, Hep beraber tek vücut olup Ümraniyespor maçını kazanmak istiyoruz dedi.

Kovancılar sentetik sahada sona gelindi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü gençler için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl tribün ve çevre düzenlemesi yapılan Kovancılar ilçe sahasında yapımı devam eden giyinme odaları, hakem odaları ve kafeterya fiziki olarak yüzde 95 seviyesine gelerek sona yaklaştı.

Milletvekili Tutdere eksik spor tesislerinin tamamlanmasını istedi

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçesi görüşmelerinde spor tesislerinin arttırılmasını dile getirdi.

Elazığspor'da 1 cezalı, 6 sınırda

TFF 3. Lig 1. Grup'un 16. haftasında evinde Bursa Yıldırımspor'la önemli bir maça çıkacak olan Elazığspor'da 1 oyuncu cezalı iken 6 oyuncu ise sarı kart sınırında.

Elazığspor iki eksikle çalıştı

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'un 16. haftasında evinde oynayacağı Bursa Yıldırımspor maçı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdürdü.

Yeni Malatyaspor kötü gidişata dur demek istiyor

Süper Lig'de 5 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Yeni Malatyaspor'da, bu hafta oynanacak olan Alanyaspor hazırlıkları sürüyor. Ligin sonlarında yer alan Doğu temsilcisi, bu hafta 3 puan alarak kötü gidişata dur demek istiyor.

SANKO Okulları kız voleybol takımı il ikincisi oldu

SANKO Okulları 7'nci ve 8'inci sınıflar voleybol kız takımı 'Okullar Arası Yıldız Kızlar İl Birinciliği müsabakalarında ikinci oldu.

Elazığspor'un maç bileti 1 liraya satışa sunuldu

Elazığspor yönetimi, Bursa Yıldırımspor maçı için radikal bir karar aldı ve maç biletlerini 1 TL olarak belirledi.

Başkan Çınar'ın pojeleri gerçeğe dönüşüyor

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, havuz yatırımıyla ilgili açıklamasında, ' 2022 yılı bahar ayında hizmete sunmayı planladığımız Yakınca Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz, gerek iç ve dış tasarımı gerekse de yüzme havuzu ve diğer mekanlarıyla birlikte gelişen Yeşilyurt'un imajına büyük değer katacaktır' diye konuştu.

Diyarbakırlı kız kardeşler Wushu Kung-Fu şampiyonasında derece elde etti

Diyarbakırlı Ceylan Opçin kardeşi Oya Opçin, Hatice ve Yeter Tarhan kardeşler, Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonunun 28-30 Kasım 2021 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlediği TAİ CHİ Türkiye Şampiyonasında başarı elde etti.

Yenişehir Belediyesi'nin sabah sporuna vatandaşlardan yoğun ilgi

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sivasspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak DG Sivasspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Toplam 11089 haber.