Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Biz 'Yurtta barış dünyada barış'ı savunan bir zihniyetteyiz. Devletlerin çıkarı akılcı politikalar üzerinedir. Duygusallıktan uzak akılcı politikalar' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kazakistan kurucu Cumhurbaşkanı Nazarbayev ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan'ın kurucu Cumhurbaşkanı Elbaşı Nursultan Nazarbayev'le görüştü.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'dan Bakan Akar'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ı ziyaret etti.

Milli Savunma Bakanı Akar: 'Önümüzdeki günlerde çok daha iyi haberler alacaksınız'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Önümüzdeki günlerde çok daha iyi haberler alacaksınız dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: 'YPG'lilerin DEAŞ'lıları kaçırdığını tespit ettik.'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar: YPG'lilerin DEAŞ'lıları kaçırdığını tespit ettik.

Devlet Bahçeli parti genel merkezine geldi

Üst solunum rahatsızlığı geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, tedavisinin ardından parti genel merkezindeki mesaisine başladı.

Metiner Adıyaman Barosu'nu ağır bir dille eleştirdi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinden 24, 25 ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Gazeteci Yazar Mehmet Metiner, 'Yeni Türkiye Sorunları ve Çözüm Önerileri' konulu konferans verdi.

Bakan Kurum, Samsat afet konutlarını inceledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Adıyaman'ın Samsat ilçesinde yeni yapılarak depremzedelere teslim edilen afet konutlarını inceledi.

Bakan Kurum 'Güvenli Bölge'deki kentleşmeyle ilgili konuştu

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Suriyeli kardeşlerimizi güvenli bölgeye yerleştirince güvenlik koridorunu fiilen yaşatmış ve çalıştırmış olacağız' dedi.

Bakan Kurum, 'Operasyon bittiği zaman yerleşim alanı inşası projesini hayata geçireceğiz'

Operasyon bittiği zaman köy ve ilçelerden oluşan yerleşim alanları ile ilgili projeleri hayata geçireceklerini belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla dört gün önce başlatılan bu operasyon bittiği zaman biz o güvenli bölge içerisinde ilçelerden, 140 köyden oluşan yerleşim alanı inşasıyla birlikte tüm buradaki vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlayacak önemli bir projeyi inşallah hep birlikte hayata geçirmiş olacağızdedi.

CHP Malatya'da bölge toplantısı gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Suriye'nin toprak bütünlüğünden yanayız' dedi.

Akar ve komutanlar harekat bölgesinde

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK Komuta Kademesi, Kara Kuvvetleri Komutanlığının sınır hattı yakınındaki Harekat Merkezine gelerek Barış Pınarı Harekatı'ndaki son durumu sahada inceledi. Operasyona ilişkin bilgi alan, Akar ,ABD' nin gözlem noktasına atış yapıldığı iddiasının doğru olmadığı belirterek, ABD'nin gözlem noktasına ise herhangi bir atış söz konusu değildir. Atış öncesinde de ABD üssüne yönelik zarar verilmemesi için her türlü tedbir alınmıştırdedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “PYD, YPG’ye karşı attığımız bu adamı asla durdurmayacağız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'PYD, YPG'ye karşı attığımız bu adamı asla durdurmayacağız. Kim ne derse desin durdurmayacağız. Bize sağdan soldan şuanda tehditler geliyor. Bu gidişi durdurun diye. Ben Sayın Trump'a da söyledim, diğerlerine de. Eğer bunu 'durduracaksanız durdurun' dedik, size ama durdurmadınız. Şimdi biz kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz, artık geri adım atmayacağız' dedi.

Bakan Kurum: 'Bebek katillerine ne cevap vereceğimizi dünyaya gösterdik'

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, hem havadan hem karadan Suriye'ye barış getirmek için Barış Pınarı Harekatı'nın başlatıldığını belirterek, 'Bu bebek katillerinin girdiği inlerden çıkması noktasında bugüne kadar ne cevap verdiysek bundan sonrada aynı cevabı vereceğimizi net bir şekilde tüm dünyaya gösterdik. Göstermeye de devam edeceğiz' dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar: 'Şu ana kadar 342 terörist etkisiz hale getirildi'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'nda şu ana kadar 342 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Akar, Sadece ülkemizin ve milletimizin güvenliğine değil, aynı zamanda bölgede yaşayan Kürtler, Araplar, Asuriler, Hristiyanlar ve Yezidiler, Keldaniler gibi diğer dini ve etnik grupların da güvenliğine çok büyük önem atfediyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Şuana kadar 109 terörist öldürüldü'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Harekat başladığı saatten şuana kadar 109 terörist öldürüldü. 109'un dışında yaralılar ve teslim olanlar da var' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ey AB kendinize gelin, kapıları açarız'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ey AB kendinize gelin. Bizim operasyonumuzu işgal hareketi diye nitelendirmeye kalkışırsanız, işimiz kolay, kapıları açarız 3,6 milyon Suriyeliyi size göndeririz' dedi.

Millî Savunma Bakanı Akar, Katar Savunma Bakanı Attiyah ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanlığı, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Katar Savunma Bakanı Halid Bin Muhammed Al Attiyah ile telefonda görüştüğünü açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Akar: '911 kilometrelik sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına izin vermeyeceğiz'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin 'Tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız fakat 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulmasına da izin vermeyeceğiz! Burada terör örgütlerinin varlığını kabul etmiyoruz. dedi.