Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

HDP Grup Toplantısı

Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Sezai Temelli, milletvekillerine seslenerek, Öncelikle halkın, halkların iradesine sahip çıkacaksınız. Nerede bir mağdur, mazlum varsa önce onun hakkını savunacaksınız dedi.

CHP Grup Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'li yöneticileri eleştirerek, Milliyetçiliği o değil, biz yapıyoruz. Devrimcilikse devrimciliği de biz yapıyoruz. Halkçılık, Cumhuriyetçilik, demokrasi onları da biz yapıyoruz dedi.

İYİ Parti Grup Toplantısı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''Güvenli bölgeyi kim, nasıl kontrol edecek? Terörist silahlarının onları verenler mi yoksa biz mi toplayacağız? Şam yönetimiyle nasıl bir işbirliği ve temas yapılacak? Bu konuların bir an önce açıklığa kavuşması gerekir'' dedi.

Bakan Kasapoğlu: 'Türkiye, Bosna-Hersek'in istikrarını ve toprak bütünlüğünü desteklemektedir'

Bosna-Hersek'in yeni büyük elçilik binası açılışı töreninde konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'Türkiye, Bosna-Hersek'in istikrarını ve toprak bütünlüğünü desteklemektedir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Sözler tutulmazsa harekat devam edecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bu gece saat 22.00 itibariyle süre bitiyor. İlgili birimlerimiz süreci sahada takip ediyor. Amerika'nın ülkemize verdiği sözler tutulmazsa harekatımızı kaldığı yerden bu sefer çok daha büyük kararlılıkla devam ettireceğiz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Ruhani'den değil ama İran'dan bazı çatlak sesler çıkıyor.'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ruhani'den değil ama İran'dan bazı çatlak sesler çıkıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Finlandiya Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Finlandiya Büyükelçisi Ari Maki'yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İrlanda Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İrlanda Büyükelçisi Sonya McGuinness'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsunlu öğrencilerle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Vezirköprülü öğrencilerle bir adaya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Norveç Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Norveç Büyükelçisi Erling Skjonsberg'i kabul etti.

Bakan Kasapoğlu üniversitelerin Ombudsmanlık Topluluğu temsilcileri ile buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ombudsmanlık toplumsal hayatımızda önemli bir misyon sürdüren, kaynaştıran, bütünleştiren roller oynayan Türkiye'nin en genç kurumlarından bir tanesi dedi.

Bahçeli'den Semih Yalçın'a taziye ziyareti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oğlu geçirdiği bir kaza sonucu vefat eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın'a taziye ziyaretinde bulundu.

Milletvekili Erol'a 'Yılın Milletvekili' ödülü

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'a, Kamu Görevlileri ve Çalışanları Derneği (Kamu-Der) tarafından Yılın Milletvekili ödülü verildi.

Fatih Erbakan'dan 'Barış Pınarı Harekatı'na tam destek

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Barış Pınar Harekatı'na destek vererek, Türkiye'nin kendi güvenliğini temin etmek amacıyla bu askeri operasyonu yapması en tabii hakkıdır. Bu operasyonda elbette ki millet olarak devletimizin ve TSK'nın sonuna kadar arkasındayız dedi.

AK Partili Özkan Barış Pınarı Harekatı kısa sürede başarı sağladı

AK Parti Grup Başkan Vekili Cahit Özkan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı' ile kısa sürede başarı sağlandığını belirterek, ABD'li heyet ile görüşüldü. 100 yıldır mücadele ediyoruz ve hem cephede hem de masada netice sağladık dedi.

Milli Savunma Bakanı Akar normalin dışında güç kullanmamız asla söz konusu değildir

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri Lisesinde öğrencilerle buluştuğu etkinlikte, Türk Silahlı Kuvvetleri olarak normalin dışında güç kullanmamız asla söz konusu değildir. Bu öncelikle bizim inancımız ve vicdanımız gereğidir dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Topçu PKK-YPG-PYD, DEAŞ devletleri kurdurtmayacağız

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, 'Bazı ülkelerin yönetimlerinin Türkiye'nin küresel terör örgütleri ile yıllardır acı bedeller ödeyerek yapmış olduğu meşru müdafaasını 'Kürt-Türk' savaşı gibi gösterme çabaları art niyetli olup, sinsi planları gereği açık seçik iftiradır' dedi.

Başkan Dağtekin: 'Dünyanın en büyük dengesi Türkiye'dir'

AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin önceki gün Türkiye ve ABD arasında Suriye'nin kuzeydoğusu için varılan anlaşmaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rusya Büyükelçisi Erkhov: 'İki ülke arasındaki siyasi diyalog neredeyse zirveye ulaşmış durumda'

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Aleksei Erkhov, 'Bizim ikili ilişkilerimiz çok büyük bir hızla gelişmekte, iki ülke arasındaki siyasi diyalog neredeyse zirveye ulaşmış durumda. Devlet başkanlarımız sık sık bir araya geliyorlar, daha da fazla telefon görüşmesi yapılıyor. Önümüzdeki hafta Rusya Federasyonu'nda bir sonraki zirve gerçekleştirilecek. İki ülke olarak gerçekten stratejik önem taşıyan projeleri üstleniyor ve gerçekleştiriyoruz' dedi.