Spor

Spor Haberleri

Medical Park, Elazığ Belediyespor'un sağlık sponsoru oldu

TFF 3. Lig ekiplerinden Elazığ Belediyespor FK ile Medical Park arasında sağlık sponsorluğu sözleşmesi imzalandı.

Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Acquah'dan iddialı açıklamalar

Yeni Malatyasporlu orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, Ligin zor olduğunu biliyorum ama benim oyun tarzıma çok uygun bir lig. Burada kendimi göstermeyi umut ediyorum. Takım arkadaşlarıma yardım etmeyi umut ediyorum dedi.

Yeni Malatyaspor Mevlüt Erdinç ile anlaşmaya yakın

Eski futbolcusu Danijel Aleksic ile yeniden anlaşmak için yaptığı görüşmelerden netice alamayan Yeni Malatyaspor, M. Başakşehir'in golcü futbolcusu Mevlüt Erdinç için anlaşma zemini arıyor.

Alanyaspor mesaisi sürüyor

Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında sahasında oynayacağı Alanyaspor müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.

Amed Sportif Faaliyetler Ramazan Çeri'yi transfer etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Başakşehir'in genç futbolcularından Ramazan Çeri'yi kadrosuna kattı.

BB Erzurumspor’da parola üç puan

TFF 1.lig'de Cumartesi günü Boluspor'u konuk edecek olan BB Erzurumspor, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde hazırlıklarını sürdürüyor.

Filenin Sultanları, Fransa'ya set vermedi

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 6. günün son mücadelesinde Filenin Sultanları, Fransa'yı 3-0 mağlup etti.

Sakıb Aytaç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki sol bek oyuncusu Sakıb Aytaç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşilyurt Belediyespor Türkiye Kupası'nda tur atladı

Türkiye Kupası 1. Tur eleme maçında Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımı 12 Bingölspor ile karşılaşan 3. Lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor, müsabakayı 5-0 kazanarak bir üst tura yükseldi.

Sırbistan 4'te 4 yaptı

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 6. gün mücadelesinin ilk maçında Sırbistan, Yunanistan'ı 3-0 mağlup etti.

Yanal, idmanlarda kullandığı teknoloji sisteminin sonuçlarını toplamaya başladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, sezonun ilk maçı olan Gazişehir Gaziantep maçında, antrenmanlarda kullandığı teknolojinin meyvesini almayı başardı.

Koray ve Halil'den sonra Ferhat Canlı ile de yollar ayrıldı

3. Lig takımı Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da sezon başı transfer edilen Koray Şanlı ve Halil Zeybek'in teknik heyetin raporu sonucu gönderilmesinden sonra sol kanat oyuncusu Ferhat Canlı ile de yine aynı neden dolayı yollar ayrıldı.

Genç futbolcu Özdemir, Sergen Yalçın'ın gözüne girmeyi başardı

Yeni Malatyaspor'un Fransa'nın Le Havre takımından transfer ettiği genç sağ bek oyuncusu Özer Özdemir, Faslı Issam Chebake'nin sakatlığında bulduğu forma şansını iyi kullanarak hocası Sergen Yalçın'ın gözüne girmeyi başardı.

Berk, Adana Demirspor'a Ertaç Gençlerbirliği'ne

Yeni Malatyaspor'da kadroda yeteri kadar şans bulmayan isimlerden Berk Yıldız yeniden Adana Demirspor'a kiralanırken, sözleşmesi biten ve yeni sözleşme yapılmayan kaleci Ertaç Özbir ise Gençlerbirliği ile anlaştı.

Boks ile başladı wushu kung fu şampiyon oldu!

Wushu kung fu sporuyla Elazığ'ın ilk şampiyonu olan Lara Pınar Avcı (17), yakaladığı başarının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan babasının da tayin fikrini değiştirdi. Avrasya Balkan Şampiyonu olan genç sporcu, şimdi daha büyük başarılara imza atmak için aksatmadan antrenmanına devam ederken, annesi de her antrenmanda ona destek oluyor.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu: Yunanistan: 0 - Bulgaristan: 3

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 4. günün ikinci mücadelesinde Bulgaristan, Yunanistan'ı 3-0 mağlup etti.

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu: Finlandiya: 3 - Fransa: 1

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası A Grubu 4. gün mücadelesinin ilk maçında Finlandiya, Fransa'yı 3-1 mağlup etti.

Osmanlıspor, Adanaspor maçı hazırlıklarına başladı

Osmanlıspor, Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından hız kesmeden TFF 1. Lig 3. hafta maçı hazırlıklarına başladı.

Elazığ ekibi, Olcay Orak'la anlaştı

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekibi Elazığ İl Özel İdare, başantrenörlük için A Milli Bayan Basketbol Takımı yardımcı antrenörü Olcay Orak'la anlaşmaya vardı.

Toplam 11129 haber.