Spor

Spor Haberleri

Başkan Çınar'ın pojeleri gerçeğe dönüşüyor

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, havuz yatırımıyla ilgili açıklamasında, ' 2022 yılı bahar ayında hizmete sunmayı planladığımız Yakınca Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuz, gerek iç ve dış tasarımı gerekse de yüzme havuzu ve diğer mekanlarıyla birlikte gelişen Yeşilyurt'un imajına büyük değer katacaktır' diye konuştu.

Diyarbakırlı kız kardeşler Wushu Kung-Fu şampiyonasında derece elde etti

Diyarbakırlı Ceylan Opçin kardeşi Oya Opçin, Hatice ve Yeter Tarhan kardeşler, Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonunun 28-30 Kasım 2021 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlediği TAİ CHİ Türkiye Şampiyonasında başarı elde etti.

Yenişehir Belediyesi'nin sabah sporuna vatandaşlardan yoğun ilgi

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sivasspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları başladı

Spor Toto Süper Lig'in 16. hafta maçında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak DG Sivasspor, bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Çaykur Rizespor’da Göztepe hazırlıkları başladı

Çaykur Rizespor'da 16. haftada karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarına başladı.

Elazığ Karakoçan'da hazırlıklar başladı

Darıca Gençlerbirliği maçı sonrası bir günlük izin yapan HD Elazığ Karakoçan'da 17. Haftadaki Beyoğlu Yeni Çarşı maçı hazırlıkları başladı.

Karaman: “Puanlar almak istediğimiz maçlar var”

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ilk devreyi iyi bir yerde bitirmeleri için puanlar almak istedikleri maçların olduğunu söyledi.

Elazığspor'da takım otobüsü yeniden tasarlanıyor

Elazığspor A Takım otobüsü, yeniden tasarlanıyor.

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor maçı hazırlıklarına başladı

Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında evinde A.Alanyaspor ile oynayacağı mücadelenin hazırlıklarına başladı.

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Uğurcan’a akülü araba hediye etti

Malatyaspor Taraftarlar Derneği Derebeyleri tüm engelleri aşmaya ve topluma taraftarlığın sadece 90 dakikadan ibaret olmadığını göstermek amacıyla, sosyal sorumluluk projeleri yapmaya devam ediyor.

Elazığ İl Özel İdare hazırlıklara başladı

Elazığ İl Özel İdare, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında evinde oynayacağı B. Kayseri Basketbol maçı hazırlıklarına başladı.

Elazığspor galibiyeti unuttu

Elazığspor, TFF 3. Lig 1. Grup'ta çıktığı son 6 maçtan galibiyet alamadı.

Yeni Malatyaspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı

Yeni Malatyaspor Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaştığı maçta 0-0 berabere kalarak galibiyet hasretini dindiremedi.

Marius Sumidica Ocak ayından itibaren Malatyaspor’un başka bir yüzünü göreceksiniz

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumidica, Konyaspor'u çok iyi analiz ettiklerini ve altın değerinde bir puan aldıklarını söyleyerek, 'Ocak ayından itibaren Malatyaspor'un başka bir yüzünü göreceksiniz. Minimum 6-7 transfer yapacağız' dedi.

Malatya Dr. Hülya Berktaş Bingöl ile büyük bir gurur yaşadı

İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Hülya Berktaş Bingöl Malatya’ya büyük bir gurur yaşatırken

İlhan Palut Kaybedilmiş 2 puan var

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Yeni Malatyaspor'un katı savunmasından dolayı etkili olamadıklarını belirterek, kaybedilmiş 2 puanın olduğunu söyledi.

Sergen Yalçın Şampiyonlar Ligi’nde bundan daha iyisini yapabilirdik

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu BVB Dortmund maçı öncesi Beşiktaş Teknik Direktör Sergen Yalçın, Sakatlıklar, yaşadığımız sorunlar, farklı farklı kadrolarla oynadığımız maçlar bizi sıkıntılı bir sürece attı dedi.

Spor Toto Süper Lig: Göztepe: 2 - Gaziantep FK: 1

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Göztepe, konuk ettiği Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etti.

Konyaspor 0 Yeni Malatyaspor 0

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Konyaspor, Yeni Malatyaspor'u ağırladı. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona erdi.

Toplam 11112 haber.