Spor

Spor Haberleri

Filenin Sultanları çeyrek finalde

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası Son 16 turunda Türkiye, Hırvatistan'ı 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi.

Okan Buruk: 'Bu kritik günü kazanarak geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ederim'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, deplasmanda mağlup ettikleri Gençlerbirliği maçının ardından, 'Bugün bizim için kritik bir gündü, bu kritik günü kazanarak geçtiğimiz için oyuncularıma teşekkür ederim' dedi.

Mustafa Kaplan: 'Gerekirse kulübün önünü açarız'

Süper Lig'in 3. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan, Kulübe gidince Murat başkanla bir görüşme yapacağız, gerekirse kulübün önünü açarız' dedi.

Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Medipol Başakşehir: 2 (Maç sonucu)

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Mücadele konuk takımın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Süper Lig: Gençlerbirliği: 1 - Medipol Başakşehir: 0 (İlk yarı)

Gençlerbirliği, Süper Lig'in 3. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk ediyor. Mücadelenin ilk yarısını ev sahibi ekip 1-0 önde tamamladı.

Son şampiyon Sırbistan, Romanya'ya şans tanımadı

2019 Kadınlar Voleybol Avrupa Şampiyonası son 16 mücadelesinin ilk maçında Sırbistan, Romanya'yı 3-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.

Elazığ Belediyespor FK: 1 - Ağrı 1970 Spor: 1

TFF 3. Lig 2. Grup'un 1. Haftası'nda Elazığ Belediyespor FK, evinde karşılaştığı Ağrı 1970 Spor'la 1-1 berabere kaldı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor sezona yenilgiyle başladı

TFF 3.Lig'de 2019-2020 futbol sezonunun açılış maçında sahasında Bayrampaşa ile karşılaşan Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bakan Kasapoğlu'dan İstanbul'da bisiklet turu

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu İstanbul'da Küçükyalı sahil yolunda bisiklet sürdü. Bakan Kasapoğlu'na bisikletseverler de eşlik etti.

Malatyalılar Erol Bulut'u unutmadılar

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan Btc Turk Yeni Malatyaspor-Alanyaspor müsabakası eski dostları bir araya getirdi. 2 sezon çalıştırdığı Yeni Malatyaspor'un başında başarılı bir performans sergileyen Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut'u Malatya deplasmanından sevenleri yalnız bırakmadı.

Btc Turk Yeni Malatyaspor'dan 3 futbolcuya milli davet

Btc Turk Yeni Malatyaspor'dan 3 futbolcuya milli davet geldi. Zimbabveli Teenage Hadebe, Faslı Issam Cheabake ve Ümit Milli futbolcu Özer Özdemir, mili takımlara davet edildi.

Süper Lig: Beşiktaş 1 Çaykur Rizespor 1

Süper Lig'in 3. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldı.

Şenol Güneş, Ümraniye’de tribünde

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ümraniyespor-İstanbulspor karşılaşmasını tribünden takip etti.

Eda Erdem Dündar, 'Finalde mücadele etmek istiyoruz'

Avrupa Voleybol Şampiyonası son 16 turu öncesi A Milli Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, finalde mücadele etmek istediklerini söyledi.

Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası son 16 turu öncesi medya buluşması gerçekleştirildi

Avrupa Voleybol Şampiyonası son 16 turu öncesi; Türkiye, Sırbistan, Romanya ve Hırvatistan milli takımlarının başantrenör ve takım kaptanları medya buluşmasında bir araya geldi.

Bakan Kasapoğlu: 'Dopingle mücadelede marka bir ülke olacağız'

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hacettepe Üniversitesi Türkiye Doping Kontrol Merkezi'ni ziyaret etti. Doping kontrol merkezinin Orta Asya ve Orta Doğu bölgelerinde merkezi bir role sahip olmasını hedeflediklerini belirten Bakan Kasapoğlu, 'Dopingle mücadelede marka bir ülke olacağız' dedi.

Tuz Gölü'nde maraton heyecanı

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde Uluslararası Tuz Gölü Ultra Maratonu gerçekleştirildi.

Kadıköy; Trabzonspor, Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı 47 maçtır düşmedi!

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, yarın sahasında Trabzonspor'u konuk edecek. 47 maçtır Kadıköy'de Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, bu seriyi devam ettirmenin, Trabzonspor ise 8 bin 45 gün sonra Saraçoğlu'ndan zaferle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Milli futbolcu İbrahim Üzümez’den Emetspor’a destek

Beşiktaş'ın efsane oyuncalarından olan Eski Milli futbolcu İbrahim Üzülmez Emetspor'a malzeme desteğinde bulundu.

Toplam 11129 haber.