Vali Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanife Yazıcı ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Ersin Yazıcı'nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Yeşilyurt İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Vali Ersin Yazıcı’nın Eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı Yeşilyurt İlçesinde Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Kaymakam adayları, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal’ın eşi Feray Çankal, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü V. Cevdet Tatar ile birlikte; Şehit Polis Memuru Sait Korkmaz, Şehit Polis Memuru Okan Doğan, Şehit Polis Memuru Erol Köse ve Şehit Polis Memuru Zafer Sayil’in ailelerine ziyarette bulundular.

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi Hanife Yazıcı, ilk olarak 14.06.2000 tarihinde Muğla’da polis memuru olarak görev yapmakta iken trafik kazası sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Sait Korkmaz’ın ailesini Yeşilyurt/Şeyhbayram Mahallesinde ziyaret etti.
Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak’ın da bulunduğu ziyarette, 10.12.2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta Çevik Kuvvet polislerine yapılan bombalı saldırıda aracın patlatılması sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Okan Doğan’ın Yeşilyurt/Çilesiz Mahallesinde yaşayan babası Yusuf Doğan’la bir süre sohbet ederek hayır dualarını alan Hanımefendi Hanife Yazıcı, şehidimizin ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. 

Daha sonra 27.09.1993 tarihinde Tunceli/Mazgirt’te yaşanan trafik kazası sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru Erol Köse’nin eşi Ayten Köse’yi Yeşilyurt/Bostanbaşı Mahallesindeki evinde ziyaret eden Hanımefendi Hanife Yazıcı, şehidimizin kıymetli eşiyle sohbet ederek şehidimizi andı.
Son olarak 26.12.2011 tarihinde Diyarbakır’da terör saldırısı sonucu şehit olan Şehit Polis Memuru zafer Sayil’in Yeşilyurt/Bostanbaşı Mahallesindeki anne evine uğrayan Hanımefendi Hanife Yazıcı, şehidimizin annesi Münire Sayil ve yakınlarıyla ile bir süre sohbet ederek sağlıklı ve hayırlı bir ömür temennisinde bulundu.

Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret ederek sorun ve taleplerini dikkate alan Hanımefendi Hanife Yazıcı, “Vatan ve Bayrak gibi mukaddesatlarımız uğruna hiç çekinmeden canlarını feda eden şehitlerimize, gazilerimize ve onların kıymetli ailelerine her zaman vefa borçlarının bulunduğunu belirterek, daima milletimizin gönlünde yaşayacak olan aziz şehitlerimizi her zaman rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.” dedi.
Şehit aileleri ise “Hanımefendi Hanife Yazıcı’nın her fırsatta şehit ailelerini ziyaret etmeleri bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Bu vesileyle devletimizin her zaman yanımızda olduğunu hissetmekteyiz. Hanımefendi Hanife Yazıcı’ya ve beraberindeki heyete teşekkür  ediyoruz” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN