Malatya

Malatya Haberleri

İzmir Karşıyaka'dan Hekimhan'a ziyaret

İzmir Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, beraberinde, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte Malatya'nın Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Beslenme dostu okullara başarı belgesi verildi

Malatya'da, merkez ilkokul, ortaokul ve lise müdürleri ile toplantı düzenlenerek, beslenme dostu okullara başarı belgeleri verildi.

26 Eylül Türk Dil Bayramı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, 'Dilini kaybeden milletlerin benliğini de kaybedeceği gerçeğinden hareketle, dilimizi geliştirerek muhafaza etmemiz gerekir' dedi.

(Özel) Turşuluklar pazar tezgahlarını süsledi

Kış aylarının vazgeçilmezi olan turşu sezonu açıldı. Turşu yapmak için gereken sebzeler pazar tezgahlarına renk katarken, uygun fiyata turşu yapmak isteyenlerin ise ellerini çabuk tutması gerekiyor.

Akçadağ Belediyesi ile FKA arasında protokol imzalandı

Akçadağ Belediyesi tarafından hazırlanan Akçadağ Levent Vadisi Kurumsal Kimliğine Kavuşuyor projesinin destek anlaşması Fırat Kalkınma Ajansıyla protokol imzalandı.

MTÜ’de 2. Geleneksel Aşure Günü

Malatya Turgut Özal Üniversitesi  (MTÜ) 2. Geleneksel Aşure Etkinliği gerçekleştirildi.

Yeşilyurt'ta yerli ve milli sebze üretimi

Malatya merkez ilçe Yeşilyurt Belediyesi koordinesinde yerli ve milli sebze üretimi yapılıyor.

Öğrencilere trafik eğitimi

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediyesi yeni eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte Çocuk Trafik Eğitim Park'ındaki eğitim çalışmalarına başladı.

Başkanlardan yolculara ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, minibüs, otobüs ve trambüsler de seyahat eden vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Battalgazi'de asırlık gelenek yaşatıldı

Özel Mimar Sinan Bilim ve Teknoloji Koleji'nde, Aşure Günü etkinliği düzenledi. Etkinlikte, asırlardır sürdürülen bu geleneğin birlik ve beraberliğe sağladığı önem anlatıldı.

Kaymakam Recep Aydın, vatandaşların sorunlarını dinledi

Malatya'nın Pütürge ilçesi Kaymakamı Recep Aydın, mahalleleri ziyaret ederek, sorunları yerinde inceledi ve vatandaşları dinledi.

ASRİAD'tan Başkan Gürkan'a ziyaret

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Malatya Şube Başkanı Aziz Özel ve beraberindeki heyet, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

IDAP 2019 konferansı Malatya'da yapıldı

İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi işbirliği çerçevesinde Uluslararası Yapay Zeka ve Veri İşleme konferansı Malatya'da gerçekleştirildi.

Öğrencilerden gazilere ilgi

Malatya'da öğrenciler, gazilerle bir araya gelerek, gazilerin anılarını dinlediler.

Okullara yardım yapan hayırsever kadına plaketli teşekkür

Malatya'da okullara yardım yapan hayırsever kadına plaket ve çiçek verildi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, muhtarları ziyaret etti

Malatya Valisi Aydın Baruş Ataköy, Paşaköşkü ve Başharık Mahallerini ziyaret etti

AK Partili gençlerden 'Gazi Meclis'te O Gece' konferansı

AK Parti Malatya Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 'Gazi Meclis'te O Gece' konulu konferansa Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu Üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar katıldı.

Hekimhan' da altyapı yenileniyor

Malatya'nın Hekimhan ilçesindeki bazı mahallelerde alt yapının yenilenmesi nedeniyle, yetkililer incelemelerde bulundu.

Başkan Turan Karadağ yeni emniyet müdürünü ziyaret etti

Malatya'nın Hekimhan İlçesi Belediye Başkanı Turan Karadağ, Hekimhan ilçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Hüseyin Özli'yi makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundu.