Malatya

Malatya Haberleri

İtfaiye Ekiplerinden Örnek Davranış

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, 6 Şubat’ta yaşanan deprem sonrasında yıkılan Bayrak Apartmanı’nın enkazında buldukları özel eşyaları, sahibine teslim ettiler.

Düzenli Temiz Ve Konforlu Bir Trafik Akışı Sağlanacak

Her yıl yüzbinlerce insanın ziyaret ettiği, tarihi yapılarıyla ünlü Darende İlçesinin Zaviye Mahallesi’nde asfalt serim çalışmaları devam ediyor.

Malatya'da Yeni Yapılacak Yapıların Yapılaşma Koşullarının Belli Oldu

Malatya'da Deprem sonrası yeni yapılacak yapıların yapılaşma koşullarının belirlenmesine yönelik plan notu eklenmesi hakkındaki İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu Büyükşehir Meclisinden geçti.

Malatya'nın Alişar Mahallesi Yerel Seçimde Sandığa Gitmeyecek!

Alişar Mahallesi sakinleri doğalgaz boru hattının uzun süredir çekilmediğini bu nedenle seçimlerde sandığa gitmeyeceklerini ifade ettiler.

Başkan Güder Zabıta Teşkilatının Haftasını Kutladı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü ve Zabıta Haftasını kutlamak üzere Battalgazi Belediyesi Zabıta Teşkilatıyla bir araya geldi.

Malatya Kültür Turizm İl Müdürlüğüne Yener Oba Atandı

Malatya İl Kültür Turizm İl Müdürü Çetin Şişman'dan Boşalan İl Müdürlüğüne Ordu Kültür Ve Turizm İl Müdürü Yener Oba Atandı.

Başkan Gürkan, öğrencilerimizin kendilerine geliştirebilecekleri bir kütüphane inşa ettik

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yapımı tamamlanan Malatya İl Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu.

Çocuklarımıza Mutlu ve Güzel Bir Gelecek Hazırlamalıyız

Yaşanan deprem felaketlerinin getirdiği olumsuzluklardan çocukları uzak tutmak için ilçe genelinde sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyen Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından Kaynarca Konteyner Kentte düzenlenen ‘Çocuk Şenliği’ büyük ilgi gördü.

Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz Projesine Bir Yenisi Eklendi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve İsviçre Büyükelçiliği işbirliğiyle yürütülen “Yalnız Değilsin Biz Bir Aileyiz” projesi kapsamında çocuklara yönelik düzenlenen etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Malatya Kızılay Şubesi Öğrencileri Unutmadı

6 Şubat'ta asrın felaketi depremleri yaşayan Malatya'da Kızılay Malatya Şubesi yaraların sarılmasına devam ederken 2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılında okula başlayan depremzede öğrencileri de unutmadı.

Başkan Çınar Fatih Mahallemizin Araç Ve Yaya Trafiğini Konforlu Hale Getiriyoruz

Pandemi süreci ve akabinde yaşanan büyük depremlerden dolayı nüfusu artan Yeşilyurt’un kırsal bölgelerindeki yaşam şartlarını daha nitelikli hale getirmek için 7/24 mesai yapan Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, 4.5 km’lik sathi kaplama çalışmasıyla yol ağını yenilediği Fatih Mahallesinde planlamaya alınan 2.5 km’lik kilit taşı çalışmasını da yaparak bölgenin ulaşım ağını sağlıklı ve güvenli bir boyuta taşıyor.

Malatya'da öğrenci ve öğretmenlere bir hafta toplu taşıma ücretsiz

Malatya'da yarın açılacak eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir hafta öğrenci ve öğretmenlere belediyeye ait toplu taşıma araçlarının ücretsiz olduğu bildirildi.

Tecde Trafiğini Rahatlatacak İsmet Caddesinde Sona Gelindi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, Tecde Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Her gün binlerce aracın kullandığı yolda kaldırım çalışmaları, bisiklet yolu, aydınlatma ve yeşil alan çalışmalarında sona gelindi.

66 Kilometrelik Akçadağ Grup Yolu Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Akçadağ’da gerçekleştirdiği yeni yol açma, bakım, onarım ve asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Projelerinizin Yanında Olmak Bizi Onurlandırır

Malatyalı İş Adamları Derneği tarafından MİAD Konteyner Kentte Sünnet ve Çocuk Şenliği düzenledi. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katıldığı Sünnet ve Çocuk Şenliği programında 26 çocuğun sünnet töreni gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi Hisartepe Mahallesi’de Asfaltız Yol Bırakmadı

İlçede köklü sorunlarını çözüme kavuşturmak için yoğun bir çalışma dönemi geçiren Battalgazi Belediyesi, milyonları bulan asfalt çalışmalarıyla ilçeyi modern bir üst yapıya kavuşturuyor.

Engelli Araç Tamir Atölyesi Hizmetlerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelli Koordinasyon Merkezi tarafından faaliyette olan atölyede, engelli vatandaşların araçlarının bakım ve onarım işleri devam ediyor.

Malatya'da ağır hasarlı 2 bina patlayıcıyla yıkıldı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Malatya'da, ağır hasarlı 2 bina patlayıcıyla yıkıldı.

Toplam 6551 haber.