Dönmezer: Seçilirsek sorun üreten değil, sorun çözen merciler olacağız

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın kendilerini seçtikleri takdirde tüm sorunları insan eksenli ele alıp çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, halkın kendilerini seçtikleri takdirde tüm sorunları insan eksenli ele alıp çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden HÜDA PAR'ın belediye başkan adayları, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Malatya'da seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, beraberinde Darende Belediye Başkan adayı Muhammed Enes Şimşek ile birlikte ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti.

Dönmezer, Darende ziyaretinin ardından Doğanşehir'e geçerek, İlçe Belediye Başkan adayı Mustafa Karakaş ile birlikte yol üzerinde bulunan ve konteynerlerde hizmet veren esnafları ziyaret etti.

Ziyaretlerde esnafların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Dönmezer, HÜDA PAR'ın misyonunu ve seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlatarak, adayları için kendilerinden destek talebinde bulundu.

"Seçilirsek sorun üreten değil, sorun çözen merciler olacağız"

Yaptıkları ziyaretlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan HÜDA PAR Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet İlker Dönmezer, "Hangi esnaf kardeşimize bir dokunduysak bin işitiyoruz. Yerel yöneticilerin bırakın sorunlarını çözmeye, sıkıntılarını gidermeye kendilerine sıkıntı ve sorun çıkarttıklarını dile getiriyorlar. Halk, yerel yöneticileri hizmet etmeleri için seçiyor. Bizim inancımızda halkın efendisi halkın hizmetkârı olandır. Bir lider ya da yönetici kendi halkıda tepeden bakan değil, kendisini köprü yapandır. Kimse kusura bakmasın halk sizi koltuklarında oturarak ahkâm kesesiniz diye seçmedi. Onlara hizmet edesiniz diye seçti. Sizi seçen halk, seçim günü indirmesini de bilir" diye konuştu.

 Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Şahin Arslan'da İnönü Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek, seçildikleri takdirde yapacakları hizmetleri anlatarak, adayları için kendilerinden destek talebinde bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN