Spor

Spor Haberleri

Spor Toto Süper Lig: Kasımpaşa: 1- Sivasspor: 3

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşı karşıya geldiği Sivasspor'a 3-1'lik skorla mağlup oldu.

Diyarbakır Adaletspor futbol takımının şampiyonluk mücadelesi

Diyarbakır Adaletspor futbol takımı Başkanı Başsavcılık Özel Kalem Müdürü Metin Özkan, ligdeki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek, Kaliteli bir takımımız var bu sene ligde şampiyon olacağımıza inanıyoruz dedi.

Malatyalı sporcular, Türkiye Şampiyonası'ndan başarılı döndü

Malatyalı Wushu ve Kung Fu sporcuları, Türkiye Şampiyonası'ndan 18 madalya ile döndü.

Gaziantep ALG Spor, startı İzmir'de veriyor

T. Kadınlar Süper Ligi bu hafta oynanacak maçlarla başlarken, ligin iddialı ekiplerinden Gaziantep ALG Spor, ilk maçına İzmir deplasmanında Konak Belediyespor'la çıkacak.

Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürdü

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 17. haftasında pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

SANKO Okulları Genç Kızlar Basketbol Takımı İl Birincisi Oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Birinciliği Müsabakalarında, SANKO Okulları Genç Kız (A) Basketbol Takımı yenilgisiz şampiyon oldu.

Diyarbakırlı Sultan dünya ikincisi oldu

Tayland'da düzenlenen Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Diyarbakırlı sporcu Sultan Zilan, Dünya şampiyonasında Amerikalı rakibine yenilerek dünya ikincisi oldu.

Elazığspor, Ordu'ya gitti

TFF 3. Lig 1. Grup'un 17. haftasında Fatsa Belediyespor'la deplasmanda karşılaşacak olan Elazığspor, kara yoluyla Ordu'ya gitti.

Melekbaba Gençlik Merkezi'nde faaliyetler yoğun

Malatya'da geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Melekbaba Gençlik Merkezi'nde faaliyetler yoğun olarak devam ediyor. Gençlik Merkezi'nde etkinliklere katılım her geçen gün artıyor. Vali Aydın Baruş, faaliyete geçerek çevre mahallelerin çocuklarına hizmet vermeye başlayan Melekbaba Gençlik Merkezi'ni inceledi.

Fenerbahçe'ye orta sahadan gol atan Figueiredo konuştu

Gaziantep Futbol Kulübü'nün Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada orta sahadan gol atan ve performansıyla dikkat çeken Joao Figueiredo, 'Attığım gol çok sık rastlanan bir gol değil. Fenerbahçe'ye karşı böyle bir gol atmak çok güzel bir duygu dedi.

Antalyaspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını devam ettirdi

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Yumruklar il birinciliği için vuruldu

Malatya'da düzenlenen okul sporları Gençler Boks Şampiyonası müsabakaları sona erdi.

Elazığspor'dan tek mesai

Elazığspor, Fatsa Belediyespor maçı hazırlıklarına tek antrenmanla devam etti.

Erol Bulut: 'Fenerbahçe maçında hak ettiğimiz 3 puanı aldık'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe maçında 4 ayrı sistemle oynayarak hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyleyerek, Kayserispor'u da yenerek deplasman şanssızlığımızı bitirmek istiyoruz dedi.

Spor camiası ve basın mensupları bir araya geldi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adıyaman Şubesinde gazeteciler ve antrenörler bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Başakşehir FK ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı. İdman öncesi Teknik Direktör Fatih Terim, oyuncuları ile yaklaşık iki saat süren ve genel konuların da üzerinde durulduğu bir görüntülü analiz toplantısı yaptı.

Antalyaspor Başkanı Çetin:

Olağan Mali Genel Kurul'da konuşan Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Hedefimiz borcun daha az olması ve sportif olarak daha başarılı hale gelmek dedi.

Elazığlı sporcular, Karadağ'dan madalyayla döndü

Karadağ'ın Budva kentinde yapılan Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda Elazığlı sporcular iki madalya aldı.

Elazığspor başkanı Serkan Çayır, transfere engel olan borcu açıkladı

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır, transfere engel olan borcu açıkladı ve tahtayı açmak için girişimlere başlayacaklarını söyledi.

Toplam 11112 haber.