Vali Çuhadar, ihtiyaç sahibi ailelerle bir araya geldi

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, ihtiyaç sahipleri aileleri evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

PAYLAŞ
Malatya Sürmanşet - Malatya Sürmanşet

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, ihtiyaç sahipleri aileleri evlerinde ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

İhtiyaç sahibi vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Vali Mahmut Çuhadar, bu hafta sonu da eşi Serinay Çuhadar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mehmet Şimşek’le birlikte ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.

Vali Mahmut Çuhadar, hane ziyaretleri çerçevesinde eşi Serinay Çuhadar’la birlikte Bağcı, Bozkurt ve Taş ailelerinin evlerine misafir oldu.

Vali Çuhadar, ziyaret programı çerçevesinde ilk olarak Adıyaman merkez Fatih mahallesinde 2 engelli çocuğu bulunan ve evde bakım hizmetlerinden faydalanan Bağcı ailesini ziyaret etti.

Bağcı ailesinin engelli çocuklarıyla yakından ilgilenen Vali Mahmut Çuhadar, aileyle sohbet ederek herhangi bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını sordu. Vali Mahmut Çuhadar, daha sonra engelli Erhan Bozkurt’u evinde ziyaret ederek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Vali Mahmut Çuhadar ve beraberindeki heyet, daha sonra Varlık Mahallesinde 6 çocuğuyla ikamet eden Taş ailesinin konuğu oldu. Aileyle bir süre sohbet eden Vali Mahmut Çuhadar, ailenin ihtiyaç ve taleplerinin karşılanması noktasında ilgililere gerekli talimatları verdi.

Her daim ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduğunu belirten Vali Mahmut Çuhadar, “Her zaman olduğu gibi bugünde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Hepsinin ayrı ayrı hikayesi var. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız hiçbir zaman kendini yalnız hissetmesin, devletimizin şefkatli eli her daim kendilerine uzanacaktır. Bizler, bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi, bundan sonra da onların mağduriyetlerini gidermek ve Adıyaman’ı daha yaşanılabilir huzurlu bir kent haline getirmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü onlar ne kadar rahat ve huzurlu olursa bizlerde bu şehrin yöneticileri olarak o kadar rahat ve huzurlu oluruz. Bugün olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine misafir olmaya, sıkıntılarına çözüm bulmaya ve dertleriyle hemhal olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN