Malatya

Malatya Haberleri

Battalgazi'deki Ulaşım Yatırımları Büyük Takdir Topluyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Battalgazi Belediyesi olarak merkez ve taşra demeden ulaşım yatırımlarımızı sürdürüyoruz.

Deprem nedeniyle bazı vatandaşlar parklarda sabahladı

Merkez üssü Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi olan 5,3 büyüklüğündeki depremin ardından bazı vatandaşlar geceyi aileleriyle parklarda geçirdi.

Malatyalılara, “İçme suyunu kullanmayın” uyarısı

Malatya’da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü vatandaşları ikinci bir duyuruya kadar içme suyunu kullanmamaları uyarısında bulundu.

Kayısının başkentinde hasat devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve "dünya kayısı başkenti" olarak anılan Malatya'da kayısı hasadı devam ediyor.

Battalgazi'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'na Özel Ödüllü Turnuva

Battalgazi Belediyesi sağlıklı bir gelecek için tüm vatandaşları sporla buluşturmaya devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerden biri olan ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası için kayıtlar başladı.

Malatya'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Malatya'da saat 20.01'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Battalgazi’de Tekstilkent Projesinde Sona Yaklaşıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Battalgazi Belediyesi tarafından ortak olarak yürütülmekte olan Tesktilkent Projesinde sona yaklaşıldı.

Yeşilyurt Belediyesinin ‘İyilik Makası’ Projesi Depremzede Çocuklara Umut Aşılıyor

Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Kadiruşağı Mahallesinde düzenlenen "İyilik Makası" Projesi kapsamında düzenlenen aktivitelere katılan çocuklar, gönüllerince eğlenip güzel bir gün yaşadı.

Malatya'daki depremzede çocuklara hayırseverlerden bisiklet armağanı

Bayburtlu iş insanı Resül Kapı, çevresindekilerden temin ettiği bisikletleri Malatya'daki depremzede çocuklara ulaştırdı.

MASKİ Genel Müdürü Mert: Yazıhan’da Su Sıkıntısı Yaşanmayacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, asrın felaketinin ardından altyapı ile ilgili yaraları sarmaya devam ediyor.

MOTAŞ Abonman Kartlarında İndirime Gitti

Abonman kartlarında yapılan son güncelleme ile 120 binişlik, 30 günlük sivil kartın eski fiyatı 500,00 TL iken son yapılan güncelleme ile 450,00 TL’ye, öğrenci kart ise 300,00 TL’den 250,00 TL’ye indirildi.

Şeker Fabrikası Müdürünün Görevden Alınmasına Başkan Keskin'den Sert Tepki

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’un görevden alınmasına tepki göstererek, “Malatya’da her şey çözüldü, sorunlara çözüm bulundu, depremin yaraları sarıldı bir tek Malatya Şeker Fabrikası Müdürünün değiştirilmesi mi kalmıştı?” dedi.

Mukim Temsilcisi Vinton Malatya Büyükşehir Belediyesi Hizmetlerini Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediyemizle Çok Güzel ve Güçlü Bir Ortaklığımız Var.

Orduzu Gençlik Ve Spor Kompleksi Uluslararası Müsabakalara Ev Sahipliği Yapacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen Orduzu Gençlik ve Spor Kompleksi, amatör, ulusal ve uluslararası müsabakaların faaliyet gösterebileceği standartlarda projelendirildi. Malatya’nın gelecek 50 yılda ihtiyaç duyulacak sportif faaliyetlerini karşılayacak spor kompleksinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların merkezle ulaşımını daha rahat bir şekilde sağlamaları için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Kadın jandarma astsubaylar Malatya'da depremzedelere desteğini sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, kadın jandarma astsubaylar depremzedeleri ziyaret ederek moral verdi.

Yeşilyurt’un Betonarme Yapı Standartları Belirlendi

Yeşilyurt’un Betonarme Yapı Standartları Belirlendi, Gedik Gençlik Merkezi Bir Yıllığına İl Emniyet Müdürlüğüne Tahsis Edildi

Battalgazi Belediyesi Meclisi, 5 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısının 1.oturum 1.birleşiminde bir araya gelerek, toplam 5 gündem maddesini görüştü.

Depremler nedeniyle iş yerleri yıkılan esnaf konteynerde ticarete devam ediyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da esnaf, kurulan yaklaşık 3 binin üzerindeki geçici iş yerinde ticari faaliyetlerini sürdürüyor.

Toplam 6566 haber.