Yenice Mahallesi'nde Alt Yapı Ve Stabilize Çalışması

Ulaşımda sorunsuz bir kış geçirmek adına çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi, bozulan yollarda bakım ve onarım yaparım yaparken stabilize çalışmalarını sürdürüyor.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Ulaşımda sorunsuz bir kış geçirmek adına çalışmalarını yürüten Battalgazi Belediyesi,  bozulan yollarda bakım ve onarım yaparım yaparken stabilize çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler Başkan Güder’in talimatıyla Yenice Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarının yanında 4 bin 500 metreyi bulan stabilize serimi gerçekleştirdi.
Ulaşım ağını genişletmek, mevcut ulaşımı konforlu hale getirmek için çalışmalarına mevsim şartlarına rağmen devam Battalgazi Belediyesi Fen İşleri ekipleri yoğun stabilize serim çalışmalarıyla birlikte alt yapı çalışması gerçekleştiriyor. 104 mahallede milyonları bulan ulaşım yatırımlarına imza atan Battalgazi Belediyesi ekipleri,  Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in “Ulaşımda yaşanan aksaklıklar geciktirilmeden giderilsin” talimatları kapsamında gece gündüz demeden çalışıyor. 
İlçenin her köşesine yetişen ekipler Yenice Mahallesi’nde altyapı ve stabilize yol çalışması gerçekleştirdi. Mahalle içerisindeki alt yapı çalışmaları kapsamında 150 metre büz boru atılırken, bozulan yollar da kışa uygun bir hale getirildi. Ekiplerin çalışmasıyla 4 bin 500 metre alt temel ve stabilize serimi yapıldı. Özellikle mahalle sakinlerinin kış ayında sorun yaşamaması adına yapılan çalışmalar sonrasında asfalt serimi gerçekleştirilecek. 
Muhtar Ekim: “Güzel İnsanlar Güzel İşler Yapar”
Battalgazi Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür eden Yenice Mahallesi Muhtarı Yaşar Ekim, “Güzel insanlar, güzel işler yaparlar. Kendilerinden Allah razı olsun. Burada yol çalışmaları yapılıyor. İlk defa bizim yollarımız açılıyor ve stabilize dökülüyor. Önce altyapılarımız yapıldı; hemen sonrasında ikinci günü Battalgazi Belediye’miz üst yapılarımızı yapmaya başladılar” dedi.
Yenice Mahallesi sakinlerinden Hasan Topal, “Battalgazi Belediyesi’ne, baştan aşağı herkesin yaptığı hizmete teşekkür ediyorum. Bizim hizmetimiz gerçekten yapılıyor. Bahçe evlerinin yolları yapılıyor” ifadelerini kullanırken bir diğer mahalle sakini Osman Üzmez ise, “Altyapı’da kanalizasyon, su şebekeleri, yollarımıza gerek sıcak asfalt gerek soğuk asfalt hepsi yapıldı. Çamurlu olan yerler de yapılıyor. Battalgazi Belediye Başkanı’na, ekibine ve Fen İşleri Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN