Malatya'yı kazanırsakTürkiye'yi de kazanırız

Yeniden Refah Partililer tarafından kalabalık bir şekilde Kale ilçesinde karşılanan Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan, önce partililerle iftarda buluştu, ardından Eskimalatya Meydanı'nda Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.

PAYLAŞ

Yeniden Refah Partililer tarafından kalabalık bir şekilde Kale ilçesinde karşılanan Yeniden Refah Partisi lideri Dr. Fatih Erbakan, önce partililerle iftarda buluştu, ardından Eskimalatya Meydanı’nda Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışına katıldı.

Açılışta Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ayetullah Geçen, Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Murat Aslan, Akçadağ Belediye Başkan Adayı Ali Kazgan, Yazıhan Belediye Başkan Adayı İhsan Akın, Pütürge Belediye Başkan Adayı Aydın Öztürk, Darende Belediye Başkan Adayı Süleyman Eser, Kuluncak Belediye Başkan Adayı Mehmet Boyraz, Kale Belediye Başkan Adayı Cemal Akdemir, Doğanyol Belediye Başkan Adayı Tuhan Tuhan, Hekimhan Belediye Başkan Adayı Kemal Okyay, Arapgir Belediye Başkan Adayı Arzu Taştan, Arguvan Belediye Başkan Adayı Mücahit Erbakan, parti yöneticileri ve partililer ile birlikte binlerce Malatyalı katıldı.

“Milli Görüş Belediyeciliğinin nasıl yapıldığını göstereceğiz”

Eskimalatya Meydanda binlerce kişiye seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, “Bugün binlerce vatandaşımızın katılımıyla iftarımızı büyük bir coşkuyla açtık. Allah tutulan tüm oruçlarımızı ve ibadetlerimizi bu mübarek ayda kabul etsin. Sizler bu soğuk ve yağışlı havaya rağmen gecenin bu saatinde bizleri yalnız bırakmadınız. Allah her birinizden razı olsun. İnşallah 31 Mart günü burada olduğu gibi tüm Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adaylarını da yalnız bırakmazsınız. Milli Görüş Belediyeciliğinin nasıl yapıldığını geçmiş tecrübemize dayanarak 31 Mart sonrası tüm Malatya Belediyelerini kazanarak bir kez daha göstereceğiz.” dedi.

“Biz Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız”

Dr. Fatih Erbakan şunları söyledi, “Malatya Türk ve Dünya Siyaseti için çok önemli bir merkezdir. Malatyalı kardeşlerimiz ne diyorsa Türkiye’de onu diyor. Bu yüzden biz Malatya’yı kazanırsak Türkiye’yi de kazanırız. Malatya'da birbirinden kıymetli yol ve dava arkadaşlarımızı aday gösterdik. Bu kardeşlerimizle birlikte 31 Mart günü, 1 Nisan Sabahına zaferle uyanacağız. Bu birbirinden kıymetli kardeşlerimizle Yeşilyurt’umuzu, Battalgazi'mizi ve Malatya'mızı yeniden ayağa kaldırıp inşa edeceğiz.”

“Yeniden refahın iktidar yürüyüşü engellenemeyecek”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Erbakan, “Önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde iktidar arkasından 2028'de iktidar inşallah. Televizyonlarda sabahtan akşama akşamdan sabaha hepsinin ağzında Yeniden Refah Partisi . Ne oldu Yeniden Refah Partisi'ni 2-3 yıl önce ağzınıza almıyordunuz. Ne oldu milletimiz uyanışa, dirilişe geçti ve Yeniden Refah Partisi'nin ayak sesleri herkes tarafından duyulmaya başlandı. Konuşuyorlar, Yeniden Refah Partisi ne kadar oy alacak ne yapacak hangi illeri kazanacak hedefi ne stratejisine ne yapıyor soluk soluğa Yeniden Refah Partisi'ni takip ediyorlar. Bu kadar konuşuyorsunuz da bir tane Yeniden Refah Partisi adayını çıkarıp siz ne diyorsunuz, mesajınız nedir diyemiyorlar. Biz bu filmi daha önce de gördük 90'lı yıllarda 94 seçimleri öncesinde 95 seçimleri öncesinde biz bu konuda bağışıklık sahibiyiz. Bunlar bize sökmez bu millete de sökmez o zaman da bu numaraları yaptınız. Bu ambargoları bu karalamaları bu iftiraları yapmaya kalktığınız zaman bunlar Refah Partisi'nin yükselmesini büyümesini engelleyemedi. Bütün bu numaralar bütün bu tiyatrolar sadece ve sadece Yeniden Refah Partimizin büyümesine yarayacak, yeniden refahın iktidar yürüyüşü engellenemeyecek” ifadelerini kaydetti.

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN