Spor

Spor Haberleri

TFF 3. Lig: Elazığspor: 2 - Belediye Kütahyaspor: 2

TFF 3. Lig 1. Grup'un 14. haftasında Elazığspor, sahasında Belediye Kütahyaspor'la 2-2 berabere kaldı.

Galatasaray’ın Yeni Malatyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda karşı karşıya geleceği Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda Yeni Malatyaspor maçının kamp kadrosu da belirlendi.

Konyaspor’da, Gaziantep FK maçı hazırlıkları tamamlandı

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın son çalışmasını yaptı.

Rıza Çalımbay kulübede olamayacak

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, cezalı olması nedeniyle yarınki Hatayspor maçında saha kenarında görev yapamayacak.

Nouha Dicko: 'Konyaspor iyi bir takım ama biz kazanmak istiyoruz'

Gaziantep Futbol Kulübü'nün başarılı futbolcusu Nouha Dicko, Konyaspor ile oynayacakları maçın son hazırlıkları öncesinde yaptığı açıklamada, Konyaspor iyi bir takım ama biz sahamızda kazanmak istiyoruz dedi. Kendi performansı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Nouha Dicko, özellikle son Trabzonspor maçında çok iyi oynadığını söyledi.

Diyarbakır DSİ Spor'dan Türk futboluna bir armağan daha

Alt yapıya verdiği önem ve Süper Lig kulüpleri ile milli takımlara kazandırdığı yetenekli futbolcularla isminden söz ettiren Diyarbakır DSİ Spor, geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen bir futbolcuyu daha Türk futbolunun hizmetine sundu.

Diyarbekirspor nefes aldı

2. Lig Kırmızı Grup'ta haftaya 15 puanla küme düşme hattına yakın bölgede giren Diyarbekirspor, puan cetvelinde üstte yer alan Antalya temsilcisi Serik Belediyespor'u farklı mağlup ederek 3 puana uzandı.

Montella İstediğimiz bir sonuç değildi

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un Teknik Direktörü Vincenzo Montella, berabere kaldıkları Kasımpaşa maçı sonrası, 'İstediğimiz bir sonuç değildi' dedi.

Spor Toto Süper Lig: Medipol Başakşehir: 0 - Altay: 0

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Medipol Başakşehir sahasında karşılaştığı Altay ile 0-0 berabere kaldı.

Erol Bulut: 'Hakem, Trabzonspor'a vermediği kırmızı kartla 4. dakikada maçı bitirdi'

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Trabzonspor maçında kötü bir hakem yönetimi olduğunu ve bunun kendilerini fazlasıyla mağdur ettiğini söyleyerek, Hakem, vermediği kırmızı kartla 4. dakikada maçı bitirdi dedi.

Kayserispor 23 futbolcuyla gitti

Deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor kafilesinde 23 futbolcu yer alıyor.

Galatasaray 4. torbadan girip lider olan tek takım

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon grup kuralarına 4. torbadan girip lider konumda bulunan tek takım olarak yer alıyor.

Konyaspor 2 futbolcusuyla sözleşme yeniledi

Konyaspor, başarılı stoperleri Abdülkerim Bardakçı ve Ahmet Çalık ile sözleşme yeniledi.

Fenerbahçe taraftarı salona alınmayacak

Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde pazar günü oynanacak olan Elazığ İl Özel İdare-Fenerbahçe Safiport maçı için Elazığ ekibinden deplasman takım taraftarlarına uyarı geldi.

Yenişehir belediyesinden amatör spor kulüplerine malzeme desteği

Yenişehir ilçe belediyesi, amatör spor faaliyeti yürüten 3 kulübe malzeme desteğinde bulundu. İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir belediyesi olarak her zaman amatör spor kulüplerinin yanında olduklarını söyledi.

Galatasaray, Marsilya’yı ilk kez mağlup etti

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Fransız temsilcisi Olimpik Marsilya'yı 4-2 mağlup eden Galatasaray rakibini ilk kez yendi.

Galatasaray 4. kez UEFA Avrupa Ligi gruplarından çıktı

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda Fransız ekibi Olimpik Marsilya'yı mağlup ederek gruplardan çıkmayı garantileyen Galatasaray 4. kez gruplardan çıkmayı başardı.

UEFA Avrupa Ligi Galatasaray 4 Marsilya 2

UEFA Avrupa Ligi E Grubu 5. maçında Galatasaray evinde Marsilya ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar, Marsilya'yı 4-2 mağlup etti. Bu sonuçla Galatasaray gruptan çıkmayı garantiledi.

12 Dev Adam, Belarus’a mağlup oldu

A Erkek Basketbol Milli Takımı, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri'nde deplasmanda Belarus'a 84-70 mağlup oldu.

Toplam 11136 haber.