Murat Aslan, Çalışan Kardeşlerimize Net 35 Bin Maaş Vereceğiz

HAK- İŞ Malatya , 15 Bin Üyemiz Adına Murat Aslan Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

HAK- İŞ Malatya , 15 Bin Üyemiz Adına Murat Aslan Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz
HAK - İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir,  Murat Aslan Başkanımızın Göreve Geldiği Takdirde  Belediye Çalışanlarına Net 35 Bin Maaş ve Sosyal Haklarının Verilmesi Kararı Sendika Olarak Bizleri Çok Mutlu Etti.Başkanımızın Bu Kararını Cani Gönülden Destekliyor ve Kendisine Teşekkür Ediyoruz Dedi.

Yeniden Refah Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, seçim çalışmaları  kapsamında HAK - İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyeleri, MAGİNDER Başkanı Salih Karademir ve Yönetimini, Malatya Muhtarlar ve Yeşilyurt Muhtarlar Derneği  ve sırasıyla Salköprü Mahalle Muhtarı  Mehmet Dönmez, Çavuşoğlu Mahalle Muhtarı Mürteza Ede, Bentbaşı Mahalle Muhtarı Yakup Korkmaz, Çarmuzu Mahalle Muhtarı Ali Berktaş , İlyas Mahallesi Muhtarı  Faik Şahin ve Çukurdere Mahalle Muhtarı Fatih Gönültaş'ı  ziyaret ederek Muhtarların talep  ve  önerilerini dinledi.  Yeşilyurt’un  ve Malatya’nın  geleceği  hakkında  fikir alış  verişinde  bulundu. Başkan Adayı Murat Aslan İftar Sonrası TCDD Konteynır Kentte  kalan vatandaşları ve  TCDD çalışan  personelleri ziyaret etti.

Murat Aslan, Sağlık Çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun
14 Mart Tıp Bayramı  nedeniyle Yeşiltepe Sağlık Ocağında görev yapan Doktor ve Sağlık çalışanlarını  ziyaret eden Murat Aslan Özellikle  Pandemide  büyük  bir  fedakarlık  göstererek  gecesini  gündüzüne  katan Sağlık  çalışanlarına teşekkür  eedip Tıp Bayramlarını kutladı.
Murat Aslan, Çalışan Kardeşlerimize Net 35 Bin Maaş Vereceğiz
HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyelerini ziyaretinde  konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız  Bilal Yıldırım Belediye  çalışanlarına net 35 Bin lira  maaş  Özlük ve Sosyal  haklarının iyileştirmesi  sözü  vermişti. Aynı söz  benim  içinde  geçerli Allah nasip eder Başkan  seçilirsem ilk  alacağımız  kararlardan biride  Belediye Personelinin Özlük  ve Sosyal  haklarının  iyileştirilmesi ve net maaşların 35  bin lira  yapılması  olacak.  Biz  hiç bir çalışan  yol  arkadaşımızı  mağdur  etmeyeceğiz. Mutlu  ve  huzurlu  olan çalışan  kardeşlerimiz  daha verimli  ve  daha  gayretli olur. Sizin  evinizde  mutsuz bir  aile  bireyi varsa bu tüm aileyi  etkiler. Bizde Yeşilyurt Belediyesi ailesi  olarak hiç bir  kardeşimizin mutsuz  olmasına  müsaade etmeyeceğiz.  Çalışan kardeşimiz  mutlu  olacak  yöneticiler  mutlu  olacak  her şeyden  önemlisi Yeşilyurt'umuz Malatya'mız mutlu  olacak.

Murat Aslan, Mutlu ve Huzurlu Personel İle Mutlu Yeşilyurt'u İnşa Edeceğiz
Başkan Adayı Şehir Planlamacısı Murat Aslan, Yeşilyurt'un  daha  yaşanılabilir bir  kent  olması  için  çalışanlarımızın mutluluğu  huzuru  çok  önemli. Çalışan  kardeşlerimiz  için yeni  bir  birim  oluşturacağız. Burada kardeşlerimizin  tüm  sorunlarıyla  talepleriyle  ilgili Rehberlik birimi oluşturacağız.  Başta Evi  olmayan  kardeşlerimiz ve aileleri için Sosyal konutlar ve Sosyal  tesisler  kuracağız. Ayrıca çalışan  her bir  kardeşimiz ve ailesi Yeşilyurt Belediyesine bağlı  tüm sosyal  tesislerinden çok  uygun şartlarda  faydalanmasını sağlayacağız diyerek  kendilerini misafir eden HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ve Sendika Üyelerini teşekkür etti.

HAK- İŞ Malatya , 15 Bin Üyemiz Adına Murat Aslan Başkanımıza Teşekkür Ediyoruz
HAK- İŞ Malatya İl Başkanı Mustafa Sengir ise Murat Aslan Başkanımız Yeşilyurt için Malatya  için  tamda  biçilmiş bir  kaftan.  Şehri  ayağa  kaldıracak bir  isim. Kendisini yakinen tanıyor  geçmişte  Malatya  olsun Türkiye'nin  farklı  illerinde  bir çok  projeye imza atmış  bir  isim. Biz Malatya HAK-İŞ olarak  çok  büyük  bir aileyiz. Yeşilyurt Belediyesinde 800 üyesi Malatya  genelinde ise yaklaşık 15 bin  çalışan  üyesi olan  bir  sendikayız. Bu ailenin  tabi  büyükte  sorunları  var. Başta  maaş özlük ve sosyal  haklar. Sayın Başkanımızın biz  çalışan  kardeşlerimizi enflasyona ve ekenomik  şartlara ezdirmeyeceğiz, ne  gerekiyorsa  yapacağız açıklaması  bizi  çok mutlu etti. Başkanımız 31 Mart'ta kazandığımız takdirde  çalışan personelimizin  maaşını  hemen  net 35 Bin  yapacağız açıklaması ayrıca Belediye çalışanları  için  düşündükleri  bizleri  çok mutlu ve  memnun etti. Başkanımızın  Çalışan Kardeşlerimiz  ve Yeşilyurt için  düşündüklerini destekliyor  ve  kendisine  şahsım  ve tüm 15 bin üyemiz adına başarılar diliyorum ve teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN