Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Gürkan, Kale ilçesini ziyaret etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kale ilçesinde ziyaretlerde bulunup, Kale Kaymakamı, Kale Büyükşehir Belediyesi, Kale AK Parti Teşkilatı üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

Malatya Emniyet Müdürlüğüne Ercan Dağdeviren atandı

Resmi Gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle Sinop Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren Malatya'ya atanırken, Malatya Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal'da Samsun Emniyet Müdürlüğü görevine atandı.

Arguvan ve Darende'de Gaziler Günü etkinlikleri

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Malatya'nın Arguvan ve Darende ilçelerinde de törenler düzenlendi.

İlçe Müftüleri bu ay Arguvan'da toplandı

Malatya İlçe Müftüleri koordinasyon toplantısı bu ay Arguvan ilçesinde gerçekleştirildi.

Minibüsçü esnafının sorunları masaya yatırıldı

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası tarafından düzenlenen istişare toplantısında AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve ilgili daire başkanları minibüsçü esnafının sorunları için bir araya geldi.

Milli Beka Hareketi'nden Diyarbakır'daki annelerine tam destek

Diyarbakır'da HDP İl Binasının önünde çocuklarını terör örgütünün elinden almak için mücadele veren annelere destek her geçen gün büyüyerek artıyor.

Gazi derneklerinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, Malatya Gazi Dernekleri Başkanları beraberlerinde Malatya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürü ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Yaralı akbaba, jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı

Malatya'da devriye görevi yapan jandarma ekipleri, buldukları yaralı akbabayı tedavi ettirdi.

Başkan Güder'e, MÜSİAD'dan ziyaret

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

Hekimhan'da, 19 Eylül Gaziler Günü töreni

Hekimhan'da, 19 Eylül Gaziler Günü olması dolayısıyla tören düzenlendi.

Hekimhan Belediyesi yol çalışma alanındaki ağaçları taşıyor

Hekimhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İlhan Deniz bulvarındaki yol çalışma projesi kapsamında refüjlerde bulunan ağaçları sökerek yeni yerlerine taşıyor. Kökleri ile birlikte yerlerinden sökülen ağaçlar, Hekimhan Belediyesi hizmet binasında farklı noktalarında yeni yerlerine dikiliyor.

Başkan Gürkan'dan film festivali açıklaması

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl yapılıp yapılmayacağı merak konusu olan 9. Malatya Uluslararası Film Festivali ile ilgili açıklamalarda bulundu. Gürkan, festival hazırlıklarının sürdüğünü belirterek ilerleyen günlerde festivalle alakalı olarak İstanbul ve Malatya'da tanıtım toplantılarının yapılacağını söyledi.

Malatya'da gaziler günü kutlandı

19 Eylül Gaziler Günü Malatya'da düzenlenen tören ile kutlandı.

Köylüler taş ocağına karşı eylem yaptı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde kurulan taş ocaklarına karşı eylem yapan vatandaşlar, sağlıklarının tehdit altında olduğunu savunarak yetkililerden yardım istedi.

Başkan Gürkan, esnafları makamında ağırladı

Malatya'da Ticaret İl müdürü Ahmet Demirbağ ve kentteki esnaf oda ve kooperatif temsilcilerinden oluşan heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Malatya Final Okullarında Aşure Günü etkinliği

Malatya Final Okulları'nda 'Aşure Günü' etkinliği düzenlendi.

Başkan Gürkan Doğanyol ilçesinde incelemelerde bulundu

İlçe gezilerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 18 Eylül Çarşamba günü de Doğanyol ilçesini ziyaret etti. Burada ilk olarak esnafları ziyaret eden Başkan Gürkan daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek muhtar, meclis üyeleri ve partililer ile bir süre sohbet etti.

Yeşilyurt Belediyesi yol çalışmalarını sürdürüyor

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Karakavak ve Aşağıbağlar mahallerinde devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya'da 'Gazi Mecliste O Gece' konferansı düzenlenecek

AK Parti Malatya Gençlik Kolları 15 Temmuz darbe girişimi gecesi gazi mecliste yaşananları anlatmak için 23 Eylül Pazartesi günü konferans düzenleyecek. Konferansa, Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikalar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar katılacak.