YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç, Artvin Çoruh Üniversitesinin tıbbi ve aromatik bitkiler alanında, Bartın Üniversitesinin akıllı lojistik ve bütünleşik bölge uygulamaları alanında, Hitit Üniversitesinin makine ve imalat teknolojileri alanında, Kırklareli Ün

YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç, Artvin Çoruh Üniversitesinin tıbbi ve aromatik bitkiler alanında, Bartın Üniversitesinin akıllı lojistik ve bütünleşik bölge uygulamaları alanında, Hitit Üniversitesinin makine ve imalat teknolojileri alanında, Kırklareli Üniversitesinin gıda alanında, Yozgat Bozok Üniversitesinin ise endüstriyel kenevir alanında 'Bölgesel Kalkınma Odaklı İhtisaslaşma Programı'na seçildiğini açıkladı.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

YÖK Başkanı M. A. Yekta Saraç, Artvin Çoruh Üniversitesinin tıbbi ve aromatik bitkiler alanında, Bartın Üniversitesinin akıllı lojistik ve bütünleşik bölge uygulamaları alanında, Hitit Üniversitesinin makine ve imalat teknolojileri alanında, Kırklareli Üniversitesinin gıda alanında, Yozgat Bozok Üniversitesinin ise endüstriyel kenevir alanında ’Bölgesel Kalkınma Odaklı İhtisaslaşma Programı’na seçildiğini açıkladı.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN