Spor

Spor Haberleri

Trabzonspor'un kiraladığı Berat Özdemir, Trabzon'a geldi

Trabzonspor'un Suudi Arabistan ekibi Al Ittifak'tan kiraladığı Berat Ayberk Özdemir, Trabzon'a geldi.

Trabzonspor, eski oyuncusu Berat Özdemir'i kiraladı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, Berat Özdemir'in, 2023-2024 futbol sezonu sonuna kadar bordo-mavili kulübe geçici transferi konusunda Al Ittifak ile anlaşma sağlandığı, anlaşmaya göre geçici transfer bedeli olarak herhangi bir ücret ödenmeyeceği belirtildi.

Beşiktaş-Sivasspor maçının ardından - Servet Çetin

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş'a 2-0 yenilen EMS Yapı Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin, hakemin maçın önüne geçtiğini söyledi.

Bodrum FK-Ümraniyespor maçının ardından

Trendyol 1. Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Ümraniyespor'u 4-0 yenen Bodrum FK'de teknik direktör İsmet Taşdemir, takımının iyi mücadele ettiğini söyledi.

Malatyaspor Teknik Direktör Soner Bayram İle Anlaştı

2023-2024 Futbol Sezonunda Malatya'yı bölgesel Amatör futbol liginde temsil edecek olan Malatyaspor geçtiğimiz sezonlarda Yeşilyurt Belediyespor'u çalıştıran, Teknik Direktör Soner Bayram ile anlaştı.

Gaziantep FK-Galatasaray maçının ardından - Okan Buruk

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK'yi 3-0 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, "İkinci yarı özellikle ikinci golü attığımızda maçı bitirebileceğimizi düşünüyorduk.

Gaziantep FK-Galatasaray maçının ardından - Erdal Güneş

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Gaziantep FK'nin teknik direktörü Erdal Güneş, transfer süreci bitmeden eksik olan bölgelere takviye yapmak istediklerini söyledi.

Trabzonspor, Kasımpaşa karşılaşması için İstanbul'a gitti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın Kasımpaşa ile deplasmanda yapacağı maç için İstanbul'a gitti.

Tolunay Kafkas, Fenerbahçe karşısında "Cesur ve iyi futbol" istiyor

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında 3 Eylül Pazar günü Fenerbahçe karşısında cesur ve iyi bir futbol sergilemek istediklerini söyledi.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçına doğru - Mircea Lucescu

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında yarın Beşiktaş'a konuk olacak Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'in teknik direktörü Mircea Lucescu, güçlü bir takıma karşı, zorlu bir atmosferde mücadele edeceklerini söyledi.

Beşiktaş-Dinamo Kiev maçına doğru - Şenol Güneş

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak Beşiktaş'ın teknik direktör Şenol Güneş, zor bir rakiple karşılaşacaklarını söyledi.

Sivasspor, Beşiktaş maçından puanla dönmek istiyor

EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacakları maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istediklerini söyledi.

2022-2023 sezonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Töreni düzenlendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2022-2023 sezonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Töreni yapıldı.

Fenerbahçe, Twente maçı hazırlıklarını sürdürdü

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turu rövanş mücadelesinde 31 Ağustos Perşembe günü Hollanda temsilcisi Twente'ye konuk olacak Fenerbahçe, hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray, Molde maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında yarın Norveç'in Molde ekibiyle yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Kocaelispor-Altay maçının ardından

Trendyol 1. Lig'in üçüncü haftasında konuk ettiği Altay'ı 3-2 yenen Kocaelispor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, iki haftalık mağlubiyetin ardından sahadan galibiyetle ayrılmanın kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Zengibar Karakucak Güreşleri'nin başpehlivanı Rıza Yıldırım oldu

Malatya’nın Darende ilçesinde bu yıl 70’incisi düzenlenen Zengibar Karakucak Güreşleri'nde başpehlivanlığı Rıza Yıldırım kazandı.

Sivasspor'da Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Beşiktaş'a konuk olacak EMS Yapı Sivasspor, hazırlıklarına başladı.

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yaşanan olumsuzluklar nedeniyle geçen sezon 1. Lig'den çekilen ve bu sezon da aynı sebepten ligde yer alamayan Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, yönetim olarak takım için ellerinden gelenin fazlasını yapacaklarını söyledi.

Toplam 11134 haber.